פורסם 2008 ביוני 1217 שנים הדרישות - בעיקר לצלם את החבר'ה, אבל גם לצורך טיול גדול מתוכנן. אין לבחורה ידע בצילום או בטכנולוגיה לכן המצלמה צריכה מצבים אוטומטיים טובים. זמן תגובה מזערי ויכולת צילום בתנאי תאורה לקויים יהיה בונוס חביב וכנ"ל זווית צילום רחבה (לטיולים ולחללים סגורים).
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים מפאת המחיר שנתת אני משער שמדוברת במצלמה קומפקטית, CANON SD850 / IXY810is (שתי הדגמים אותה המצלמה, פשוט שם שונה לחלקים שונים של העולם, משום מה בארץ לא בחרו שם להתמקד עליו) http://zap.co.il/model.asp?model_id=692442 מושלמת למחיר שביקשת. אתר הביקורות הגדול והמקצועי בעולם www.dpreview.com ביקר אותה בצורה מצויינת, ניתן לקרוא ולהתרשם, ופינק אותה בציון משובח ביותר עם המלצת קנייה!. הנה הביקורת: http://www.dpreview.com/reviews/canonsd850is לי אישית יש את המצלמה כבר כחצי שנה ואני אעיד לך שהיא נותנת תמונות של ילדה גדולה, חדות צבעים אמיתיים וכל מה שאפשר לבקש. שום מצלמה קודמת שהיה לי נסיון עמה (ניקון, קאנון או סוני) דיגדגו אותה. אם ברצונך להשקיע קצת יותר,, לך על חברת NIKON אבל תרכוש רק דרך היבואן הרשמי (!!) www.nikon.co.il בהצלחה!
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים איתן, אתה נשמע קצת משוחד יכול להיות שהיא מצלמה טובה, אולי טובה מאוד. אני לא מש מכיר אותה. אבל למה להמליץ על מצלמה שלא עונה על הדרישות? ובכלל, יש יותר טובות ממנה. מי שעונה על הדרישות באופן מושלם היא הפוג'י F100. היא דקיקה, יש לה FD משופר בהרבה, שישדרג את צילומי החברה בלי שום ידע מקצועי, יש לה גם יכולת מצויינת בתאורה חלשה (כולל מייצב תמונה), וכמובן עדשה רחבה שחשובה מאוד לצילומי נוף. לקנון יש רק מייצב תמונה מתוך כל התכונות של הפוג'י. שווה גם לבדוק לגבי הפנסוניק TZ5 שתענה על אותם צרכים פחות או יותר. הבעיה היחידה של שתיהן היא מחיר קצת יותר גבוה. אם יש אפשרות להוסיף 300 שקלים, זה מומלץ.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים אתה לא יכול להשוות חברות כמו ניקון, קאנון וסוני. לחברות כמו פאנאסוניק ופוג'י. איכות התמונה שיוצאת היא עולם האחר. אני משוחד מאהבה
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים תתפלא שTZ5 היא מצוינת עם צבעים נהדרים והיא לוקחת הרבה מצלמות באותו תקציב של קאנון.(כנ"ל פוג'י)ניקון בקומפקטיות? אף פעם לא שמעתי שבחים על המצלמות הקומפקטיות שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.