עבור לתוכן

התייעצות לגבי כרטיס מסך Nvidia והתאמתו למחשב. 1,200 ש"ח, PCI-E

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתעניין בNvidia GT 9600.

אני משחק בעיקר בCompany of heroes ובWorld of warcraft.

יש לי ספק כוח של Enermax עם 400W. האם הוא יספיק? (עד עכשיו הוא הספיק לRadeon x1950pro)

בנוסף, יש לי מחשב בן שנה וחצי. אילו גורמים שווה לבדוק במחשב כדי לוודא שעם כרטיס המסך החדש לא יווצר צוואר בקבוק?

נ.ב

הכרטיס הזה נחשב חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי שלי, RADEON X1950?

פורסם

עם אתה משחק רק ב 2 המשחקים האלה , אז קודם כל אני לא רואה שום סיבה להחליף כרטיס מסך.

אבל עם אתה בכל זאת רוצה להחליף כרטיס מסך אז לתקציב שלך אפשר להכניס 4850 שאמור לצאת עוד פחות משבועיים שלפי השערות אמור להיום ברמה של 9800GTX או אפילו חזק יותר מימנו

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאין לי שום סיבה להחליף את הכרטיס הנוכחי.

פשוט הוא די הגיע לסוף דרכו ... מעולם לא נהניתי מאמינות של הכרטיס הזה (עשה בעיות לאורך הדרך)

ואני לא יודע אם כדאי לי להגיע לרמות האלה של הכרטיסי מסך - ראיתי שבת'רדים הנעוצים רשום שכרטיסים כאלה צריכים 500-600W של ספקי כוח, ואילו שלי מספק רק 400.

מה דעתך לגבי ההתאמה של הספק כוח שלי ל9600? ומה כדאי בנוסף לבדוק במחשב (אם בכלל) ?

אגב, הוא תומך בDirectx 10?

פורסם

הספק יחזיק את הכרטיס + (הוא יחזיק כרטיסים חזקים יותר שדורשים יותר כוח)

ואם ה1950 מספק אותך מבחינת כוח אז אין טעם להשתמש בכל התקציב (1200) אז תיקח את ה9600 GT.

עולה 600 שקל.

אם בא לך יש את הגירסה 9600GT XT שחזקה מהגירסה הרגילה ושווה קנייה :xyxthumbs:

וכן הוא תומך בDX10.

בקשר להתאמה למחשב - מה מפרט המחשב שלך? אם יש לך גיה זיכרון אז עדיף להרחיב ל2 גיגה ולרדת בכרטיס מסך. (למרות שהתקציב שלך מספיק להכל) או שהמעבד יגביל את הכרטיס וכדאי לקחת כרטיס יותר חלש...

פורסם
  • מחבר

היי, הGT 9600 עולה רק 600 שקל? לפי המחיר נראה כאילו זה כרטיס בינוני מקטגוריית הMID RANGE. זה אכן כך או שפשוט המחירים ירדו?

הוא יהווה התקדמות משמעותית לעומת הRadeon 1950x שהיה לי? שקניתי אותו בזמנו הוא עלה 1,100

פורסם

כן הוא יהווה שיפור גדול מאוד!

פורסם

היי, הGT 9600 עולה רק 600 שקל? לפי המחיר נראה כאילו זה כרטיס בינוני מקטגוריית הMID RANGE. זה אכן כך או שפשוט המחירים ירדו?

הוא יהווה התקדמות משמעותית לעומת הRadeon 1950x שהיה לי? שקניתי אותו בזמנו הוא עלה 1,100

שמע חבר שלי פעם קנה FX 5500 ב1100 שקל.. חח (לפני הרבה זמן!!!)

הקיצר היום כל עיניין הLOW -MID -HIGH השתנה לחלוטין.

מבחינתי ה9600GT הוא HIGH END .

פורסם

אתה צריך לבדוק תבחינות שך, 9600GT זה MID RANGE לכל דבר. זה שהHIGH END יחסית חלשים לעומת HIGH END של הדורות הקודמים לא אומר שה9600GT זה HIGH. הכרטיסים שנכון להיום HIGH END אלו - 9800GX2, HD3870X2, 9800GTX. כל שאר הכרטיסים מספקים פחות ביצועים בהפרשים ניכרים.

לפותח הת'רד, אנא ממך חכה. תנצל את הX1950 שך עד הסוף. ומה המפרט שלך באמת? יכול להיות שיהיה עדיף לך לקנות מעבד\זיכרון.

כרטיס בתקציב של 1200 ש"ח נכון להיום זה 9800GTX ב 1286 מסקאי פי סי. של החברה CLUB3D עם 3 שנים אחריות והכל.

פורסם

ה-400W לא יספיק לו הוא צריך לפחות 450 של קורסייר !!! בדקתי את זה !

פורסם

שטויות במיץ, 400W LIBERTY יספיק לכל כרטיס קיים היום, ללא OC.

פורסם
  • מחבר

ה-400W לא יספיק לו הוא צריך לפחות 450 של קורסייר !!! בדקתי את זה !

איך "בדקת" את זה?

על סמך מה אתה אומר את זה?

פורסם

חחח רשום באתר של נוידיה שצריך ספק מינימלי של 450W, הם מתכוונים לספקים תוצרת אייבורי וחבריהם... חחחח משעשע לחלוטין גם כן "בדקתי את זה" חתכת אינבליד. כאן זה לא פורום חומרה של VGAMES, שבו שמועות מערסים קובעות סדרי עולם (למשל ש8500GT יותר חזק מ7950GX2 וכו').

פורסם

הם תמיד מגזימים באתרים הרישמיים...

הHEC מחזיק מרובע ליבה ו8800GT בOC...

(לפי ניסיון של כמה וכמה אנשים בפורום)

בקשר לLOW\MID\HIGH-

אוליי מחשיבים את ה9600GT לMID אבל אמרתי מבחינתי הוא HIGH.

(וזאת דעתם של עוד כמה)

תחשבו אם הוא MID אז ה1950 LOW.

ה1950 מעלה משחקים היום על הכי גבוה. והוא נחשב LOW?

ואם הוא LOW אז איך תקראו ל8500GT לדוגמא? גם LOW?

הזמנים השתנו היום.

יש HIGH ויש ULTRA (לפי דעתי אם תסכימו איתי סבבה אם לא החלטה שלכם).

פורסם
  • מחבר

דרך אגב ...

אם אני מזמין כרטיס מסך ממישהו אמריקאי (ebay), אמורה להיות בעיה עם ההתאמה של החשמל?

יש לי כרטיס אחד ב105 דולר.

בנוסף, הכרטיס הזה הוא של PNY. מישהו מכיר? חוות דעת?

תודה לכולם עד עכשיו.

פורסם

כמה עולה לך סך הכל כולל משלוח?

(תזכור שאין אחריות...)

ולא אמורה להיות בעייה עם החשמל....

(עד כמה שידוע לי)

ואת האמת אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת....

אתה יכול להביא קישור לכרטיס שאתה מזמין מEBAY?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים