עבור לתוכן

נואש בנוגע לבעיות גיוס (יצא בסוף הנדסה קרבית :\)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה ה moonmage של TF2? ???

• תגובות 36
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני הייתי בהנדסה, סה"כ סבבה, וכן, רוב הקווים של הנדסה הם קווי בט"ש ולא קווים הנדסיים (פעלול וכאלו...).

רק תדאג שלא ישימו אותך ב"כיתה הטיפולית" (AKA צמ"ה).

פורסם

סתם ככה כדי להתעלק על התר'ד.. - מישהו יודע מה זה ה-17 בנובמבר?

פורסם

תאריך גיוס כללי לגיוס נובמבר, ישתנה קצת לפני הגיוס..

אגב, לגבי הנדסה - נכון, יצא לחיל שם לא טוב, אבל בסה"כ מדובר במקום לא רע בכלל. הם עושים הכשרת חי"ר מלאה (כלומר, רובאי 07. זה שונה אחרי שבמלחמה האחרונה הבינו שהכשרת רובאי 05 לא מספיקה), ובנוסף, הכשרת פלס. אתה יכול להגיע ליהל"ם, שזו יחידה מאוד מאוד איכותית ומובחרת (ושם לסיירת יעל הסופר סודית, יחס"פ, סמו"ר ועוד כמה יחידות חדשות ודי סודיות). ביום יום רוב הקווים שלך יהיו חי"ר, ולתפקיד כפלס תכנס רק בתרגילים, קווים מיוחדים ומלחמות כמובן.

רק תזהר לא להגיע לצמ"ה, כמו שאמרו כבר, זה נחשב לאנשים הכי פחות איכותיים (למרות שגם יש חברה לא רעים בכלל בסופו של דבר). כמובן שיש אפשרות שתגיע לגדוד אב"כ. חלק מאוד לא רוצים, חלק מאוד רוצים, קח בחשבון שזה גדוד מעורב - גברים ונשים.

אז שיהיה המון בהצלחה! ותזכור - השירות שלך, ולא משנה מה תעשה, משמעותי. גם שריונר (שלמרות ההשמצות, מדובר בחיל איכותי מאוד בסופו של דבר!), גם תותחן (אותו דבר כמו שריון), גם חי"רניק וגם הפקידה של הרמטכ"ל חשובים במערכת הזאתי.

פורסם

תגיע לקצין מיון תסביר לו בנימוס ובלי איומים למה אתה רוצה להגיע למוד"ש ואולי הוא יוכל לשנות לך שיבוץ.

אם לא ילך, לא נורא, אחרי הכל אתה יודע מה אומרים על הנדסה, "כומתות מכסף, אנשים זהב (עם ראשי פלטינה)"

שיהיה בהצלחה

פורסם

"כומתות כסופות, כאבים בגב".

פורסם

"כומתות כסופות, כאבים בגב".

כומתות כסופות, לב זהב ורגל פלטינה.

פורסם

שמאל! שמאל! ימין מי שיכול!

פורסם

ממתי גדודי הנדסה עושים 07 מלא אני חשבתי שזה 05 + השלמה חילית זאת אומרת ללא אימון מתקדם.

פורסם

חוץ ממטבח זוועתי (ויש לזה כבר היסטוריה מתועדת) בהל"ץ הוא פינוק לעומת טירונויות קרביות אחרות (שמירות בסיסות תבקש בחיון אחלה מטבח :silly:)

רוב ה"שטח" הוא 5 דקות מהבסיס ורק שדאות או ניווטים עושים שבוע מלא בשטח (לפחות מהזיכרון שלי).

יהלום באמת היתה יחידה טובה וקטנה לפני 10 שנים היום, זה כבר מפלצת עם הרבה ראשים, חלקם נושכים יותר :smile1:, היחס האישי נעלם.

עדיין שווה לנסות להתקבל, מכיון שהיום הסיכויים שלך לסיים מסלול אם התחלת הם גבוהים, בזמני התחלנו כ- 25 וסיימנו 5 (ס"פ).

היום צריך לוחמים ולכן המסלול הפך להיות מכשיר ולא ממיין.

פורסם

ממתי גדודי הנדסה עושים 07 מלא אני חשבתי שזה 05 + השלמה חילית זאת אומרת ללא אימון מתקדם.

כחלק מלקחי המלחמה האחרונה, החל ממרץ 08 אאל"ט מכשירים אותם 07.

פורסם

רונג,אני התגייסתי להנדסה בנוב 6,וכבר אז המסלול היה 07.

פורסם

גם אני הייתי בהנדסה, סה"כ סבבה, וכן, רוב הקווים של הנדסה הם קווי בט"ש ולא קווים הנדסיים (פעלול וכאלו...).

רק תדאג שלא ישימו אותך ב"כיתה הטיפולית" (AKA צמ"ה).

טיפולית לא, שונה כן.

הייתי מ"מ, סמ"פ וגם כמה חודשים מ"פ של פלוגת צמ"ה- הרבה יותר מעניין מלטחון סטטיות וגלבים כמו כלבלב. הא, ויוצאים יותר טוב.

האנשים "שחורים"- מי שבא בגישה מתנשאת אליהם לא ישרוד- מי שבא ברוח טובה ופתוחה יתקבל בזרועות פתוחות.

כותב שורות אלה הינו רוסי אשכנזי וצהוב מת למי שתוהה.

פורסם

בתור חייל, אם אתה לא "ערס" או רוצהל היות בחברת "ערסים", עדיף לך לא להיות בצמ"ה ובאמת שאין לי שום דבר נגדם, אבל זאת לא החברה שאני הייתי רוצה שלוש שנים :-\.

פורסם

בתור חייל, אם אתה לא "ערס" או רוצהל היות בחברת "ערסים", עדיף לך לא להיות בצמ"ה ובאמת שאין לי שום דבר נגדם, אבל זאת לא החברה שאני הייתי רוצה שלוש שנים :-\.

צודק, בגדודים אין ערסים. ::)

בכל מקרה זה לא נושא הדיון, הנקודה שלי היא שכן שאפשר לבלות שלוש שנים בחברתם ונא לא לזלז ביחידות על פי סטיגמות ושמועות.

ולא כולם שם ערסים ד"א.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים