עבור לתוכן

קניתי radeon 8500 וכבר יש לי בעיות!!!!

Featured Replies

פורסם

עכשיו חזרתי מהחנות איתו התקנתי דריברים 3.4 הכי חדשים אבל יש לי בעיה עם הrefresh rate שמתי רזולוציה 1152X864 וrefresh 85 אבל המסך עדיין נורא בוהק וכואב בעיניים היה לי לפני זה כרטיס nvidia gf 4 ושם היה מצויין מה הבעיה אם זה??? הוא לא נותן לי במסך שלי לעשות רפרש של 100 ככה ש-85 הוא המקסימום ברזולוציה הזו למישהו יש רעיון מה יכול להיות??

אה ודרך אגב אני מכליל גם פה את השאלה שלי למי שיודע מה אני צריך להגדיר בשביל לקבל את המקסימום מהכרטיס הזה כי אין לי שום דפי הסבר וכאלה ואין לי מושג מה זה כל האופציות שקיימות

בתודה

גל

פורסם
  • מחבר

נו חברה אף אחד לא יכול לעזור לי חבל לי להחזיר את זה לחנות זה בעיה עכשיו תעזרו בבקשה!!

פורסם

לפעמים הגבלת הREFRESH RATE נובעת מהמסך... איזה מסך זה בדיוק? והוא מוגדר כ"DEFAULT MONITOR?"

פורסם

אם אני לא טועה יש תוכנה שמתקנת את הריפרייט רייט באתר . תחפש אותה פה ותוריד אותה .

פורסם

זאת במדור ההורדות

כשאני פותח אותה היא נותנת לי שתי הודעות שגיאה ואני צריך לעשות ריסטרט ורק אז אפשר להתעסק שם

מה זה?

פורסם

זאת במדור ההורדות

כשאני פותח אותה היא נותנת לי שתי הודעות שגיאה ואני צריך לעשות ריסטרט ורק אז אפשר להתעסק שם

מה זה?

אין לי מושג . אולי תנסה לחפש ב-GURU3D.COM או GOOGLE את התוכנה .

פורסם

אחרי החלפת כרטיס מסך של חברה אחת לחברה אחרת מומלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.

פורסם

היי, הובכן ידידי היקר אל תתקין את ה catalyst 3.4 הם מאפנים אני נסתי להתקינם היום והם גם עשו מלא בעיות תתקין את ה אלו שקבלת עם הכרטיס או את 3.2 .

פורסם

אחרי החלפת כרטיס מסך של חברה אחת לחברה אחרת מומלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.

יכול להיות שזה יעזור (פרמוט מלא של ההרדיסק) .

פורסם
  • מחבר

דרך אגב עם זה עוזר לכם לעזור לי אז הכרטיס הוא powered by ati כלומר חברה צד שלישי אולי זה מזיז משהו זה פשוט כואב בעיניים ודרך אגב הדרייבר הנכון של המסך מותקן אצלי המסך הוא proview 17 786n ואני כמעט בטוח שזה לא קשור במסך בכרטיס הקודם שלי היה מעולה אוף איזה באסה מה עושים??

פורסם

המסך לא אמור לעבוד על 1024 כפול 768 ?

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי פורמט והתקנתי את xp מחדש אבל עדיין המסך בוהק לי מידי זה מרגיז זה הati שכולם דיברו עליו אני ממש מאוכזב לא יודע מה לעשות ודרך אגב הכוונה היא לא שהרפרש רייט תקוע על 60 הוא עושה לי רפרש למה שאני רוצה אבל זה נשאר בוהק מאוד ואור חזק יוצא מהמסך (דרך אגב עוד לא יצא לי לשחק עדיין משחקים עם הכרטיס הזה כרגע רק מדובר בDESKTOP שבוהק לי ככה)בטוח שלמישהו יש רעיון איך לעזור לי אני ממש נואש אני רוצה את הכרטיס הזה ושילמתי עליו כסף די רציני אז בבקשה.......

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי איך לסדר את הבעיה שלי פשוט זה דרך הקונטרול פאנל של הכרטיס תודה לכל מי שניסה לעזור!!!

פורסם

חחחח. כשרוצים יכולים ! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים