עבור לתוכן

שאלה על OC ושאר הירקות....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אחרי שיחה עם חבר שלי הגעתי למסקנה שOC ממש לא יזיק לי ובעצם יעזור לי מאוד

קודם כל הנה המפרט של הדברים שאני רוצה לעשות להם OC (קניתי את המחשב לפני כמעט שנה בחופש הגדול):

Athlon XP2000+ - לצערי יש לי את ה PALO ולא את הTbred אז יש לי תנור..

LeadTek GF4 TI4400 - לא חסר קירור לחיה הזאת :lol:

2 זכרונות של 256DDR PC2700 יענו 512DDR - בהתחלה חשבתי שזה KINGSTON אבל שהסתכלתי על הציפים ראיתי את השם TEAM..יש לכם מושג מי הם ?

GA - 7VRXP - אני ברוב טיפשותי קניתי PC2700 במקום PC2100 כי ראיתי שהוא תומך בKT33 אבל הBUS של לוח האם - 267.80MHZ DDR זאת אומרת אני לא יכול להשתמש בפונטציאל של הכרטיסי הזכרון שלי..

עכשיו אני רוצה לעשות OC ללוח האם שלי שיגיע ל333DDR ואני מקווה לעבור את ה2GHZ עם המעבד/תנור שלי =P

אני הולך ביום ראשון להזמין מקרר (תרתי משמע):

slk 800 / 900 (אם אני מוצא 900 אני מאושר)

vantec tornado (רעש לא מפריע לי)

עכשיו יש לי גם מארז של ENERMAX - FS-710B דהיינו יש לי 3 מאווררים (1 של הכנסת אוויר 2 של הוצאת)

והקירור הוא פסדר פחות או יותר (לא מספיק בשביל הCPU) והבנתי אני יכול להוסיף עוד מאוורר אחד.. כדאי לי לא ? ואיזה סוג ?

ונשאר לי עוד DIMM אחד אז אני הולך לקנות כרטיס זכרון קצת יותר רציני ממה שיש לי

Corsair CMX512-2700C2PT

ולקבל בסוף 1024DDR (ואני באמת צריך זכרון.. אני לא סתם קונה בשביל היופי)

אני הבנתי שכל המצרכים הללו צריכים לעלות לי בסביבות ה800-900 לא ?

ויש לי כמה שאלות בנוגע לOC:

יש לי את ה CORE של PALO זאת אומרת יש לי בכלל סיכוי להעלות את הבאס ל333MHZ+ בשביל להשתמש בפונטציאל של הזכרונות שלי ? (יענו 333MHZ ולא 266MHZ)

ויש סיכוי להעלות מעל 2GHZ עם הCPU ?

האם כדאי לי לעשות OC לזכרונות שלי ? והאם צריך קירור מסויים ?

וחשבתי לעשות OC לכרטיס הגרפי שלי (כי קירור לא חסר לו) אבל שמעתי שזה פוגע באיכות התמונה והייחוד של LEADTEK זה איכות התמונה

תודה מראש... :hi:

פורסם

ויש לי כמה שאלות בנוגע לOC:

יש לי את ה CORE של PALO זאת אומרת יש לי בכלל סיכוי להעלות את הבאס ל333MHZ+ בשביל להשתמש בפונטציאל של הזכרונות שלי ? (יענו 333MHZ ולא 266MHZ)

ויש סיכוי להעלות מעל 2GHZ עם הCPU ?

האם כדאי לי לעשות OC לזכרונות שלי ? והאם צריך קירור מסויים ?

וחשבתי לעשות OC לכרטיס הגרפי שלי (כי קירור לא חסר לו) אבל שמעתי שזה פוגע באיכות התמונה והייחוד של LEADTEK זה איכות התמונה

עם המעבד שלך יהיה ממש קשה להגיע לבאס של 166MHZ אבל יש איזה שהוא סיכוי ל150MHZ ו.. לא יהיה לך קל להגיע ל2GHZ

וזה גם תלוי בסטפינג של המעבד..

לי יש גם מעבד פלומינו (1900+) אבל מהסטפינג הכי טוב לסדרה שלו שהוא הAGNGA

הסטפינג הכי טוב למעבד שלך הוא הAGOIA אז תתפלל שיש לך אותו.. אתה יכול לבדוק אם תסיר את הגוף קירור ותקרא מה רשום לך על הליבה.

יש לי כרטיס מסך כמו שלך והיגעתי למהירות של 375/750MHZ אבל אני לא מבטיח לך שתגיע לזה כי החלפתי לו את הקירור שלו לVOLCANO6CU על הליבה.

פורסם
  • מחבר

אוקי... חבל לשמוע את זה =\

עדיין לא בדקתי את הסוג שלי כי אין לי ממש מושג איך מוציאים את ה HEATSINK הזה... GRRR =\

יש לו אני חושב רק קליפס אחד והוא לא ממש זז...

והחלטתי להוסיף SF2 למארז שלי ככה שיהיה לי

3 מאווררים STOCK של ENEMREX

ש2 מוציאים אוויר 1 מכניס אוויר

+SF2 שמכניס אוויר

עדיין חושב שאין ממש סיכוי להגיע ל166MHZ ?

פורסם

3 מאווררים STOCK של ENEMREX

ש2 מוציאים אוויר 1 מכניס אוויר

+SF2 שמכניס אוויר

איפה הם נמצאים? (כל אחד) ובאילו עוצמות?

לגבי ההמהרה של המעבד, באמת תבדוק איזה סטפינג הוא - מה הטמפ' כרגע?

אני לא חושב שכדאי להשקיע כ"כ הרבה בקירור - במעבד שלו יאמץ אותו, הייתי הולך עם vantec aeroflow/volcano 11...

לגבי המהרת כרטיס המסך; תקרא/תעבוד לפי המדריך שיש באתר - אם יש שאלות/תהיות תפנה אלינו פה.

לגבי הזיכרונות - בשביל מה אתה צריך 1GB של זיכרון? בכל מקרה, אין טעם לקחת זיכרונות כמו הקרוסאייר - כי שאר הזיכרונות יגבילו אותו.

פורסם

הייתי פשוט מחליף מעבד......

במקום לקנות את כל הדברים שאתה קונה ב-800-900 שקל תחליף מעבד ל-1700+ 0.13 מיקרון שיעלה לך פחות מ-400 שקל ותוכל לעשות לו OC ל-2GHZ בקלילות.

פורסם
  • מחבר

אם כבר לקנות 2100 ב500 לא ? (TBRED CORE)

אגב... אני מתלבט אם לקנות 2 SF2 או SF2 וTORNADO

כאילו TORNADO כזה רועשששש ?

יש לי ENEMREX והוא מבודד את הרעש מאוד יפה...

ועוד שאלה

איך לחלק את ה4 המאוורים

2 STOCK שיוציאו אוויר

ו1STOCK ועודSF2 שיכניסו ? או ההפך ?

כאילו הכנסת האוויר שלי זה מלמטה (מתחת לאיזור של ה HARDISKS קורב לרצפה מלפני המחשב וזה הגיוני כי זה לוקח אוויר חדש

לעומת זאת ה2 שמוציאים אוויר הם מאחורה אחד מעל השני איפה שיש את 2 הפתחים הללו שרואים בתמונה מאחורה של הREVIEW של HWZONE) + הוצאת האוויר של הספק כוח מלמעלה

כדאי לי להחליף את הצדדים ? יענו 2 מכניסים מאחורה 2 מוציאים מקדימה ?

או להשאיר כמו שזה ? אגב העוצמות - אין לי מושג אבל מהיר מאוד (חוץ מאחד שהוא קצת נדפק אז אני מחליף אותו..אחריות)

והחלטתי לא לקנות CROSAIR ולקנות

twinmos 512DDR PC2700

פחות כסף ופחות או יותר אותו דבר כמו 2 האחרים שלי.. ככה שלא תיהיה בעיה שהם יגבילו אחד את השני כמו עם הCROSAIR

ולמה אני צריך 1GB ?

512 פשוט לא מספיק ל Planetside =)

(www.planetside.com - world first mmofps)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים