עבור לתוכן

חיבור הטלוויזיה למחשב בעזרת Svideo - כמסך נוסף. איך ?? עבודה עם מסך+טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

היי

אז המחשב ברגיל מחובר למסך lcd רגיל VGA.

למחשב יש יציאת SVIDEO ולטלוויזיה גם. אז יש לי כבל Svideo ל Svideo וחיברתי אותם

השאלה האם ככה אני אוכל להתשמש בטלוויזיה כמסך נוסף ? כלומר לעבוד ברגיל על המחשב ובמקביל להציג סרט או לעשות streaming על הטלוויזיה ?

ואם כן אאיך? צריך תוכנה ? איך זה עובד

פורסם

ניתן לעשות זאת, אין צורך בתוכנה חיצונית פרט לדרייברים של הכרטיס מסך. בשיטוט קצר בהגדרות של הדרייברים של הכרטיס מסך תוכל לראות את האופציות לחיבור.

איזה כרטיס מסך יש לך?

כך בחשבון שהאיכות בטלויזיה תיהיה על הפנים ולא תוכל לקרוא טקסטים מהטלויזיה והחיבור יועיל רק בצפיה בסרטים.

משחקים - ניתן לויכוח.. אני לא הייתי משחק ככה.

פורסם

אם יש לך מסך HD אז למה SVIDEO? תחבר ב VGA או VDI אם יש לך יציאה נוספת (ואם לא אז הייתי שוקל לקנות כרטיס חדש), ל SVIDEO יש רזולוציה יותר נמוכה ואיכות פחות טובה.

פורסם
  • מחבר

ניתן לעשות זאת, אין צורך בתוכנה חיצונית פרט לדרייברים של הכרטיס מסך. בשיטוט קצר בהגדרות של הדרייברים של הכרטיס מסך תוכל לראות את האופציות לחיבור.

איזה כרטיס מסך יש לך?

כך בחשבון שהאיכות בטלויזיה תיהיה על הפנים ולא תוכל לקרוא טקסטים מהטלויזיה והחיבור יועיל רק בצפיה בסרטים.

משחקים - ניתן לויכוח.. אני לא הייתי משחק ככה.

הכרטיס מסך זה nvidia Gforce4 mx440

אוקיי אז באמת הלכתי לאתר של נבידיה והורדתיאת ה דרייבר . עלה האשף ריבוי מסכים. עכשיו יש כמה בעיות .

1. פעם ראשונה שהפעלתי אותו על dual view ראיתי באמת את התמונה על הטלוויזיה בנפרד מהמחשב (לא תלויים אחד בשני) רק שהתמונה היתה בשחור לבן וגם יש ריצוד. שאין לי הרבה מושג מה לעשות לגבי זה.

2. עכשיו אני גם לא מצליחה לראות בDUAL VIEW בנפרד. מה שעשיתי פעם ראשונה היה בפוקס ולא יודעת איך להחזיר את זה. אם יש לי סרט שאני רוצה להציג רק עם הטלוויזיה ובלי קשר למה שאני עובדת על המחשב - איך מפעילים את האופציה הזו ? אמרו לי רק לעשות DRUG AND DROP אבל איך ואיפה ולמה בדיוק ?

לא מצאתי שום מדריך להגדרות של האשף הזה. למישהו יש מושג ?

shantax : לממחשב כאן אין DVI לצערי. וגם הטלוויזיה לא מי יודע חדשה עם כל החיבורים. יש לה SCART .

פורסם

תשני שיטת שידור. (NTSC ל PAL או ההפך) גם את זה יש בדרייברים.

פורסם
  • מחבר

טוב אז את בעיה 2 פתרתי אחרי שעה של חיטוט בהגדרות של הלוח בקרה של NVIDIA . הגדרות וידאו... אז הצלחתי לראות את התמונה בטלוויזיה בלי קשר לעבודה על המסך במחשב. כמובן עדיין עם בעית הריצוד והשחור לבן.

אומרים לי פה שזה אולי בגלל שלטלוויזיה אין חיבור SVIDEO מקורי אלא זה דרך הSCART. אין לי דרך כרגע לחבר את זה לטלוויזיה אחרת בבית שדווקא יש לה חיבור SVIDEO מקורי אז פה אני באין מוצא.

TiGeRGuY:

לגבי ענין הגדרות הטלוויזיה ושיטות שידור:

יש שם B/PAL או G/PAL . כנראה שזה B/PAL אבל ניסיתי את שניהם וזה לא עזר.

יש שם "שנה את פורמט האות או HD" אבל אין אופציות ל שינוי. משהו לא מזהה את הטלוויזיה ? אין לי מושג. הרי כבר הצלחתי לראות את התמונה של הישום מהמחשב בטלוויזיה אז איך יתכן שהאשף לא מזהה את החיבור ? . הנה צילום מסך.

34940910ck8.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים