עבור לתוכן

היי, מתלבט בין שתי מקלדות תקציב 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין הLogitech G15 לRazer Tarantula...

התקציב שלי הוא 500 ש"ח

ראיתי שיש לG15 מסך LCD אך זה באמת יתרון?

איזה מקלדת יותר נוחה מבין השנים?

איזה עושה הכי פחות בעיות?

והאם הטרנטולה מוארת בחושך?

בתודה, נבו.

פורסם

בלוג'יטק יש מסך שתומך במספר משחקים ורשום שם מספר כדורים/ נשקים וכאלה.. יש עוד אבל אני לא התעסקתי איתה ככה שאני לא יודע הרבה עליה.

אני קניתי את הטרנטולה, רק הסמל זוהר- יותר נכון מהבהב לאט לאט בצבע כחול,כמו כן יש לך חיבור מיני יואסבי שאליו אתה יכול לחבר לד מיוחד שעולה 100 ש"ח ומאיר את המקלדת, בצדי המקלדת יש 2 יצאות USB יעני כמעין HUB יצאית קול וכניסת מיקרופון. 10 מקשים צדדיים מוארים גם כן בכחול ואתה יכול לשנות את מיקום הכפתורים איך שאתה רוצה. לך לביקורות באתר יש ביקורת על המקלדת.

פורסם
  • מחבר

קראתי את הביקורת באתר וכתוב שהם לא הכי הכי התרשמו ממנה כתוב שהANTI-GHOSTING לא ממש טוב,

אבל לא מצאתי פה ביקורת על G15 :\

פורסם

אני שמח עם הטרנטולה שלי, היא ממש נוחה והקלדה שקטה מאוד.

הבעיה אצלי, ונראה לי בכל הדרייברים זה שהם לא תומכים באקס-פי בעברית, לכן אני לא יכול לשנות שום הגדרה או קיצור דרך בדרייבר כי הוא לא מזהה לי לא את העכבר ולא את המקלדת (וכשאני עובר לויסטה הכל עובד פיקס). תכנס לגוגל תחפש ביקורות ואז תבחר מה אתה מעדיף, אני לא יכול להציע לך כלום משום שלא ניסיתי את ה G15.

פורסם
  • מחבר

אין לי ווינדוס בעברית ככה שאין לי בעיה,

מצד אחד אני יותר רוצה לקנות G15

מצד שני היא יקרה יותר

מעניין, כל האתרים שכותבים שהם מוכרים G15 בסביבות 450 ש"ח ומראים תמונה של הG15

הקודמת, האם זה באמת הישנה?

פורסם

כמו שאמרתי ב G15 אני לא ממש מבין, מה שבטוח תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה לקנות, הרי מקלדת זה רק מקלדת...אני קניתי את שלי למה היא עלתה לי 300 ש"ח (הטרנטולה...)

פורסם
  • מחבר

בכל מקום שאני מסתכל המחיר של הטרנטולה והG15 הם בערך אותו דבר 450-500 ש"ח ככה אתה בטוח שקנית ב

300 ש"ח? ואולי יש גירסאות חדשות שלה היום?

פורסם

כמו שאמרתי ב G15 אני לא ממש מבין, מה שבטוח תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה לקנות, הרי מקלדת זה רק מקלדת...אני קניתי את שלי למה היא עלתה לי 300 ש"ח (הטרנטולה...)

אחי, איפה קנית ב300 את הטרנטולה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים