פורסם 2008 ביוני 1317 שנים יש לי את המארז Antec TX1088B AMG שיש אפשרות לשים בו 5 מאווררים:1 של 12 ס"מ אחורי.2 קדמיים של 8 ס"מ2 בדלת בצד: אחד של 9.2 ס"מ ואחד של 8 ס"מאיך לפי דעתכם כדאי לפזר את המאווררים? זאת אומרת איפה לשים מאוורר שמוציא אוויר ואיפה שמכניס אוויר?לפי היצרן:- 1 x 120mm TriCool (Standard)- 1 x 80mm (Optional) front- 1 x 80mm (Optional) HDD- 1 x 92mm (Optional) CPU duct- 1 x 80mm (Optional) VGAכדי לדעת איפה בדיוק כל אחד ממוקםתודה מראשבני
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים ממליץ לך לשים 2 מאחור שמוציאבצד ומקדימה מכניס.כיי שהמעבד מוציא תחום המאווררים שמאחור יוצאיו תחום והקידמי והצדדי יכניסו לו אוויר שהוא יותר קר ביחס למה שהוא מוציא
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים קדימה מכניסים..זה שעל הכרטיס מסך מכניסוכל השאר מוציאים !!!לא נכון!!!גם הצדדים מכניסיים רק אחורי מוציא. ומין הסתם שהכרטיס מסך מכניס.
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר הקטע זה שבדיוק מעל המעבד יש שפורפרת אוויר כזאת שאפשר לחבר לה את המאוורר של ה 92 מ"מ.ומתחתיו בדיוק (שניהם נמצאים בדלת הצדדית) זה מול הכרטיס מסךאז מה שעשיתי לבנתיים זה:2 קדמיים מכניסים אוויר1 אחורי מוציא אוויר1 מול המעבד מוציא אוויר1 מול הכרטיס מסך מכניס אווירזה בסדר?
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים הקטע זה שבדיוק מעל המעבד יש שפורפרת אוויר כזאת שאפשר לחבר לה את המאוורר של ה 92 מ"מ.ומתחתיו בדיוק (שניהם נמצאים בדלת הצדדית) זה מול הכרטיס מסךאז מה שעשיתי לבנתיים זה:2 קדמיים מכניסים אוויר1 אחורי מוציא אוויר1 מול המעבד מוציא אוויר1 מול הכרטיס מסך מכניס אווירזה בסדר?אחלה סידורר !!!תביא טמפ' !
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר לפני הרכבת ה 4 מאווררים המצב היה כזה: עכשיו אחרי זה מוזר קצת טמפ לוח אם ירדה מעבד עלתה כרטיס מסך והארדיסק ירדה ניסיתי לשחק עם המאורר של המעבד אך ללא הועיל... אני לא רוצה להתעסק בזה יותר מדי כי שבוע הבא אני מקבל לוח אם ומעבד חדש ואז אני אצטרך לבדוק לעומק... בכל אופן המצב החדש הוא:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.