פורסם 2003 במאי 1622 שנים שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק?ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?
פורסם 2003 במאי 1622 שנים לדעתי 5V זה חלש יחסית למאוורר (אבל מאוד שקט) כך שאם זה המאוורר היחיד שלך הייתי שוקל להשיג משהו יותר חזק. בנוגע לחיבור לספק אתה יכול להכין לבד מתאם בין שלוש פינים לארבע (מולקס) או לקנות מוכן (בחנויות המחשבים הגדולות ). חלקים לבניה אתה יכול לקנות בחנות אלקטרוניקה.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים ואפשר ללכת גם על הדרך הגסה יותר: חותכים את כל הקליפסים ומלחימים ישירות שחור לשחור ואדום לאדום. אם יש לך כניסת 4 פינים עדיף לעשות את זה עליה ולא לחתוך ישירות את החוטים של הספק
פורסם 2003 במאי 1622 שנים שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק?ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?תקנה מעביר (מתאם) מ3 פינים ל4 אתה יכול לעשות מוד ותעביר את המאוורר ל7V או עם טיפת סיכון ל12V אני עשיתי מוד לדלתא שלי שהעברתי אותה מ12V ל15V
פורסם 2003 במאי 1622 שנים זה שהמאורר הוא 5V לא אמור בהכרח שהוא חלש!אם לוקחים מאוררים שאמור לפעול ב-12V ושמים לו5V זה מחליש אותו אבל יש מאוררים שמתוכננים לעבוד ב-5V ולדחוף הרבה אויראל תחבר אותו ל-12V אתה תשרוף אותו במקוםאם אתה רוצה תחתוך את החיבור של ה-3 פינים ותחבר את השחור והאדום לחוט השחור והאדום שיוצאים מהספק
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר אוקיי תודה, ועוד משהו, כתוב על המאוורר 0.65A זה אומר שהוא יכול "לסבול" יותר מתח?
פורסם 2003 במאי 1722 שנים לאאם רשום עליו 5V הוא לא יכול לסבול יותר מזה בלי קשר לזרםדרך אגב יוצא שההספק שלו 3.25W שזה די טובזה בהחלט לא מאורר חלש (כמו מאורר גנרי) אבל זה גם לא מאורר ממש חזק (כמו הSF2)
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר חשבתי לשים את המאוור בקידמת המארז במחשב החדש שלי (AMD) אבל אם אתם אומרים שהוא חלש אז לא כדאי... מה אתם אומרים על ה-SMART FAN של TT? כדאי לקנות?
פורסם 2003 במאי 1722 שנים הוא לא חלש!לפי ההספק שלו הוא בינוני בדיוק מה שאתה צריך למאורר מארזתנסה לחבר אותו ל-5V ותרגיש כמה אויר הוא דוחף לא מסובך מידילדעתי תראה שהוא יותר טוב ממאורר גנרי ופחות טוב ממאורר חזק (לקירור מעבד) כמו הטורנדותחבר ותראה אין לך מה להפסיד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.