עבור לתוכן

איזה הגדרות צריך כדי להוציא את המקסימום מradeon 8500!!

Featured Replies

פורסם

פתחתי אשכול חדש פשוט בגלל שאולי יהיו הרבה תגובות וזה נושא בפני עצמו אז מה באמת צריך להגדיר בכרטיס הנ"ל כדי להוציא ממנו את המקסימום וכמובן לקבל כמה שיותר נקודות ב3dmark???

פורסם

מה ?

לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

מה לא מובן?? הרי צריך לשנות הגדרות בקונטרול פנל של הכרטיס כדי להוציא ממנו את המקסימום באיכות ובביצועים לא?? אז שאלתי מה צריך לשנות כי אין לי מושג אף פעם לא היה לי כרטיס של ati!!

פורסם

לא צריך לשנות כלום ככה סתם.

פורסם
  • מחבר

מה?????? לא יכול להיות שלא צריך לשנות כלום אני כל הזמן שומע פה אנשים שמדברים על זה שצריך לעשות ככה וככה משהו נראה לי מוזר כל מה שבdefault להשאיר ככה ואני אקבל את כל הכח של הכרטיס הזה?? :o

פורסם

אם יהיו לך בעיות במשחקים אז תגיד ונצטרך לשנות כמה הגדרות בכרטיס , אבל ככה סתם לא צריך לשנות כלום . אם אתה רוצה נוכל להגדיר שאיכות התמונה תהיה יותר טובה (AA ו-AF) אבל אני ממש בספק אם הכרטיס שלך יחזיק מעמד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לך אבל בוא ננסה בכל זאת AA AF איפה בכלל מגדירים את זה לא מצאתי והאם יש דרך לראות בשולחן עבודה או בכלל בכל מיני טקסטים תמונה חדה ככל האפשר עם טקסט צריך לשנות משהו או שמה שיש ככה זה הכי חד??

פורסם

ככה סתם זה כבר הכי חד .

כפתור ימני על DESKTOP ------- הגדרות -------- מתקדם --------- לשוניות OPENGL או DIRECT3D ושם ב-SMOOTHVSION או ANISTROPIC FILTERING . כמה שיותר גבוה יותר משפר את איכות התמונה ומכביד על הכרטיס מסך. מנסיון , הכרטיס שלך לא יחזיק מעמד (יש לנו אותו הכרטיס בעיקרון) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים