עבור לתוכן

איוס או קוס?

Featured Replies

פורסם

שלום,

בחופש הגדול אני רוצה לטוס עם חברים ...

עכשיו התחלנו לברר מחירים ושטויות, והגעתי

למצב שראיתי את שני האיים איס וקוס,

עכשיו מה ההבדל ?

נשמע לי כיאלו איוס זה עם פחות ישראלים, יתרון משמעותי...

אבל בכללי, משהו יכול להגיד לי מה עדיף ?

ד"א אנחנו לא ערסים, אנשים איכותיים, ככה שאני מעדיף לימנע מ"ישראליות" יתר

תודה רבה

פורסם

אתה לא חייב להיות ערס בשביל לנסוע למקומות שאליהם נוסעים הערסים.

כל עוד אין לך תקציב גבוה למערב אירופה וכאלה, גם בכל המקומות האלה אתה תתקל בערסים.

תראה, אני וחברים שלי בכלל לא ערסים, נסענו לאיה נאפה וממש נהנינו למרות שהיו שם המון ערסים.

כן, יש פדיחות על המטוס כי הם עושים מלחמת אוכל מהעוגויות שמחלקים במטוס, כי הם רבים עם הדיילים, כי הם בכלל עושים בלאגן כמו ברברים.

אבל, לא כולם כאלה, יש גם מספיק אנשים נורמלים וגם יש הרבה תיירים, ככה שאתה לא תלוי בהכרח בישראלים.

האמת שזה גם תלוי מתי אתה רוצה לנסוע, אני נסעתי בספטמבר כשלכל התלמידים היו לימודים, וככה סוננו כל הערסים הקטנים.

השאלה היא גם מה אתה מחפש.

איה נאפה זה בשביל המון מסיבות איכותיות, ים, המון תיירים מחו"ל, ובעיקר מקום לתפוס בחורות.

אל תבנה על התיירות, אבל יהיו לך סיכויים גבוהים עם הרבה מהישראליות.

לא נסעתי לאיוס ולא נסעתי לקוס, אבל אני די בטוח ששם התחום של המסיבות הרבה פחות מפותח.

פורסם

הייתי בקוס לפני 6 שנים.

המוווווון ישראלים (לא יכלת ללכת מטר בלי להיתקל בישראלים, המלון שלנו היה מאוכלס לחלוטין ע"י ישראלים למעט זוג שוודי). לי זה דווקא לא הפריע, והאנשים שהיו במלון שלנו דווקא היו סבבה ולא ערסים (היינו יושבים בלובי ומשחקים שש בש כל אחה"צ, התחברנו שם עם כמה חברה והיינו הולכים איתם למסיבות).

מבחינת מועדונים - אין כל כך הרבה (נכון ל-2002, אני לא יודע איך זה היום). אני זוכר שהייתי רק בשניים - אחד במרכז העיר שהיה מפוצץ בישראלים/ערסים, ואחד רחוק מהמרכז שלרוב היה יותר נורמלי (גם מוסיקה יותר טובה, אבל בגדול בשניהם הייתה כמעט אותה מוסיקה).

חוץ מזה, יש כמובן אחלה חופים, והרבה בארים (יש רחוב שנקרא "bar street", זה מדרחוב שיש בו המון בארים אחד אחרי השני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים