עבור לתוכן

עזרה בהתקנת מאוורר

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק?

ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?

פורסם

לדעתי 5V זה חלש יחסית למאוורר (אבל מאוד שקט) כך שאם זה המאוורר היחיד שלך הייתי שוקל להשיג משהו יותר חזק.

בנוגע לחיבור לספק אתה יכול להכין לבד מתאם בין שלוש פינים לארבע (מולקס) או לקנות מוכן (בחנויות המחשבים הגדולות;) ).

חלקים לבניה אתה יכול לקנות בחנות אלקטרוניקה.

פורסם

ואפשר ללכת גם על הדרך הגסה יותר: חותכים את כל הקליפסים ומלחימים ישירות שחור לשחור ואדום לאדום. אם יש לך כניסת 4 פינים עדיף לעשות את זה עליה ולא לחתוך ישירות את החוטים של הספק

פורסם

שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק?

ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?

תקנה מעביר (מתאם) מ3 פינים ל4

אתה יכול לעשות מוד ותעביר את המאוורר ל7V או עם טיפת סיכון ל12V אני עשיתי מוד לדלתא שלי שהעברתי אותה מ12V ל15V

פורסם

זה שהמאורר הוא 5V לא אמור בהכרח שהוא חלש!

אם לוקחים מאוררים שאמור לפעול ב-12V ושמים לו5V זה מחליש אותו אבל יש מאוררים שמתוכננים לעבוד ב-5V ולדחוף הרבה אויר

אל תחבר אותו ל-12V אתה תשרוף אותו במקום

אם אתה רוצה תחתוך את החיבור של ה-3 פינים ותחבר את השחור והאדום לחוט השחור והאדום שיוצאים מהספק

פורסם
  • מחבר

אבל היציאות של הספק הם של 12V לא? זה ישרוף את המאוורר

פורסם

לספק יש ארבע יציאות

אדום שחור שחור צהוב. שהם:

5 א א 12

א= אדמה ;D

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, ועוד משהו, כתוב על המאוורר 0.65A זה אומר שהוא יכול "לסבול" יותר מתח?

פורסם

לא

אם רשום עליו 5V הוא לא יכול לסבול יותר מזה בלי קשר לזרם

דרך אגב יוצא שההספק שלו 3.25W שזה די טוב

זה בהחלט לא מאורר חלש (כמו מאורר גנרי) אבל זה גם לא מאורר ממש חזק (כמו הSF2)

פורסם
  • מחבר

חשבתי לשים את המאוור בקידמת המארז במחשב החדש שלי (AMD) אבל אם אתם אומרים שהוא חלש אז לא כדאי... מה אתם אומרים על ה-SMART FAN של TT? כדאי לקנות?

פורסם

הוא לא חלש!

לפי ההספק שלו הוא בינוני בדיוק מה שאתה צריך למאורר מארז

תנסה לחבר אותו ל-5V ותרגיש כמה אויר הוא דוחף לא מסובך מידי

לדעתי תראה שהוא יותר טוב ממאורר גנרי ופחות טוב ממאורר חזק (לקירור מעבד) כמו הטורנדו

תחבר ותראה אין לך מה להפסיד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים