עבור לתוכן

כל שורת המשימות/חלונות נעלמה לאחר שימוש ב-regrun5

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

השתמשתי אתמול בתוכנת regrun5 כדי להיפטר מתולעת עקשנית במחשב ובין היתר התוכנה הציעה למחוק כל מיני תהליכים ותיקיות שבדיעבד היו נחוצים. כעת אין תולעת אבל איתה נעלמה כל השורה שמציגה את החלונות, הפעלה מהירה, כפתור "התחל" ולמעשה כל הדסקטופ מופיע ריק לחלוטין (אפילו האייקונים שבו נעלמו).

ניסיתי לחזור לגיבוי של הפרופיל הקודם ולא היה שינוי. התהליכים עצמם תקינים לפי מה שנראה במנהל המשימות וגם ניתן לפתוח דרכו יישומים חדשים.

אודה מאוד לעזרה...

פורסם

ניסית לעשות שחזור מערכת? (אם זה אפשרי)

פורסם

* בצע שחזור עם Regrun למצב הקודם (ב Safe Mode) בהנחה שהיית מספיק מבון לעשות גיבוי עם התוכנה.

או

* בצע שחזור ל"פרופיל" (אני מניח שעשית ייצוא - Export מתוך RegEidt) ב Sade Mode

או

* בצע שחזור ב Safe Mode עם SystemRoot%\system32\restore\rstrui.exe%

לתאריך מוקדם לתאריך שבו הפעלת את RegRun.

SystemRootאמור להיות בדר"כ C:\Windows ב WindowsXP

פורסם
  • מחבר

לא הייתי מספיק נבונה לעשות גיבוי עם התוכנה, אבל היא עשתה את זה אוטומטית, לאקי פור מי

ניסיתי לעשות את הגיבוי דרכה (לא בסייף מוד, האם צריך?) ולא ראיתי שינוי וגם שאני מפחדת משחזור של הכל בגלל אותו תהליך של התולעת שגרם לאתחול של המחשב בכל פעם שנגעתי בו וכך בעצם השבית אותו.

אשמח אם תוכלו להסביר או להפנות אותי להסבר קצת יותר מפורט של מה שכתבתם. ותודה מראש!

ושאלה נוספת - האם יש דרך "להוסיף" את התהליך/תוכנית שאבדה מבלי לשחזר את כל הפרופיל של הרג'ראן ששיניתי?[br]פורסם בתאריך: 15.06.2008 בשעה 14:01:37

ניסית לעשות שחזור מערכת? (אם זה אפשרי)

האם מומלץ לעשות שחזור מערכת במקרה הזה? אני מאמינה שזה אפשרי, אבל אשמח אם תוכל להסביר בקצרה איך עושים את זה...

תודה מראש (:

פורסם

היי!

1)אף פעם לא להתקין תוכנות כאלה! =\

2)שיחזור עושים ככה: התחל>עזרים>כלי מערכת>שיחזור מערכת ממליץ להחזיר לתאריך כמה שיותר רחוק..אבל! זה יכול הזיק לתוכנות שהתקנת אחרי הנקודה שאת רוצה לשחזר אליה...=\

שאלות:

1)אם את עולה בסייף מוד יש לך שורת משימות?

2)אם את עושה Ctrl+Alt+Delete ואז "New Task" ורושמת שם EXPLORER.EXE זה לא מריץ לך את שורת המשימות??

תעדכני אותנו =]

המשך יום נעים

NIKILLER

פורסם

אני מציע לך אם יש לך את הדיסק של הוינדוס תכניסי אותו למחשב

ותעשי CTRL + ALT + DELETE ותלכי ל FILE , NEW TASK ותקלידי שם ככה : SFC /SCANNOW

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים