פורסם 2008 ביוני 1417 שנים שלום,אני קונה מחשב חדש ואזדקק לכרטיס קול שיעבוד בצורה טובה עם Steinberg Cubase. התקציב הוא, כאמור 500 ש"ח.תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר עושה רושם שהוא יותר מתאים למשחקים לפי מה שאני קורא עליו... האם הוא יעבוד טוב עם Cubase?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מה סדר גודל הפרוייקטים שאתה עובד אליהם בקיובייס?כמה חיבורי MIDI אתה צריך?מקליט?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר דברים שהם ברמת העריכה בלבד, לא זקוק להקלטה...העיקר שהכרטיס קול "יסחוב" את התוכנה כמו שצריך בלי להיתקע וכד'....
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מה שאתה צריך בגדול זה כרטיס קול עם באפר גדול ומנוע סאונד שיקטין לך את הלטנסי.כמו שכתבתי כדאי שתציין את סדר גודל הפרוייקטים שאתה עובד איתם בקיובייס (כמה ערוצי אאודיו/מידי/ערוצי שידור/VST) כדי ננסה למצוא לך משהו שנכנס למסגרת של 500 ש"ח אם זה בכלל אפשרי בתקציב הזה.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר האמת היא שבגלל שאני בעצמי מתחיל עם התוכנה הזאת אני לא ממש מבין עוד בכל הדברים, אני פשוט במקרה קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס קול שיעבוד איתו בצורה סבירה...אני בטח אעבוד עם ה-VST, מבחינת ערוצי אאודיו מדובר על סדר גודל של עד 10 ערוצים...
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים ממליץ לך בחום לנסות למצוא דרך להביא אחד מחולהמחירים בארץ בקטע הזה הם עשיקה מוחלטת,ולצורך העניין אתה לא צריך יותר מMAUDIO AUDIOPHILLE
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר ממליץ לך בחום לנסות למצוא דרך להביא אחד מחולהמחירים בארץ בקטע הזה הם עשיקה מוחלטת,ולצורך העניין אתה לא צריך יותר מMAUDIO AUDIOPHILLEהאם בהכרח כרטיס קול מוצלח כמו ה-Audiophille שטוב לעבודות עריכה יסחוב משחקים יפה?
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים כרטיס לצורך הפקה לא מיוע למשחקים ויחד עם זאת גם לא מזיק במשחקים.אם אתה רק מתחיל אז תסתפק בכרטיס רגיל כדי ללמוד להבין את המשמעויות של עבודה עם התוכנה הזאת ובהמשך תדע כבר מה הכיוון של החומרה שאתה צריך.בנתיים להוציא כסף על חומרה ייעודית יהיה סתם בזבוז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.