עבור לתוכן

ATI HD 3850 לא עוברת תמונה למסך הטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום

לכרטיס הנ"ל חיברתי מסך LCD רגיל וביציאה השניה חיברתי כבל DVI HDMI למגבר שמעביר אותו ביציאה של SVIDEO לסוני טרינטרון לצערי אין לי תמונה למרות שכרטיס המסך מזהה את דגם המגבר מה עלי לשנות בהגדרת הכרטיס שתעבור תמונה למגבר והאם בכרטיס זה יש חיבור לכרטיס קול כדי שאודיו+וידאו יעברו דרך HDMI של כרטיס המסך

תודה

פורסם

וואלה סלט שלם עשיתה,אתה מעביר אות דיגיטלי למגבר ואתה רוצה לצאת מימנו באנלוגי ? :kopfpatsch:

מה היגיון בזה....לפי מה שאתה רושם יש לך טלוויזיה ישנה שמין הסתם אין לו כניסת DVI/HDMI,אז תתחבר עליו ישירות ב-SVIDEO/COMPONENT

איזה דגם של רסיבר יש לך שיש לו ממתג HDMI ?

פורסם
  • מחבר

המגבר של ימהה RXV 863 עם 3 כניסות HDMI ויציאת HDMI 1 אך בנוסף יש יציאת מוניטר OUT בצורה אנלוגית RCA/SVIDEO אתה בטוח שהבעיה היא שהאות נכנס דיגיטלי ויוצא אנלוגי ,אני לא יודע המגבר אמור להוציא אות וידאו דרך המוניטורOUT אולי פה הבעיה?

פורסם

1. המגבר לא יודע להצליב בין ה-HDMI ל-S-Video, אם למגבר נכנס אות S-Video הוא יוצא ביציאת S-Video ואם נכנס לו אות HDMI הוא יוצא ביציאת HDMI

2. מכיוון שאתה משתמש במתאם DVI ל-HDMI לא תוכל גם להעביר אודיו על הכבל HDMI לכן לא תשמע כלום במגבר.

רק לכרטיסים מסך עם יציאת HDMI ללא מתאם יש אפשרות להעביר אודיו על ה-HDMI.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות זה סידר לי את הבלאגן .

שאלה אחרת אם אפשר ,בכרטיס המסך יש יציאת SVIDEO עם 7 פינים ולעומת זאת בכבל SVIDEO סטנדרטי יש 4 פינים האם זה משנה באיכות והאם צריך מתאם בין 7 ל 4 ?

פורסם

צריך מתאם וזה לא משנה את האיכות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים