עבור לתוכן

בעיה עם WINRARA

Featured Replies

פורסם

שלום,

באופן אישי מעולם לא חיבבתי את WINRAR אבל בערך כל העולם משתמש בה אז אני מניח שהתוכנה בסדר, השאלה שלי מה במחשב שלי לא בסדר שמונע מהתוכנה הזו לעבוד חלק איתו.

הבעיה היא שכל קובץ מפוצל שאני מוריד (מ2 קבצים ומעלה) כל קובץ כזה.הרבה מאוד זמן לא נתקלתי בקובץ כזה שהורדתי מהאינטרנט וגם הצלחתי לחלץ התקלה שמופיע היא:

C:\Documents and Settings\אלכס\שולחן העבודה\fielaname.rar: Packed data CRC failed in fielname.daa. The volume is corrupt

עשיתי פירמוט (בלי קשר לבעיה) וזה עדיין חוזר.

אני מבין שהברירת מחדל היא "בעיה בקבצים" אבל לא ייתכן שכולם מורידים, אצלהם הכול בסדר וכאשר אני מוריד אני נתקבל בבעיה הזו.

העניין היותר בעייתי הוא שלדעתי בפועל אין שום בעיה, מישהו שלח לי קובץ גדול של וידאו מחולק לשני חלקים בעזרת התוכנה, פשוט עצרתי את התוכנה ב99 אחוז, נכנסתי לתיקיה שנוצרה העתקתי את הוידאו שחולץ עד עתה למיקום אחר, צפיתי בכל הוידאו בלי שום תקלה (כלומר התוכנה לקראת הסוף הקפיצה את ההודעה שרשומה מעלה ומחקה את הקובץ המקורי אותו יצרה).

אשמח לעצות - תודה.

פורסם

תנסה להעתיק את הקבצים ל c:\test1

לפעמים יש לתוכנות בעיה עם תיקיות בעברית.

פורסם

אני מצרף לך תמונה למטה

לחיצה ימינית על הקובץ WINRAR ותעשה EXTRACT TO אחרי זה תסמן את KEEP BROKEN FILES תחת MISCELLANEOUS

וכל הודעות השגיאה שיהיו במהלך החילוץ תסגור אותם או תעשה להם IGNORE , זה צריך לעבוד

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים