עבור לתוכן

עזרה| בחירת מאוורר למארז 120mm

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בטוח שאתם רואים הודעה כזו כל יומיים אבל מחיפוש עשיתי פשוט לא מצאתי משהו שתואם לי.

יש לי במארז (Enermax Chakra) מאוורר קדמי ואחורי של 120mm .. ניתקתי את החשמל משתיהם היום

והרעש של המחשב צנח בצורה מפחידה, כמעט ושקט מוחלט!

עדיין לא ניסיתי לשמן אותם או משהו אבל אני חושב על קנייה של מאווררים חדשים שיהיו ממש שקטים

המאוורר 250mm הענק שיש לי בצד המארז לא עושה כלכך הרבה רעש כמותם..

האם אוכל לקבל המלצות בקשר למאווררים למארז 120mm שקטים במיוחד במחירים שפוים ? (2 מאוורים במחיר כולל של לא יותר מ 180 שקל!)

תודה רבה לכל העוזרים מראש =]

פורסם

יש לך את ה-SILENT CORE של SUNBEAM ב-32 שקל בזיגזג.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5728

או שאתה יכול לקנות פאנל שליטה ולהנמיך את המאוררים שלך עד לקבלת יחס טוב בין רעש לביצועים:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5804

היתרון בקניית הפאנל זה שבמידת הצורך תוכל להגביר את המאוררים חזרה ולקבל ביצועי קירור חזקים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה למגיבים=]

יש עוד המלצות ? :)

פורסם

אני לא מאמין שלא מצאת את התשובה בחיפוש...

בכל אופן, גם הZM-F3 של זלמן מומלצים.

פורסם

מומלצים גם לכאלו שמחפשים כמה שיותר שקט? או שיש יותר שקטים בטווח המחירים?

פורסם

Kaze-jyuni ללא שום ספק

אלופים ביחס ביצועים/רעש.

לך על ה 1200, אין טעם ללכת על ה 1600 כ"כ אם אתה מחפש שקט.

פורסם
  • מחבר

אני אכן מחפש שקט.

קראתי ששיטת ה"Sleeve Bearing" ביחס ל"Ball" היא קצרת חיים.. ויש לה דיי הרבה מגרעות

האם עדיין עדיף לקנות את ה- Scythe Kaze-Jyuni 120mm ולא מאוורר אחר עם ball Bearing ?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז בוא נעשה סיכום

ZALMAN ZM-F3 vs. Scythe Kaze-Jyuni 120mm 12000RPM

מה לקחת? =]

(אני מתכוון לקחת 2, אחד לקידמת המארז ואחד לגב המארז Enermax Chakra)

פורסם

זו לא השוואה נכונה, אם כבר אז......

המקביל מבחינת CFM [כ 87] ל ZALMAN ZM-F3 1800 RPM הוא Scythe Kaze-Jyuni 1600 RPM אשר מפיק 33 DB.

בעוד שהמקביל מבחינת DB [כ 37] ל ZALMAN ZM-F3 1800 RPM הוא Scythe Kaze-Jyuni 1900 RPM אשר מוציא 110 CFM.

פורסם

מה עם S-FLEX? מרעישים מדי?

פורסם
  • מחבר

תראה, המחשב שלי כמעט וחרישי כרגע אם אני מתנק את המאווררי 120mm (הקדמי והאחורי) הג'נריים שלי..

אז אני מחפש משהו שיתן לי דחיפת אויר סבירה שתקרר בקדימה את הכוננים הקשיחים ותיתן זרימת אויר לכיוון הכרטיס מסך.

ובאחורה שרק יוציא את החום שנפלט מהגוף קירור של המעבד ( Freezer 7) שבכל מקרה פונה ישירות לכיוון המאורר האחורי שיש כרגע כמו בתמונה שצלמתי:

dsc01116lr4.th.jpg

אגב המאורר השחור מאחורה זה המאורר שיש לי כרגע.

אז אם כבר אני אקח Scythe Kaze-Jyuni 1200RPM שנותן דחיפה דיי יפה והוא שקט מאוד.. לא?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

אני אוהב את התשובות הבונות והמורחבות שלך.. :)

תודה גבר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים