עבור לתוכן

הפעלת קבצי DVD

Featured Replies

פורסם

ערב נעים!

הורדתי סרט שמורכב מ-4 קבצי VOB + קובץ ZIP המכיל 7 קבצים מסוג: IFO, VOB ו BUP.

איך אני יכול להפעיל את הסרט עם התפריטים (פעם זה עבד אבל פירמטתי מאז את המחשב),

תודה ושבת שלוםף

מושיקו

פורסם

הם צריכים לשבת בתקיה אחת לפי הסדר של מבנה הDVD

אם מדובר בסרט אז VIDEO_TS.

ואז אתה פותח את הספרייה/קובץ בספרייה עם mpc או כל תוכנה מקבילה שתדע לזהות את המבנה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את זה עם התוכנה powerDvd וזה אכן פעל...

אבל איך אני משתמש בWMP כמו שפעל לי פעם... אני מעדיף להשתמש כבר בתוכנה אחת לכל הסרטים ולא יותר מידי תוכנות. יש אולי איזה AddOn כלשהו שאני יכול להוסיף כדי להפעיל את ה DVD במדיה פלייר?

תודה רבה על העזרה,

מושיקו

פורסם

עד כמה שאני יודע WMP טיפש מדי כדי לזהות מבנה של DVD בתוך ספריה והוא ינגן DVD רק מכונן (גם וירטואלי) אז עדיף שתעזוב את התוכנה העילגת הזאת ותשמש במשהו רציני כמו MPC/VLC/BSPLAYER.

פורסם
  • מחבר

בהפעלת DVD היא באמת דיי עלגת אבל אם כן פועלת טוב (פשוט שמות הקבצים של הוידאו לא היו נכונים, היו עליהם תוספות של האתר ממנו הורדתי), אבל ה- WMP כן פתח את התפריט, ובחרתי לי שפת דיבור וכתוביות והוא עבד טוב. כמו כן, ניתן לקפוץ בו לחלקים רצויים...

כאחד שלא רואה יותר מדי DVD אני חושב שאסתפק בזה, למרות שלקחתי לתשומת ליבי על תוכנות יותר יעודיות להפעלת DVD... ואני כנראה שאשתדרג בעתיד הלא- ידוע לאחד מהן...

תודה רבה לך העזרה,

מושיקו

פורסם

למה שלא תהפוך את הקבצים לקובץ Image?

אתה יכול דרך התוכנה ImgBurn

פעולה ממש קלה לשונית Mode > Build

ואז תיכנס ללשינית Options, שמה תשנה את ה-File System ל-Udf

אחרי זה ניכנס ל-File < Browse for a source folder...

ואז תיבחר את התיקיה של הסרט, איפה שיש את כול הקבצים של ה-Dvd

ואחרי זה תיכנס ל-File < Browse for a destination file..., שמה אתה בוחר לאיפה לישמור את הקובץ.

אחרי בחירת מקום של שמירת הקובץ, תילחץ על הציור של המחשבון.

ואז תילחץ ציור גדול כזה כמו של תיקיה ודיסק על מיסמך כזה, ששמים את העכבר עליו רשום Build

בכול אופן אחרי זה הוא אמור לעשות לך קובץ Image

תיפתח את הקובץ דרך תוכנת הדמייה כמו Virtual Clone או Daemon Tools או MagicDisc

אני ממליץ לך על MagicDisc, אבל זו החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שבהתחלה ניסיתי לעשות את זה, אבל התוכנות שמצאתי לבד לא עזרו לי במה שרציתי ואז פניתי פה לפורום. בכל מקרה, גם אם הייתי הופך את הספריה לIMAGE זה לא היה עוזר מפני ששמות קבצי הוידאו לא היו נכונים, הם לא היו בסטנדרט הידוע, אלא בתוספת של שם הסרט, והאתר ממנו הורדתי את הסרט. לאחר שמחקתי את כל המיותר בשמות הקבצים, הכל עבד כמו שצריך גם ב WMP.

כרגע זה כבר יהיה חסר תועלת, כי הבעייה נפתרה, אבל תודה רבה בכל מקרה, אני יודע עכשיו באיזה תוכנות להשתמש, איך להשתמש בהם בשביל הפעם הבאה שאני אצטרך.

תודה רבה,

מושיקו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים