עבור לתוכן

Nvidia says DirectX 10.1 is not important - קצת צחוק לבריאות

Featured Replies

פורסם

ו-DX10 הוא כן חשוב?

הכל בלוף שנועד לשכנע אנשים לקנות כרטיס מסך/מערכת הפעלה חדשה.

פורסם

תקראו את התגובה השנייה בת'רד - נשפכתי מצחוק!

לא יודע, זה פשוט לא מצחיק אותי :-X

פורסם

בסדר, נראה לי השקעה חכמה הפעם זו AMD.

יהיה טוב.

פורסם

הא?

אז במקום להוסיף DX 10.1 הם עושים מלחמה נגדו?

אני כבר רואה איך הם קונים חסויות למשחקים רק כדי שהיוצרים של אותו משחק לא "יחליקו" בטעות איזה DX10.1 SUPPORT

פורסם

מה זה בכלל משנה ?

היום שהמון משחקי מחשב הם פורטים מה360 שלו כידוע אין DX10

הDX10 הרגיל לא באמת מנוצל ובטח שלא 10.1 שגם ככה זניח

פורסם

DX10.1 דומה בתכונותיו לAPI של הXBOX360, בעיקר בגלל הגישה הישירה לזכרון (שיפור מהירות בעת הפעלת אפקטים וכד')...

אם המפתחים היו מישמים את זה, כרטיסי ATI היו מקבלים יתרון התחלתי "לא הוגן", חוץ מזה אותו משחק נראה הרבה יותר טוב על האקסבוקס לעומת המחשב רק בגלל שהפילטרים תמיד דלוקים שם, למעט מקרים חריגים מאוד.

אפילו ב GTA 4 יש FSAA X4 ו AF (לא יודע בדיוק כמה לכן לא רוצה להגיד סתם) והמשחק פשוט ענק (מימדים).

פורסם

אני לא סובל את הגישה הדוחה של Nvidia שבסוף פוגעת במשתמשים.

הם לא מנסים להתאים את עצמם לעולם, הם מנסים להתאים את העולם אליהם.

במקום להוסיף תמיכה ב DX 10.1 לכרטיסים שלהם, הם מנסים להוריד את התמיכה מכל מקום.

פורסם

DX10.1 דומה בתכונותיו לAPI של הXBOX360, בעיקר בגלל הגישה הישירה לזכרון (שיפור מהירות בעת הפעלת אפקטים וכד')...

אם המפתחים היו מישמים את זה, כרטיסי ATI היו מקבלים יתרון התחלתי "לא הוגן", חוץ מזה אותו משחק נראה הרבה יותר טוב על האקסבוקס לעומת המחשב רק בגלל שהפילטרים תמיד דלוקים שם, למעט מקרים חריגים מאוד.

אפילו ב GTA 4 יש FSAA X4 ו AF (לא יודע בדיוק כמה לכן לא רוצה להגיד סתם) והמשחק פשוט ענק (מימדים).

משחקי 360 לא מתקרבים בגרפיקה לאותם משחקים במחשב חזק

ואם כבר ה360 הוא DX9+ ולא DX10 -ככה שAMD שדרך אגב מייצרת את הכרטיס ל360

לא תקבל יתרון מפורטים מה360 למחשב אלה אם כן יעשו שינוים משמעותיים ואת זה בדרך כלל לא עושים

בדרך כלל רק נותנים לך הגדרות גבוהות יותר וזהו

פורסם

זה ממש שטויות מה שאמרת, אמרו את אותו דבר גם שיצא BIOSHOCK, רק בשביל לוודא שזה אכן נכון, התקנתי את ביושוק על המחשב החדש שקניתי שמריץ אותו בהגדרות הכי גבוההות עם כל האפקטים על מקסימום 1600X1200 FSAA4 AF16

ובאותו הזמן הפעלתי את המשחק על האקסבוקס... זה נראה בדיוק אותו דבר ואני מרחם על כל מי שקנה מחשב חדש רק בשביל להריץ משחקים ולא יודע שהקונסולות עושות עבודה כלכך מעולה בחצי המחיר!

פורסם

חחחחח ממש כמו שDX 10 משנה את חיינו מקצה עד קצה :lol:

חברים זו הפעם הראשונה שאני אומר את זה אבל,הדיון ספציפי הזה מותר מבחינתי,רק לא להשתגע בקללות

אוי התגובה של הבחור הזה xD

פורסם

זה ממש שטויות מה שאמרת, אמרו את אותו דבר גם שיצא BIOSHOCK, רק בשביל לוודא שזה אכן נכון, התקנתי את ביושוק על המחשב החדש שקניתי שמריץ אותו בהגדרות הכי גבוההות עם כל האפקטים על מקסימום 1600X1200 FSAA4 AF16

ובאותו הזמן הפעלתי את המשחק על האקסבוקס... זה נראה בדיוק אותו דבר ואני מרחם על כל מי שקנה מחשב חדש רק בשביל להריץ משחקים ולא יודע שהקונסולות עושות עבודה כלכך מעולה בחצי המחיר!

בוא נסביר לך משהו-

מחשב- אתה יושב חצי מטר עד מטר מהמסך, אתה יכול לראות כל זגזוג וקו לא ישר על המסך.

קונסולה- אתה יושב רחוק יותר מהמרקע, גם אם יש טיפה זגזוגים אתה לא תראה את זה.

הקונסולה שלך מריצה את ביושוק על 1280X720

לעומת המחשב שלך שמריץ אותו ב 1600X1200

אתה לא חושב שמדובר בהשוואה קצת לא הוגנת?

תוריד רזולוציה ותעלה עוד הגדרות, פתאום תראה שכן יש הבדל.

פורסם

משחקי 360 לא מתקרבים בגרפיקה לאותם משחקים במחשב חזק

ואם כבר ה360 הוא DX9+ ולא DX10 -ככה שAMD שדרך אגב מייצרת את הכרטיס ל360

לא תקבל יתרון מפורטים מה360 למחשב אלה אם כן יעשו שינוים משמעותיים ואת זה בדרך כלל לא עושים

בדרך כלל רק נותנים לך הגדרות גבוהות יותר וזהו

tessellation, Software AA, MS read back, ועוד הרבה דברים שהיו אמורים להגיע עם DX10 ונכנסו רק ב10.1 קיימים ב360 והם חלק עיקרי מהAPI שלו.

פורסם

אגב, התגובה של nVidia דומה מאוד לתגובה וההתעקשות של 3dfx לגבי חוסר הנחיצות ב32bit color, מה שהביא לבסוף למפלה שלה.

פורסם

איזה כרטיס מסך יש ב360 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים