עבור לתוכן

דרוש המלצה למסך עד בערך 1100 ש"ח לילדים שלי

Featured Replies

פורסם

אני צריך לקנות 2 מסכים לילדים שלי.

התקציב שלי הוא עד בערך 1100 ש"ח למסך.

כיום הם עובדים עם מסכי 17" CRT ואני רוצה לקנות להם מסכים דקים כי ה-CRT תופסים יותר מדי מקום בשולחן העבודה.

הילדים בגילאי 8 ו-10, השימושים העיקריים עם אינטרנט, משחקי FLASH באינטרנט, משחקים עם גרפיקה לא כבדה, צפייה בסרטים וכד'.

לא כל כך חשוב מבחינתי גודל המסך, זמו תגובה, עומק הצבעים וכד'.

בעיקר חשוב שהמסכים יגרמו כמה שפחות נזק לעיניים של הילדים.

מאחר ולפעמים מתקבצים מספר ילדים מסביב למסך כדאי שזווית הצפיה תהיה גדולה.

כדאי כמובן שהביצועים של המסכים יוכלו לספק דרישות עבודה סבירות גם בשנים הבאות בהנחה והן לא ישמשו לאפליקציות ומשחקים עם דרישות גרפיות גבוהות ולא ישמשו לתצוגת וידיאו באיכות גבוהה.

פורסם

לא כל כך חשוב מבחינתי גודל המסך, זמו תגובה, עומק הצבעים וכד'.

בעיקר חשוב שהמסכים יגרמו כמה שפחות נזק לעיניים של הילדים.

זה לא קשור למסך, אלא איך שאתה מכוון אותו (בדרך כלל יש להוריד בהירות באופן משמעותי, כי הבהירות מהקופסא גבוהה הרבה יותר מידי), וגם להרגלי הצריכה. סה"כ זה באחריותך להסביר לילדיך שלשבת 10-8 שעות ביום מול מסך זה לא בריא, בין עם מדובר ב-LCD, CRT, ב-17" או 30". :)

מאחר ולפעמים מתקבצים מספר ילדים מסביב למסך כדאי שזווית הצפיה תהיה גדולה.

כל מסך אפילו מאוד בסיסי היום מספק זוית צפיה אופקית טובה, כך שלא צפויה בעיה. זויות צפיה אנכיות הן בעיה שלא תוכל לפתור בלי להכפיל את התקציב, אין מה לעשות פה כל-כך.

אני ממליץ על ה-932B של SAMSUNG. מסך פשוט ולעניין.

פורסם

לא מכיר אותו אישית.

למסך זה רזולוציה גבוהה מאוד, הטקסט באינטרנט יהיה קטן מאוד. מה גם שאין שום שימוש באינטרנט לרזולוציה כ"כ גבוהה, אלא אם פותחים 2 חלונות זה לצד זה.

משום שהוא רחב, יש לו יתרון מסוים לסרטים בפורמט רחב (לא ספציפית למסך הזה, אלא לכל מסך רחב). אבל לעבודה רגילה הוא קצת נמוך (יותר נמוך ממסך 17" רגיל).

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכם מאוד על העזרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ראיתי פרסומת לדגם 932BF האם זה אותו דבר כמו ה-932B המומלץ?

פורסם

ה-932BF הוא הגרסה היותר מהירה של ה-932B. אמור להיות לא פחות טוב. לא המלצתי עליו כי ככל שידוע לי מחירו מעל ל-1200, אבל אולי יש מבצע.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להשיג את ה-932BF ב-1100ש"ח לעומת 1000ש"ח עבור ה-932B, האם כדאי לשים עוד 100 ש"ח עבור השיפור במהירות?

פורסם

לא. מצד שני זה גם לא מפריע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים