פורסם 2008 ביוני 1317 שנים שלום לכרטיס הנ"ל חיברתי מסך LCD רגיל וביציאה השניה חיברתי כבל DVI HDMI למגבר שמעביר אותו ביציאה של SVIDEO לסוני טרינטרון לצערי אין לי תמונה למרות שכרטיס המסך מזהה את דגם המגבר מה עלי לשנות בהגדרת הכרטיס שתעבור תמונה למגבר והאם בכרטיס זה יש חיבור לכרטיס קול כדי שאודיו+וידאו יעברו דרך HDMI של כרטיס המסךתודה
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים וואלה סלט שלם עשיתה,אתה מעביר אות דיגיטלי למגבר ואתה רוצה לצאת מימנו באנלוגי ? מה היגיון בזה....לפי מה שאתה רושם יש לך טלוויזיה ישנה שמין הסתם אין לו כניסת DVI/HDMI,אז תתחבר עליו ישירות ב-SVIDEO/COMPONENT איזה דגם של רסיבר יש לך שיש לו ממתג HDMI ?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר המגבר של ימהה RXV 863 עם 3 כניסות HDMI ויציאת HDMI 1 אך בנוסף יש יציאת מוניטר OUT בצורה אנלוגית RCA/SVIDEO אתה בטוח שהבעיה היא שהאות נכנס דיגיטלי ויוצא אנלוגי ,אני לא יודע המגבר אמור להוציא אות וידאו דרך המוניטורOUT אולי פה הבעיה?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים 1. המגבר לא יודע להצליב בין ה-HDMI ל-S-Video, אם למגבר נכנס אות S-Video הוא יוצא ביציאת S-Video ואם נכנס לו אות HDMI הוא יוצא ביציאת HDMI2. מכיוון שאתה משתמש במתאם DVI ל-HDMI לא תוכל גם להעביר אודיו על הכבל HDMI לכן לא תשמע כלום במגבר.רק לכרטיסים מסך עם יציאת HDMI ללא מתאם יש אפשרות להעביר אודיו על ה-HDMI.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מחבר תודה על התשובות זה סידר לי את הבלאגן .שאלה אחרת אם אפשר ,בכרטיס המסך יש יציאת SVIDEO עם 7 פינים ולעומת זאת בכבל SVIDEO סטנדרטי יש 4 פינים האם זה משנה באיכות והאם צריך מתאם בין 7 ל 4 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.