עבור לתוכן

קיבלתי את מסך ה-LCD, אבל אין חיבור חשמל מתאים!

Featured Replies

פורסם

קיבלתי לפני חצי שעה את הסמסונג 2253BW, הרכבתי את הכל רק שיש לי בעיה עם כבל החשמל! מצד אחד הוא נכנס למסך, אבל מצד שני אין לי איפה לשים אותו! צורת החיבור שלו (שני פסים והשלישי מעוגל) לא מתאימה לשום כבל שיש לי.

מה צריך לקנות כדי לסדר את העניין ולא הייתי אמור לקבל את זה עם המסך?!

פורסם

מצד אחד הוא נכנס למסך, אבל מצד שני אין לי איפה לשים אותו! צורת החיבור שלו (שני פסים והשלישי מעוגל) לא מתאימה לשום כבל שיש לי.

האמת שאני לא כ"כ מבין מה כתבת פה.

לאיזה כבל אתה רוצה לחבר בדיוק את החיבור?

לפי מה שאתה כותב,זה החלק שנכנס לתוך שקע החשמל..

פורסם
  • מחבר

בוא לא נסבך את המצב :).

יש סך הכל שני כבלים, אחד שמתחבר למסך המחשב ואין איתו שום בעיה.

השני שאמור לספק חשמל למסך. לגביי הכבל הזה, צד אחד חיברתי למסך מאחורה, צד שני אין לי איפה לחבר! היציאה שלו לא מתאימה לשום חיבור שיש לי! השאלה היא, מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר אותו לחשמל? אני יודע שזה אמור להיות מתאם או כבל אחר אבל איזה!?

פורסם

איך נראה החיבור שלו?

יש לך אפשרות להראות אותו?

פורסם
  • מחבר

אין לי מצלמה בבית.

אני אנסה לתאר את החיבור בצורה יותר מפורטת. מצד אחד הוא נכנס למסך מאחורה, עם הצד הזה אין בעיה. מצד שני, שאמור להיכנס למקור חשמל, הוא בנוי משלושה פינים: שניים מלבניים ודקים, והשלישי עגול וארוך.

פורסם

זה כבל שדומה לחיבור חשמל של המחשב (הצד שמתחבר למארז)? אם כן, קיבלת חיבור מסך לספק כוח של המחשב.. אם אין לך שקע כזה בספק, לך ותקנה חיבור חשמל פשוט.. אין פה עם מה להסתבך

פורסם

נראה לי שיש לו פשוט כבל אמריקאי או אירופאי כלשהו

תחבר כבל מהארץ אם יש לך

פורסם
  • מחבר

כן, דיברתי עם החנות ואמרו לי לחבר את הכבל הישן של הCRT. חיברתי, אבל עכשיו יש בעיה אחרת, על המסך מופיעה לי הודעה "check signal cable"!

המסך מחובר לכרטיס המסך במחשב ישירות (בלי מתאם, כמו ה-CRT שהיה לי)[br]פורסם בתאריך: 12.06.2008 בשעה 18:01:37

המסך עובד, אבל הייתי צריך לשנות את צורת החיבור ואני צריך לדעת אם זה מוריד מהאיכות!

אני לא כל כך בטוח לגביי המושגים, אבל אני אנסה. עם המסך יש שני כבלים, אחד לחיבור בצורת DVI השני בצורה הישן שמשתמש בה מסך ה-CRT.

ניסיתי בהתחלה לחבר בתצורת DVI, כי אני די בטוח שכרטיס המסך שיש לי תומך בה (7600GT NVIDIA), אבל קיבלתי את השגיאה שלמעלה.

כשאני מחבר את המסך בתצורה הישנה, שדורשת מתאם בין המסך לכרטיס המסך, הכל עובד. השאלה היא, אם התצורה ישנה מורידה מהאיכות, ולא כדאי לי עם DVI?

אם כן, למה לא עבד לי?

פורסם

תחבר גם VGA וגם DVI. אח"כ כשה-WINDOWS עולה תנסה להגדיר בכרטיס המסך שיוציא פלט דרך DVI, תנתק את ה-VGA ותראה אם אתה מצליח לקבל סיגנל נורמלי דרך DVI.

פורסם
  • מחבר

חיברתי את שניהם, רק שאין לי מושג איך להגדיר בכרטיס המסך שיוציא פלט דרך DVI! עברתי על כל ההגדרות בלוח הבקרה של NVIDIA, ולא שמתי לב למשהו קרוב למה שאמרת. איפה אני יכול למצוא?

פורסם

"Set up multiple displays"

פורסם
  • מחבר

שיניתי משם את התצוגה למסך מספר 2, זה מספיק?

במאפייני תצוגה רשום שאני בתצורה דיגיטלית, זאת אומרת DVI אני משער....

נשאר לי עוד משהו להוסיף?

הורדתי סרטון HDTV וזה נראה מדהים אגב :).

McFly, שלחתי לך מקודם הודעה לפרטי, אם אתה יכול לענות.

פורסם

יש ניסוי מאוד פשוט שאתה יכול לעשות: לנתק את הכבל האנלוגי.

פורסם
  • מחבר

:P

ניתקתי, עובד בטוח על DVI עכשיו.

שאלה אחרונה, ראיתי הרבה הודעות שמדברות על כיול וכו', מה זה אומר? במסך, סך הכל לחצתי על כפתור שאוטומטית מסדיר את ההגדרות, אם אני אעשה אותם ידנית או עם הגדרות מוכנות מראש שאמצא, הראות תהיה טובה יותר?

פורסם

אל תטרח.. המסכים יודעים לכוון את עצמם טוב מאוד מבחינת הצבעים, רק מה שאתה צריך לבדוק זה הבהירות.

תתחדש! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים