פורסם 2008 ביוני 917 שנים אז ככה יש לי דפדפן של אקספלור 7(לא מועניין להחליף דפדפן :] ) הכל טוב ויפה מה זה זמן רברק שהיום הוא התחיל לעשות בתידורת גבוה...."סגור" הכוונה היא להודעה שרשום בה dont send אתם יודעים למה אני מתכון..ואז שאתה לוחץ dont send האתר נסגר....=\ זה עושה לי את זה בהמון אתרים ובתידורת גבוה... :[מה אני עושה איך אני מתקן?תודה לעזורים!!
פורסם 2008 ביוני 917 שנים גם לי זה קורה... שאני נכנס לאתר ופתאום האקספלורר נתקע ואני חייב לצאת ממנו... מישהו יודע מה לעשות?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים כל עדכוני האבטחה מותקנים ?קורה באתרים ספציפיים או בכולם ?פלאש\ג'אווה וכל שאר התוספים מותקנים ומעודכנים ?ניסית התקנה מחדש של הדפדפן או sfc scannow ?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר 1)כן אחי2)בכל האתרים...באקראי..3)יש מעודכנים אבל הבנתי שזה לא קשור לפלאש או לג'אווה אלה לurlmarn משהו כזהאמרו לי למחוק היסטורי זה די עזר אבל פתאום שבאתי לטעון סרטון זה חזר =\
פורסם 2008 ביוני 917 שנים תיכנס , START-->RUN תכתוב iexplore.exe -extoff תעשה DISABLE לכל הADD-ONS ותסגור את הדפדפן ותפעיל אותם אחד אחד כדי לראות באיזה אחד מדובר ולחסל אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.