פורסם 2008 ביוני 1417 שנים http://news.walla.co.il/?w=//1296916מתחילים לתפוס עלינו יותר מדי תחת...שכחו את ישראל של מלחמת ששת הימים את ישראל שהפציצה את הכור בעירקאני אומר game on b*tchesבלי מעצורים לא כמו במלחמת לבנון השנייהאיפה הימים שלא היינו שמים על אף אחד היו מנהיגים עם אומץ ותעוזה,בלי שחיתות היום כדי לפתוח גן ילדים מבקשים אישור מאבא ג'ורג' בוש
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים בדיוק על זה היה דיון שלם איך אפשר לסמוך על סוריה שלא תפר איזה הסכם שלום עדיתי במקרה וניתן להם את הגולן אסור לתת את הגולן
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים http://news.walla.co.il/?w=//1296916מתחילים לתפוס עלינו יותר מדי תחת...שכחו את ישראל של מלחמת ששת הימים את ישראל שהפציצה את הכור בעירקנסח מחדש את ההודעה שלך, אתה גורם לזה להישמע כאילו הפצצת הכור העיראקי קשורה איכשהו למלחמת ששת הימים.חוץ מזה, לאיראן יש לנו קצת בעיה להגיע, יותר מדי מרחק לכסות. מספיק שלעיראק המטוסים חזרו על אדים, וגם זה אחרי שהוסיפו להם בידונים בכל חור אפשרי, לאיראן וחזרה הם לא יכולים לטוס.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אם סוריה רוצה מלחמה, בבקשה. הדבר שאני הכי חושש ממנו זה הנשק הביולוגי שלהם. תכלס, במלחמה מותר לנו להרוג בהם באלפים, להביא את המדינה למצב של עוני, ושכמו מצרים, יהיו מוכנים לחתום על הסכם שלום רק בשביל להפסיק את ההרס של צה"ל במדינה שלהם, כמו שהיה ביום כיפור.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים במלחמה לגיטימי לכבוש מטרות צבאיות.פגיעה חסרת מטרה באזרחים היא עדיין לא חוקית ולא לגיטימת.נשק ביולוגי/כימי הוא דבר שמוחרם בצורה קשה יותר אפילו מנשק גרעיני. מי שיעז להשתמש בדבר כזה יקבל על הראש מכל העולם מיידית, וגם יש מצב לא רע שישראל תגיב בשיגור טיל עם רש"ק גרעיני טקטי על איזור לא מיושב, רק בשביל להגיד "תעזו לעשות את זה שוב ואתם מחוץ למפה"זה מה שאני הייתי עושה, בכל מקרה.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אף אחד אינו מעוניין במילחמה יש יותר מידי מה להפסיד ( לא לאולמרט וניבחרי הציבור להם יש מיקלט אטומי וגם הילדים לא כאן עליזה , ) אבל ראו נא הצהרות שכאלו באוזניים ישראליות נשמעות כאיום מה שבכלל לא מחייב , כלומר , כמו נהמה יותר נכון גירגור של כלב שמגרגר כך רק כדי להזהיר ולאו דווקא לנשוך .אבל למה לעזזאל לא סיימו את המיקלוט בצפון ?ברור שדקה ליפני שנוכל לתקוף את סוריה ( אם בכלל ) במילחמה שתערך כרגיל בשטח לבנון :itschy:האחי זבלה יפגיזו את הצפון ואולי גם מבעד בעד חיפה רצוי מאוד למדינת היהודים להוכיח כי הם אנשים תבוניים ולהציע / לישם פיתרונות שהן א. מעבר לחשבונאות פשוטה ( ודבילית מושחתת או בקיצור אולמרטית )ב.שהן חורגות מהמשחק של ההכנעה של היריב .הפתרון מצוי ברווח לשני הצדדים .( הבטריות של המקלדת גוואלד )
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אני בכלל בעד להקים מחדש את מועצת זקני ציון ,רק בעזרת השתלטות על העולם יוכל העם היהודי להציל את עצמו מפני אויביו
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אני בכלל בעד להקים מחדש את מועצת זקני ציון ,רק בעזרת השתלטות על העולם יוכל העם היהודי להציל את עצמו מפני אויביותכלס. זה מה שאנחנו עושים ממילא, למה לא לנצל את זה?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים קשה לי להאמין שאי פעם סוריה תפתח עלינו במלחמה כי הם יודעים תתוצאות מראש,אל תשכחו שיש להם את חיזבאללה ולזה הם כנראה מתכוונים.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים נסח מחדש את ההודעה שלך, אתה גורם לזה להישמע כאילו הפצצת הכור העיראקי קשורה איכשהו למלחמת ששת הימים. חוץ מזה, לאיראן יש לנו קצת בעיה להגיע, יותר מדי מרחק לכסות. מספיק שלעיראק המטוסים חזרו על אדים, וגם זה אחרי שהוסיפו להם בידונים בכל חור אפשרי, לאיראן וחזרה הם לא יכולים לטוס. טוב שאתה לא מציג את זה כאילו הבעיה היחידה בלהפציץ כורים באיראן זה הדלק למטוסים
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מלחמה שתמשך הרבה זמן- לדוגמא מלחמת ששת הימים, יום הכיפוריםלא יביאו תוצאות מלהיבות כמו מלחמות קצרות ולעניין,כלל שישראל תמשך למלחמה יותר ארוכה, ככה גדלה יותר הסיכוי שנפסיד יותר.חזק ולעניין.צריך להפסיק להיות הפרייראים של אנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.