עבור לתוכן

בעיה בעת התקנה TR 120 EXTREME חשש שהלך המחשב(?)

Featured Replies

פורסם

אהלן ,

אז קניתי התקנתי (ביסורים רבים) כמה שאלות קודם כל בקשר להתקנה עצמה:

1. צריך לחכות שהמשחה הטרמית תתיבש לפני שאני שם את הקירור ? (מניח שלא אבל ליתר ביטחון כי כששמתי אותה זה דיי התנדנד לי וזה דיי הרס את המריחה שלי)

2. זה משנה לאיזה צד אני מפנה את הקירור ? (הפנתי אותו לכיוון הזיכרונות ז"א גם את המאורר 120mm שעליו כי לא יכלתי לשים אותו לכיוון הכרטיס מסך יש שם 120mm שמוציא אוויר שמפריע לי)

עכשיו בקשר לבעיה , אני לא מצליח להפעיל את המחשב , ניסיתי לפרק שוב לראות אולי המעבד זז שום דבר הבעיה היא שיש לי 8800GT ומי שיודע כשמדליקים את המחשב אז המאורר הוא על 100% ל5 שניות בערך ואז נדלק המחשב , אז אצלי עכשיו המאורר על 100% כל הזמן והמסך לא נדלק וככה זה נתקע , אני אבוד עצות ניסיתי לפרק את המחשב ולהרכיב לפחות עוד 3 פעמים מהתחלה עד הסוף כולל למרוח משחה טרמית ולהתקין שוב את הקירור וזה לא עזר עדיין אותה בעיה , אפילו הלכתי עם זה רחוק יותר הלכתי למחשב ה2 לקחתי זיכרונות ניסיתי להחליף לא עזר , ניסיתי להחליף כרטיס מסך לא עזר (לאותו דגם רק חברה אחרת , שלי זה ASUS ניסיתי EVGA)

ניסיתי כמעט הכל יש לי רק כמה השערות :

1. מגעים

2. מתח

3. נשרף המעבד (לא הגיוני היה מצפצף או משהו בסיגנון)

אני ממש אשמח אם משהו יעזור לי או שאני פשוט אתקע את המחשב אצל טכנאי מחר (מה שלא קרה כמעט עשור בסוף תמיד התגברתי על הבעיות שלי)

תודה רבה לכם :nixweiss:

• תגובות 32
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תנסה לעשות איפוס ללוח

תוציא את הבטריה מהמקום למשך כדקה בערך כאשר הספק לא מחובר לחשמל ותחזיר

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם סוללה וגם CLR CMOS

פורסם

תנסה לעשות איפוס לBIOS להוציע סוללה ל5 דקות (אדיף תיראה במדיך של הלוח אם יש לך)

בעיקרון החלפת גוף קירור לא צריך לפגוע בשום דבר וזה ממש מוזר אולי נגעתה בחשמל שבה מספק ללוח

פורסם

אני יכול לספר לך מה הבעיה ? אבל אל תצעק אליי אני גם הייתי בבעיה שלך עד לפני שבוע (החליפו לי הכל היום)

שמע אני גם כמוך קניתי TR 120 אקטסרים..

כשהתקנתי אותו לשמתי לב, לדבר מאוד חשוב הוראות.

מגיעים עם הקירור 2 סוגי ברגים.

1.סוקט 775

2.סוקט AM2

עכשיו מה הבעיה שלך ? אני מאמין שאני יודע אותה

אתה כנראה חיברת כמוני 2 סוגים של ברגים (בפעם הראשונההה) ואז הלכו המעגלים של הלוח. זה מה שקרה לי בכל אופן

אני לקחתי את המחשב לבדיקה בחברה אמרו לי תשמע נשרף לך הלוח אם והמעבד בגלל חיבור של 2 סוגי ברגים..

גם לי הכרטיס מסך הפעיל את המאורר על 100% ופשוט ראיתי שחור בעיניים...

אני דיי בטוח ב90% שזאת גם הבעיה שלך..

עכשיו בוא אני יספר לך משהו במידה ויראו נזק פיזי בלוח אם שלך הסיכוי שיחליפו אותו קטן מאוד ואפילו אפסי. אני לא יודע נפלתי על מזל והחליפו לי אני לא האמנתי שהודיעו לי את זה.אם הנזק יהיה ולא יראו אותו אז יחליפו אבל אני מאמין שאתה שרפת כמוני בדיוק.

אצלי גם המעבד נשרף אבל אותו החליפו בלי בעיה..

החלקים שנשרפו לי הם Q6600

P35C-DS3R.

אז תקח את המחשב למעבדה שקניתי את המחשב ממנה (כאילו לחנות) תספר תסיפור ותבדוק מה הם יכולים לעשות !!

אני מצטער שגם אתה נפלת קורבן.. :-[ מצטער. נקווה שיהיה לך מזל כמו שלי !

פורסם
  • מחבר

הרכבתי עם הברגים של סוקט 775 אפילו קראתי את ההוראות כמה פעמים לפני שנגעתי בכלל בקירור , נראה מחר אני אביא את המחשב לבדיקה שישברו את הראש

אם הלך לי הלוח והמעבד לא נראה לי שיביאו לי את אותו הדגמים בכלל אין אותם בשוק בטח יביאו משהו דומה אז אולי אני ארוויח מהסיפור אם יחליפו לי בכלל...

את האמת ראיתי ניצוץ מתחת למעבד איזה פעם אחת שהתעצבנתי והדלקתי את המחשב אבל אחרי זה הוא פעל (פעם 1 ויחידה) ואז מת

פורסם

או שנגרם נזק פיזי ללוח אם,

או שמה שסביר להניח,העברת חשמל סטטי לרכיבים :nono:

פורסם

לא הבנתי הקירור לחץ על המייצבי מתח שמסביב למעבד?

זה קרה בגלל יותר מידי לחץ או פחות מידי שהגוף הפעיל על המעבד?

אני ישמח אם תעלה תמונה שנוכל ללמוד מהמקרה שלך!

פורסם

למה בהוראות של יצרן אין דגש על הברגים האלה ממש( לפחות היו צובעים את הראש בצבע אחר או משהו)

פורסם

הייתי מציע שתפרק את הקירור ותדליק את המחשב (לשניה ) כדי לראות באמת שהלוח נשרף או שסתם הברגים קיצרו לך שם איזה מעגל.

פורסם

החיסרון הגדול של המחשב זה הרגישות שלו, חבר שלי החליף כרטיס מסך לבד וכניראה התקרב לדיסק קשיח שלו, הוא אפילו לא הרגיש אבל הדיסק קשיח מת (חשמל סטטי) :P

גם אם גוף הקירור קיצר מעגל בלוח יש סיכוי לא קטן שנגרם נזק.

פורסם

תרכיב את הסטוק ולך לחנות ותדרוש שיתקנו במסגרת האחריות.

פורסם

מקרה עצוב, תנחומיי :(

פורסם

תרכיב את הסטוק ולך לחנות ותדרוש שיתקנו במסגרת האחריות.

ממש לא בטוח שיאכלו את זה..

אבל בכל מקרה תנסה לבדוק את הבעיה עם הטכנאי ותקווה שיש זנק פיזי רק במעבד !

פורסם

ממש לא בטוח שיאכלו את זה..

אבל בכל מקרה תנסה לבדוק את הבעיה עם הטכנאי ותקווה שיש זנק פיזי רק במעבד !

נזק פיזי יבטל לו את האחריות הכוללת.

שיקווה שלא נגרם נזק פיזי בכלל.

החיסרון הגדול של המחשב זה הרגישות שלו, חבר שלי החליף כרטיס מסך לבד וכניראה התקרב לדיסק קשיח שלו, הוא אפילו לא הרגיש אבל הדיסק קשיח מת (חשמל סטטי) :P

גם אם גוף הקירור קיצר מעגל בלוח יש סיכוי לא קטן שנגרם נזק.

בגלל זה,לפני שנוגעים ברכיב אלקטרוני,דואגים שלא יהיה חשמל סטטי בידיים,אחת תיצור קצר,ואף נזק לרכיב הנגוע (ואף הסובב אותו).

MuTaTiOn.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים