פורסם 2008 ביוני 1417 שנים ^ מסכים בהחלט קודם 4/5/6 אח"כ 1/2/3 יש לי פה למטה סט 3 קלטות של Star wars, ה Collector's edition דוד שלי קונה אותן בזמנו ב "יקר" יחסית (כמה מאות שקלים) היום זה שווה כמה מאות דולרים באיביי :lol:
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אני מציע לא לעשות כזה HYPE בדיון הזה.הסרטים הם חמודים, אבל עלולים קצת לאכזב מבחינת הפשטות שלהם (המקוריים) והתסבוך-דווקא שלהם (החדשים)
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מצד אחד אם הוא יצפה ב123456 אז יהיו לו ספוילרים ובמיוחד ספוילר משמעותי בפרק 5 מצד שני אם הוא יצפה 456123 אז הוא ידע איזה דמויות לא ימותו בפרקים 123 בכל מקרה פותח הדיון הפרקים 456 לדעתי גם ככה הרבה הרבה יותר טובים מ123 השחקנים והעלילה והאווירה פשוט מצוינים לאומת זאת ב123 הסרטים נראים גרפית הרבה יותר נקים ובהירים אבל לדעתי זה רק פוגם באווירה ובנוסף השחקנים והעלילה הרבה פחות טובים ויש הרגשה של מסחרה אבל זה החלטה שלך רק תזכור שהטרילוגיות מאוד שונות אחת מהשנייה
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אני רואה ת'רד בעל כותרת שמעניינת אותיאני נכנס ומוצא שהנושא רלוונטי ליאני מגיב לנושא ומדי פעם בודק אם יש עוד תגובותואז אני מוצא את השטויות חסרות הטעם שלך, שמבזבזות לי זמן יקר מהחיים (מילא זה היה מצחיק. אבל זה לא.)עכשיו מבין למה?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אז תדלג במקום להגיב זה מה שאני עושה בהרבה דיונים לא צריך להגיב על כל דבר באתר -רק על מה שמעניין אותך
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר תודה רבה על התגובות חוץ מכמה תגובות שלדעתי סתם ליכלכו את הנושא הנ''ל אבל לא נורא.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים סדר הצפייה המומלץ לסרטי מלחמת הכוכבים הוא "תקווה חדשה" (4), "האיפריה מכה שנית" (5) אולי "שובו של הג'די" (6) וזהו בעצם. יש דברים מעניינים יותר שאפשר לעשות מלראות את סרטי הטרילוגיה החדשים, לשחק דוקים מול עצמך לדוגמא.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים באמת תהיתי למה אף אחד לא הגיב את התגובה הזו עד עכשיו אני זוכר שראיתי את הסרט הראשון בטרילוגיה החדשה בקולנוע. היה סביר. את השני ראיתי בוידאו. נרדמתי באמצע. פעמיים. עם השלישי לא טרחתי אפילו.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מעניין.. זה בדיוק מה שקרה לי עם הטרילוגיה הישנה (חוץ מהקטע של הקולנוע... אני לא כזה זקן)
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים באמת תהיתי למה אף אחד לא הגיב את התגובה הזו עד עכשיו אני זוכר שראיתי את הסרט הראשון בטרילוגיה החדשה בקולנוע. היה סביר. את השני ראיתי בוידאו. נרדמתי באמצע. פעמיים. עם השלישי לא טרחתי אפילו. הטרילוגיה החדשה לא מתקרבת לישנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.