פורסם 2003 במאי 1622 שנים 3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Windowכולל יציאות USB ו FIRE WIRE מהצד. צג טמפרטורה כולל חיישן חכם. נורות בקרה - ניאון כחול + אדום כפתור לקביעת שני מצבים למאווררים 80 מ"מ כלולים. חריצי אויר בצדדים לזרימת אויר מושלמת חלון גדול מקורי בצד הדלת ללא ספקכלומר עם אני יקנה ספק טוב... ובכול זאת עדיין יכנסו הכרטיסים וכו'... למארז?ותודה לעוזרים
פורסם 2003 במאי 1722 שנים כן, הוא מתאים ללוחות אם מתצורת ATX ואני מניח שעוד כמה תצורות.רוב לוחות האם בנויים בתצורת ATX (גם לאינטל וגם לAMD).
פורסם 2003 במאי 2022 שנים 3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window כולל יציאות USB ו FIRE WIRE מהצד. צג טמפרטורה כולל חיישן חכם. נורות בקרה - ניאון כחול + אדום כפתור לקביעת שני מצבים למאווררים 80 מ"מ כלולים. חריצי אויר בצדדים לזרימת אויר מושלמת חלון גדול מקורי בצד הדלת ללא ספק כלומר עם אני יקנה ספק טוב... ובכול זאת עדיין יכנסו הכרטיסים וכו'... למארז? ותודה לעוזרים כמה עולה המארז הבן ז**ה הזה???
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מתחנן שמישהו יביא לי מידע ומחויר על המארז בתותח שלמלע אם לא אני פשות :spin3: :auto:
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מה רע באתר הרשמי?http://3rsystem.co.kr/english/product/case/neonlight.aspאין שם מחיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.