עבור לתוכן

בעייה בהתקנת MSN LIVE תחת VISTA

Featured Replies

פורסם

שלום.

הורדתי את קובץ ההתקנה של MSN LIVE אך כשאני מנסה להתקין אותו אני ישר מקבל את הודעת השגיאה הבאה:

"נראה שאתה במצב לא מקוון

כדי להתקין את תוכנת WINDOWS LIVE עליך להימצא במצב מקוון.

נא התחבר לאינטרנט ולאחר מכן נסה שוב."

כמו שאתם רואים - אני כן מחובר לאינטרנט (דרך ראוטר אסוס מהמבצע של בזק) ככה שאינני מבין מאפא נובעת נודעת השגיאה. יש למישהו רעיון?

נ.ב. - גם כשהתוכנה של לוגיטק מנסה להתחבר לאינטרנט למצוא עידכונים היא טוענת שאני לא מחובר.

פורסם

כניראה שהפורטים שהתוכנות משתמשות בהן חסומים.

פורסם

אין שום קשר לפורטים והתוכנות האלו לא דושרות הגדרות מיוחדות בנתב כדי לעבוד.

מאיפה הורדת את ההתקנה של ה LIVE?

פורסם
  • מחבר

מהאתר של מיקרוסופט.

http://get.live.com/messenger/overview

מה שמוזר שכל מה שמצריך חיבור אוטומטי (העידכון היומי של ה AVG, העידכון תוכנה ללוגיטק וההתקנה של MSN LIVE) כולם נחסמים. מצד שני גלישה באינטרנט, הורדה מ P2P ומ FTP עובדים מצויין.

פורסם

שלום.

הורדתי את קובץ ההתקנה של MSN LIVE אך כשאני מנסה להתקין אותו אני ישר מקבל את הודעת השגיאה הבאה:

"נראה שאתה במצב לא מקוון

כדי להתקין את תוכנת WINDOWS LIVE עליך להימצא במצב מקוון.

נא התחבר לאינטרנט ולאחר מכן נסה שוב."

כמו שאתם רואים - אני כן מחובר לאינטרנט (דרך ראוטר אסוס מהמבצע של בזק) ככה שאינני מבין מאפא נובעת נודעת השגיאה. יש למישהו רעיון?

נ.ב. - גם כשהתוכנה של לוגיטק מנסה להתחבר לאינטרנט למצוא עידכונים היא טוענת שאני לא מחובר.

*** פוסט שעוזר ***

הנה גרסה מלאה 8.5

מקווה שזה עוזר

http://download.microsoft.com/download/1/A/4/1A4FEB1A-18E0-423A-B898-F697402E4F7F/Install_Messenger.exe

פורסם

אבל אם ההתקנה של LIVE לא מסוגלת להתחבר כדי להוריד MSN אז אני בספק אם הוא יוכל להתחבר דרכה.

פורסם
  • מחבר

טוב, עידכון. הורדתי היום כמה עידכונים מ WINDOWS UPDATE והבעייה נפתרה לבד משום מה. מוזר.

פורסם

זה windows אין פה שום דבר מוזר ;)

זכור לך איזה עדכונים התקנת?

פורסם
  • מחבר

לא ממש - יש דרך לעקוב אחרי זה, לא?

פורסם

בויסטה הוא מציג לך איזה עדכונים הותקנו לאחרונה ומתי וגם באתר של windows update שתה יכול להיכנס ל Review your update history.

פורסם
  • מחבר
huber69-update.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים