פורסם 2008 ביוני 917 שנים שלום, החלטתי לאחרונה שאני מעוניין להתחיל להתעסק עם מודינג ואלקטרוניקה, ועל מנת לעשות זאת שמתי לב שחסרים לי 2 כלים מאוד חשובים במאגר הכלים שלי - מלחם ודרמל. מלחם אפשר למצוא בקלות בכל חנות כלי עבודה, במחיר של כ-50 ש"ח ומעלה, ולא בעייה להשיג. אני כנראה אקנה אחד של 25 וואט בשביל להגיע לחיבורים מדויקים ויפים. הבעייה היא - נכנסתי גם ל-ACE וגם ל-HOMECENTER, ולא מצאתי דרמל. איפה מוצאים? מה נחשב פירמה טובה לדברים הללו? תודה.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים ישנם סוגים של משחזת זווית עדיף תמיד DREMEL אבל אם זה שימוש חד פעמי ישנם פשוטות יותר דוגמא למכירה של DREMEL http://www.polack.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=508&catId=190דוגמא לאחד פשוטhttp://www.mymall.co.il/product.asp?productid=23732&CatCode=414עדיף דרמל הוא נשאר לאורח זמן אבל אחרי הכל תלוי מה התקציב ומה אתה הולך לעשות איתו
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר אני אלך על אחד הפשוטים, חבל לי להוציא הרבה כסף על כלי כזה שזו תהיה למעשה הפעם הראשונה שאשתמש בו.אחרי שאתנסה יותר אחליט אם אני באמת צריך אחת מקצועי או לא.תודה!
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים תקשיב אתמול קניתי אחד מהום סנטר הוא בא עם הכול כלי לשים אותו על שולחו כלי ליטוש חיתוךהוא בא גם עם כבל כזה בשביל עבודה במקומות קטנים אני חושב שזה ממש מספיק הספק של 175W2 שנים אחריות ב138 שקלושאני מיסתקל אני רואה שמה שהוא פירסם (השני) יש לי
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מחבר תקשיב אתמול קניתי אחד מהום סנטר הוא בא עם הכול כלי לשים אותו על שולחו כלי ליטוש חיתוך הוא בא גם עם כבל כזה בשביל עבודה במקומות קטנים אני חושב שזה ממש מספיק הספק של 175W 2 שנים אחריות ב138 שקל ושאני מיסתקל אני רואה שמה שהוא פירסם (השני) יש לי זה בדיוק מה שאני אקנה. חיפשתי גם בהום סנטר גומי U, אבל לא מצאתי. אז חיפשתי צינור קטן, אולי 4/7 או 5/8 או משהו בסגנון - אבל מצאתי רק אחד ממש ארוך... שעלה 35 שקל. לא צריך כ"כ הרבה, יש תחלופות, או שאני פשוט אשמיד כבר איזה כבל חשמל?
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים אני גם צריך להזמין פרספקס הבעיה שלא ראיתי מישהו שמוכר פה באילת אני גם צריך לקנות לדים כחולים צבע שחור ולהתחיל להתפרע
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מחבר אני גם צריך להזמין פרספקס הבעיה שלא ראיתי מישהו שמוכר פה באילת אני גם צריך לקנות לדים כחולים צבע שחור ולהתחיל להתפרע אני לא אתעסק עם פרספקס במוד הקטן שלי - לפחות לא בינתיים. אבל עדיין אשמח למצוא איזה גומי U כדי לכסות את החורים שאחתוך עם הדרמל :ם
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים ככה ניראה מה שקיבלתיhttp://img217.imageshack.us/img217/4909/imgp0557qb4.jpg
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים ככה בערך נראים כל המולטי-טולס הרגילים (וולף, יונדאי וכו').סך הכל הם בסדר גמור רק תשמור שהם לא יתחממו יותר מידי, תעשה הפסקות בעבודה וכו' והם ישמרו לאורך זמן.אגב, קיבלת את הסט המורחב יותר לפי דעתי, ברוב הקיטים אין את המעמד הזה לשולחן.
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מחבר אשתדל לשמור על הכלים, תודה על כל הטיפים, באמת אני אפתח בקרוב לוג של הפרויקט הקטן שלי... בכל מקרה, עוד שאלה חשובה - האם בעת הלחמה לבטריית כפתור קטנה צריך להזהר מדברים מסוימים? לא מתחשק לי ליצור לה "תושבת", בחרתי בה בגלל שהיא כ"כ קטנה...
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר טוב, קניתי מולטיטול של חברת שקר כלשהו בשם eXpert.175 וואט, עלה לי 160 שקל וזה כולל המון דברים, כולל מעמד לשולחן.אה, ובאותה הזדמנות גם קניתי מלחם 25 וואט (עדין, להחלמה מקומית קטנה) ב-55 שקלים.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים טוב, קניתי מולטיטול של חברת שקר כלשהו בשם eXpert.175 וואט, עלה לי 160 שקל וזה כולל המון דברים, כולל מעמד לשולחן.אה, ובאותה הזדמנות גם קניתי מלחם 25 וואט (עדין, להחלמה מקומית קטנה) ב-55 שקלים.נראה נחמד מאודלא קוראים לזה חברת שקר כי באמת יש מכשירים של החברה הזאתפשוט המולטי טול הספציפי הזה הוא חיקוי של הדרמלהמחיר שקיבלתה הוא טוב ראיתי לפי כחודש סט כמו שאתה מדבר עליו ב199 של וולףלי יש של יונדאי עם הספק של 185W שהוא החזק יותר מבין החיקוייםהמלחם מתאים להלחמות עדינות והוא מעולה לכל מודר מתחיל ומתקדם(המחיר לא משהו לפי דעתי כי יש גם ב30 שקלים באותו הספק)בקשר לגומי U תחפש בחנויות שכונתיות של כלי עבודה ובנייןמה יש לי להגיד לך בהצלחה בפרוייקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.