עבור לתוכן

מסך LG L1960TR

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב. ננסח את זה אחרת.

השימושים שלי למסך הם בעיקר משחקים (מקוונים, מהירים). גלישה באינטרנט ועבודה בוורד גם חשובים לי.

אני לא מתכנן לראות סרטים או סדרות במסך הזה.

אני מתלבט בין ארבעה מסכים, כולם מהביקורות באתר.

LG L1960TR - כ1200 ש"ח

Samsung SyncMaster 932B - כ1000 ש"ח

VIEWSONIC VP930B - כ2100 ש"ח

Eizo FlexScan S1931-SH - כ2600 ש"ח

מהביקורות אני מבין שהVIEWSONIC והEIZO טובים בהרבה מהLG והSAMSUNG

אבל בגלל שאני צריך את המסך למשחקים ואינטרנט, ולא לסרטים בכלל, אני לא יודע אם כדאי לשלם כפול על המסך.

האם יהיה באמת הבדל רציני בין הEIZO לVIEWSONIC ולמסכים הזולים יותר? (שוב, במשחקים).

האם ההבדל הזה שווה את הכסף?

פורסם

ספק אם ההבדל שווה את הכסף, ובמשחקים הוא לא יורגש כל-כך.

פורסם
  • מחבר

אז, איזה מסך הכי כדאי לי מבין ארבעתם? (או כל 19" רגיל אחר...)

פורסם

ה-EIZO S1931 ו-ViewSonic VP930 לא זמינים לרכישה, כי אינם מיוצרים.

לגיימינג נטו אתה יכול ללכת על LG L1960TR. אם אתה מעוניין במסך איכותי לשימושי טקסט אינטנסיביים אני ממליץ לנסות להשיג את ה-Dell 2007FP מהחנויות המוזכרות בזאפ ובפורום מפרטי מחשב או על HP LP2065 מנקסטופ. ה-HP יותר איכותי בבהירות נמוכה מה-Dell.

פורסם
  • מחבר

ה-EIZO S1931 ו-ViewSonic VP930 לא זמינים לרכישה, כי אינם מיוצרים.

לגיימינג נטו אתה יכול ללכת על LG L1960TR. אם אתה מעוניין במסך איכותי לשימושי טקסט אינטנסיביים אני ממליץ לנסות להשיג את ה-Dell 2007FP מהחנויות המוזכרות בזאפ ובפורום מפרטי מחשב או על HP LP2065 מנקסטופ. ה-HP יותר איכותי בבהירות נמוכה מה-Dell.

לא ידעתי שאי אפשר להשיג את שני הדגמים האלו. יש להם יורשים/מחליפים?

בביקורת באתר אמרו שהLG מציג קצת מריחות וקורונות, והוא גם די ישן כבר, האם הוא באמת מתאים למשחקים?

המסך יהיה בעיקר למשחקים, ממש לא לשימושי טקסט אינטנסיביים.

כמו כן עד עכשיו רציתי רק מסך 19", אבל מסך 20" לא רחב מתחיל להשמע לי גם טוב.

בקיצור, משחקים זה הכי חשוב לי ולכן אנסח זאת ככה - מה הוא המסך הלא רחב הטוב ביותר למשחקים בגודל 19" או 20"?

תקציב בצד.

פורסם

אם אתה לא מתכוון להשתמש במסך המחשב במהלך השנים הבאות לשימושי טקסט אינטנסיביים או לסרטים והצגת תמונות תכופה ממצלמה לא תרוויח תועלת מלרכוש מסך יקר עם פאנל משובח. (על סוגי הפאנלים אתה יכול לקרוא במדריך למסכים בנעוץ).

הסמסונג 932B הנו אפשרות טובה מאוד ויחס הניגודיות שלו נחשב לטוב יחסית בקטגוריית ה-19" TN רואים בו פחות קורונה מה-L1960TR והוא בסופו של דבר נבחר למועדף מבין ה-19" הפשוטים בסקירה שבנעוץ.

פורסם

הסמסונג 932B הנו אפשרות טובה מאוד ויחס הניגודיות שלו נחשב לטוב יחסית בקטגוריית ה-19" TN רואים בו פחות קורונה מה-L1960TR והוא בסופו של דבר נבחר למועדף מבין ה-19" הפשוטים בסקירה שבנעוץ.

לא רואים בו קורונה בכלל. אין לו RTC. ;D

פורסם
  • מחבר

לא רואים בו קורונה בכלל. אין לו RTC. ;D

מה זה RTC?

ואם אתה מכיר אותו, אפשר לסמוך עליו במשחקים או לא כדאי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים