עבור לתוכן

תקוע בOC, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

ערב זח!

הגעתי למצב הנוכחי, ואני לא יודע איך להתקדם, כול העלאה של MHZ והמערכת לא עולה.

הוספתי למעבד לMCH ולFSB, לא עוזר.

לאיפה להוסיף מתח?

ddddzw7.th.jpg

פורסם

קודם כול תעדכן את הגרסה של הBIOS

דבר שני על תעלה מטח FSB MCH לפני שהמטח של CPU לא עוזר וגם זכרונות עוד לא הגעתה איתם לOC על תוסיף להם מטח

קיצר תעלה קצת מטח מעבד1.4V ותעדכן :xyxthumbs:

פורסם

תעלה מתח ל1.45

מה לגבי טמפרטורה??

פורסם

תעלה מתח ל1.45

מה לגבי טמפרטורה??

לא מעלים מטח 0.7V ישר

מעלים כול פעם קצת 0.1-0.2 ככה גם טמפ' תיהיה יותר יציבה(פחות מטח פחות טמפ')

פורסם

לחצת CTRL+F1 כשנכנסת לביוס?

מה הטמפ' שלך במנוחה ובמאמץ בOC הנוכחי? הפריזר הוא לא בהכרח הבחירה הנכונה לOC של E6600 ל3.6GHZ...

ותעלה את המתח למעבד, זה לא G0, הוא צריך יותר מתח ומתחמם יותר. הE6600 שהיה לי על אותו לוח היה צריך 1.55V בשביל 3.6 יציב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

ככה, השארתי ORTHOS פועל ועזבתי את המחשב ומידי פעם הצצתי לראות שהכול בסדר, אחרי כמה זמן קיבלתי BOSD, ריסט למחשב והורדתי ל378 FSB

הטמפ היו באמת גבוההות(סביבות ה60 -65 אחרי בערך חצי שעה).

אם אני מחליף קירור, לאיזה כדאי?

לגבי העידכון של הביוס, מחר כשאני אחזור מהעבודה אני יעדכן לF5 (הגירסא היחידה שהיא לא בטא לפי זה )

אגב... גם הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד. מגיע ל 58 - 60 במנוחה ,איזה מאוררים כדאי להוסיף למארז? (או שעדיף להחליף את הקירור של הכ.מ.?)

פורסם

8800GTX כרטיס חמים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

ככה, השארתי ORTHOS פועל ועזבתי את המחשב ומידי פעם הצצתי לראות שהכול בסדר, אחרי כמה זמן קיבלתי BOSD, ריסט למחשב והורדתי ל378 FSB

הטמפ היו באמת גבוההות(סביבות ה60 -65 אחרי בערך חצי שעה).

אם אני מחליף קירור, לאיזה כדאי?

לגבי העידכון של הביוס, מחר כשאני אחזור מהעבודה אני יעדכן לF5 (הגירסא היחידה שהיא לא בטא לפי זה )

אגב... גם הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד. מגיע ל 58 - 60 במנוחה ,איזה מאוררים כדאי להוסיף למארז? (או שעדיף להחליף את הקירור של הכ.מ.?)

אגב בקשר לעידכון, הגרסאות בטא, מישהו ניסה אותם? או שעדיף ללכת על בטוח עם הF5?

פורסם

אין צורך לעדכן את הביוס כרגע.

כמה מתח המעבד מקבל במצב הנוכחי?

על איזה תדר הוא רץ?

כמו כן, מה שאר המתחים שנתת למערכת?

פורסם
  • מחבר

ddddzw7.th.jpg

פורסם

אבוי...

את תוספת המתח לזיכרונות תוריד, הם אפילו לא בתדר הבסיס שלהם, תוספת המתח לPCIE מיותרת, כמו גם לMCH, לFSB תוספת של 0.15-0.20 מספקת ואת מתח המעבד תעלה כבר ל1.45 ואם לא עוזר אז 1.5.

פורסם

בדיוק כמו שאמרתי תעלה ל 1.45-1.5 אפילו

מתח הבסיס זה 1.31 אז זה לא העלאה של 0.7 זה העלאה של 0.14 שזה לא כל כך נורא ואני מאמין שהפריזר יספיק

פורסם
  • מחבר

Done!

מעבד ב1.45 וFSB ב 0.20

עכשיו אני מריץ ORTHOS

הטמפ' מתחת ל60

איך אני מתקדם מפה? להעלות עוד FSB עד שיפסיק להיות יציב ולהעלות מתח למעבד? או לFSB?

פורסם

תמשיך לעלות FSB ב5MHZ ותבדוק יציבות 3 TESTים מספיק אם מחשב לא יציב תעלה עוד מטח למעבד עד שאתה רואה שהמטח מעבד לא עוזר לך מעלים מטח FSB וMCH , חשוב גם לבדוק שהזיכרונות לא נכנסו לOC כי אז תצתרך אולי להוסיף קצת מטח לזכרונות

פורסם

מתח, מתח!

תעלה FSB ל400 ותראה מה המצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים