פורסם 2003 במאי 1622 שנים אז ככה, לאחרונה שמתי לב לבעיה בכרטיס קול שלי. או לא בדיוק בעיה, אבל משהו מוזר קרה:הכרטיס קול (SBlive Value) מוציא סאונד רק במצב של DirectSound. כלומר כל סאונד "רגיל" ממערכת ההפעלה לא שומעים, ובעצם המחשב מודיע לי הודעה שאין לו משאבים שקשורים בכלל לכרטיס קול כשזה נוגע לניגון קבצי מדיה דרך waveout (נגיד הסאונדים של ווינדוס, פלאש 6 וכד'). אבל שוב מה שמוזר שיש סאונד כאשר הוא מגיע מערוצי ה DX (משחקים, מדיה פלייר 9, ווינאמפ וכד').הדוגמא הכי בולטת היא בעבודה עם ווינאמפ:כאשר אני בוחר את output Plugin של Directsound אז אני שומע סבבה.כאשר אני בוחר את ה Output Plugin של Waveout אז אני נתקל בהודעת שגיאה: No Sound Devices found.התקנתי את הדרייברים מחדש, הזזתי את כרטיס לסלוט PCI אחר ושוב הסרתי והתקנתי דרייברים... זה לא עוזר.למשהו יש פתרון? ???
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר הנה תפריט ה Voice, באמת שמתי לב שיש בעיה שם: הרכיב הנבחר הוא ריק ואחריו מופיע רכיב ה SBlive.אבל הייתי בטוח שתפריט זה משמש רק לתפקוד המיקרופון.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים אלוהים יודע מה ההבדל בין AUDIO ל VOICE, רק מיקרוסופט יכולים לסבך את העניינים ככה.השאלה היא האם הוא נותן לך לבחור את ה SB LIVE גם שם והאם זה עוזר ?
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר כן הוא נותן לבחור.כאשר אני בוחר ב SBlive ולמקליק Apply זה לא עוזר.כשאני מאשר ואז חוזר לאותו תפריט חוזר האופציה של ריק לבחירה.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מוזר, לפני חודש בערך היה פה בפורום מישהו עם אותה בעיה בדיוק רק עם צלילי MIDI.גם לו היה SB LIVE, אבל לא הצלחנו למצוא לזה פיתרון לצערי :-\
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר גם אם מוציא את הכרטיס החוצה ומשלב את כרטיס הקול שהוא בא On-Board קיימת אותה הבעיה עם הכרטיס הזה.יכול להיות שהבעיה היא בלוח אם? או אולי במערכת הפעלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.