עבור לתוכן

עדכון ביוס ל GF4

Featured Replies

פורסם

יצא גרסת ביוס לכרטיס שלי Gainward GeForce 4 Ti-4800 SE ואין לי שום מושג מה השתנה בגרסת הביוס החדשה,האם ישנה איזושהי change log לראות מה חדש בביוס החדש לפני שאני מוריד ומשתיל?

פורסם

למה? זנ טיפשי! הכרטיסים האלו לא עושים בעיות אז לא צריך שתם לנסות להרוג את הכרטיס! ;)

פורסם

למה? זנ טיפשי! הכרטיסים האלו לא עושים בעיות אז לא צריך שתם לנסות להרוג את הכרטיס! ;)

יש משהו בדבריך...אבל יכול להיות שהוא רוצה לעשות OC יותר טוב...

פורסם
  • מחבר

סתם בשביל הידע הכללי

פורסם

אז לא הייתי ממליץ לך לנסות ככה סתם...

פורסם
  • מחבר

עוד פעם,אני רק רוצה דעת מה נשתנה הלילה הזה בגירסה החדשה זה הכל :bash:

פורסם

אני הייתי מעדכן, אבל זה רק אני. 8)

פורסם

עוד פעם,אני רק רוצה דעת מה נשתנה הלילה הזה בגירסה החדשה זה הכל :bash:

מצטער , לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק כנראה .

פורסם

תסתכל ליד ההורדה אם מוסבר על השינויים שקרו בה.

אני עידכנתי כבר פעם לGF 4200 שלי ביוס, לא היו בעיות לפני זה , לא היו אחרי זה וההתקנה עברה חלק. כך שרק מזל ממש נאחס יכול לפגוע כאן

פורסם
  • מחבר

תסתכל ליד ההורדה אם מוסבר על השינויים שקרו בה.

אני עידכנתי כבר פעם לGF 4200 שלי ביוס, לא היו בעיות לפני זה , לא היו אחרי זה וההתקנה עברה חלק. כך שרק מזל ממש נאחס יכול לפגוע כאן

אם היה מוסבר לא הייתי שואל את השאלה הזאת

פורסם

שאלה באופן דיי כללי... איך מעדכנים ביוס של כרטיס מסך?

פורסם

איך אני יכול להחליף באיוס

אילו תוכנות יש גם לי יש בעיה מרגיזה אני פשוט לא מצליח להחליף אותו

חבר שלי הביא לי את התוכנה

WINFOX והיא לא תומכת בכרטיס שלי בוקשה עזרו לי

פורסם

שאלה באופן דיי כללי... איך מעדכנים ביוס של כרטיס מסך?

אם אני לא טועה אז אתה מעתיק אותו לדיסקט ועושה בוט ממנו או מדיסקט בוט אחר ואז מעדכן.

אני לא חושב שיש באמת הסבר מדויק מה עדכוני ביוס עושים לכרטיס מסך. זה לא תלוי בדרייברים שלו או בפיצ'רים כמו בלוח אם. כנראה זה דברים פנימיים שרק יכולים להועיל

פורסם

Tת כל ענין העריכה של הבאיוס אני יודע אני רוצה להטמין לתוכו באיוס מומהר ממשיש לי כעת איזה תוכנה מאפשרת לקחת את הבאיוס המעודקן אשר יצרתי ולהחליפו בבאיוס הנוחכישיש לי

יש תוכנה אשר עושה זות שאני מכיר WINFOX אך לא תומכת בכרטיסים שהם לא של החברה(WINFOX(

פורסם

אנשים אתם כאן בוקשה זה פשוט משגע

עיזרו לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים