עבור לתוכן

התייעצות בקשר למסך ( כלשהו! ) רחב 1200+-

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

כבר יומיים שאני חורש את הפורום פה ופשוט לא הצלחתי למצוא תשובה. בכל נושא אני מקבל חוות דעת שונה ופשוט לא הצלחתי לשים את האצבע על מה שאני רוצה..

אז ככה, אני עובר חדר, ברשותי טלוויזיה LCD 37 שמתחברת ב HDMI למחשב HTPC ( לכרטיס מסך יציאת HDMI VGA ו SVIDEO ).

אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים ( לLCD 37 ולמסך קטן יותר שבעזרת מקלדת נוספת ועכבר ישמש כמחשב רגיל ).

המסך הקטן הוא בעיקר לאינטרנט ( כמעט נטו ), ואני מעוניין במסך רחב.

פשוט לא הצלחתי להבין מה האופציה הטובה ביותר בשבילי, חשבתי על 22 אינץ' של ASUS עם המצלמה המובנית, על 20 רחב על 19 רחב, ואני פשוט לא יודע!

מה אתם יכולים להמליץ..? מסך רחב בגודל כלשהו ( =) ) בעיקר לאינטרנט במחיר סביר :].

בתודה גדולה מראש! גיא.

פורסם

רחב לאינטרנט?

אם יש לך מסך גדול לסרטים ומשחקים, אז ההיפך אתה צריך מסך מרובע (5:4 ב19'' / 4:3 ב20'').

אם אתה מעוניין ברחב - לך על הדל 228, או על הסמסונג 2243BW.

אם אתה מעוניין על מסך רגיל - ההמלצה כאן בכל אופן היא ה932B.

בהצלחה חביבי.

פורסם
  • מחבר

הדבר הכי חשוב לי זה שהאותיות לא יהיה גדולות כאלה ולא ברורות אלא שיהיו חדות הכי שאפשר.

מסך רחב פשוט הרבה יותר יפה, אי אפשר להגיע לתוצאות חדות עם כאלה באינטרנט?

ו22 נראה לי קצת גדול, מה מומלץ לאינטרנט ב20 נגיד?

פורסם

גופנים קטנים ביותר תוכל לקבל עם מסך 20'' עקב גודל נקודה נמוך מבין כל מסכי הLCD הקיימים.

לך על ה2043BW של סמסונג (או אם הוא מעל תקציבך) לך על ה20'' של דל, וגם אם הוא לא בתקציב לך על ה206BW הוא בטוח בתקציב.

פורסם

מסך רחב לאינטרנט הוא בזבוז אם אתה נוהג לפתוח חלון על כל המסך. רוב אתרי האינטרנט לא ינצלו את הרוחב ויישאר לך המון רווח ריק בצדדים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי,

אז מה מומלץ בטווח המחירים הזה למסך 20 נגיד בשביל אינטרנט?

פורסם

בגדול - עדיף מסך 19" רגיל, שכן ברזולוציה הטבעית שלו (1280X1024) הוא מספק כתב יחסית גדול וקריא, בהשוואה למסך 20" ב-1600X1200 שמספק כתב קטן (מה שמפריע לחלק מהמשתמשים). מה גם שבתקציב הזה קשה 20" סביר מחברה רצינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים