פורסם 2003 במאי 1622 שנים אני לקוח שלהם וכל שבוע יש איזו שהיא בעיה איתם היום לפני כמה שעות וכמו שאיש התמיכה אמר לי "החיבור לחו''ל התנתק" עכשיו אני לא יכול לבקר באתרים בחו''ל ואני לא יכול להשתמש ב ICQ או במירק! אז נראה שאני אחליף אותם! יש לי חיבור כבלים אז במי לבחור?
פורסם 2003 במאי 1622 שנים נדיר מאוד שדבר כזה קורה.אני לקוח של נטוויז'ן ואני די מרוצה מהשירות באופן כללי...נכון לעכשיו ישנה איטיות בגישה לחו"ל, בדקתי ספקיות נוספות והבעיה קיימת גם אצלהן. ככל הנראה שמדובר בבעיה גלובלית ואנחנו מושפעים מכך.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים אני עזבתי מזמן את נטוויז'ן אחרי בעיות ניתוקים והתחברויות רבות, אני עכשיו מחובר אל אקטקום, הספקית אינטרנט הראשונה שהתחברתי אליה ואני מרוצה עד הגג.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים גם אני עזבתי את נטוויז'ן ועברתי ל-013 ועכשיו אני די מרוצה. חבל שאין דבר כזה חברת אינטרנט מושלמת בישראל...
פורסם 2003 במאי 1622 שנים אני מחובר לנטויז'ן דרך ADSL בחיבור 1.5לפעמים יותר מהר ולפעמים יותר לאט אבל בסך הכל די טובאין לי תלונותלפניהם עזבתי את אינטרנט זהב אחרי שגיליתי שאין עם מי לדבר שם
פורסם 2003 במאי 1722 שנים נטוויזן מצויינים כפי שציינתי כבר בתרד אחר פה אני מחובר איתם עוד מיימי windows 3.11 ואני מאוד מרוצה הבעיות אצלם ממש ממש נדירות ולרוב כיום הם בעיות בתשתית של בזק אני מחובר על ADSL ב 1.5MB וזה טס והכל עובד סבבה.בקיצור אחלה ספקית אינטרנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.