עבור לתוכן

שאלה בקשר לערכות קירור מים...

Featured Replies

פורסם

האם קניית ערכת קירור מים מספיקה לקירור כל חלקי המחשב ? זה כולל בלוקי קירור לכרטיס מסך\מעבד ולכל הרכיבים במחשב או רק לחלק ? כי ראיתי בנפרד למשל קניית בלוק קירור מים לכרטיס מסך (יש לי 8800GT) שעולה לבד רק 600 שקל.

אשמח ליותר מידע, תודה!

פורסם

בשביל משהו שיחזיק טוב את כל המערכת (מעבד+כ.מסך + ציפסט) צריך משאווה חזקה מאד ורדיאטור טוב , מערכת כזאת בארץ יכולה להגיע לאלפי שקלים.

פורסם
  • מחבר

זה אפשרי להזמין כזו מערכת מחו"ל ? אני מניח שאז ייצא יותר זול.

נניח וזה אפשרי, לאיזה מחיר זה יכול להגיע ?

פורסם

אני לא ממש מתמצא בזה, אתה יכול לחפש מערכות משומשות פה בפורום בלוח יד 2. או להזמין מחו"ל תחכה למומחה שיש לו מערכות ומתמצא הוא יתן לך תשובות מדוייקות+ מפרט למערכת.

פורסם

אפשרי להזמין מחול אבל קח בחשבון שקיטים (מערכות מורכבות) בדר"כ מגיעות רק עם בלוק למעבד או בלוקים סטנדרטיים של צ'יפסט\כ.מסך שלא מתאימים לכל רכיב.

בשביל להרכיב מערכת שלמה לכל המחשב אתה צריך להרכיב מפרט בעצמך לחלקים של הקירור מים, ככה כמובן אתה גם קובע את האיכות ואת המחיר.

אתה מוזמן לנסות להרכיב ב FROZENCPU.COM אני כמעט בטוח שהם שולחים לארץ.

גם כדאי שתחליט מראש על איזה רכיבים אתה מתפשר וקונה\בונה בעצמך (צינורות אם אתה לא מחפש משהו מי-יודע-מה גמיש אתה יכול לקנות לבד בהום סנטר ויצא לך הרבה יותר זול מאשר יעודי למחשב, כנ"ל לגבי נוזל קירור, מיכל מים אם אתה יכול להכין בעצמך משהו איכותי גם יחסוך לך).

רדיאטור\משאבה\בלוקים\מאוררים כמובן שעדיף לקנות יעודים למחשב אם אתה רוצה להשיג מערכת איכותית ויש לך כסף.

אגב, מה המטרה שלך בקירור מים עם הרבה בלוקים?

אם אתה חושב שזה יפתור אותך ממאוררי מארז זה טעות, אתה בכל מקרה צריך זרימת אוויר טובה במארז בשביל ששאר הרכיבים על הלוח אם, ההרדיסקים הזכרונות וכו' לא יתחממו יותר מידי.

פורסם

עושים משלוח לארץ?

פורסם
  • מחבר

אפשרי להזמין מחול אבל קח בחשבון שקיטים (מערכות מורכבות) בדר"כ מגיעות רק עם בלוק למעבד או בלוקים סטנדרטיים של צ'יפסט\כ.מסך שלא מתאימים לכל רכיב.

בשביל להרכיב מערכת שלמה לכל המחשב אתה צריך להרכיב מפרט בעצמך לחלקים של הקירור מים, ככה כמובן אתה גם קובע את האיכות ואת המחיר.

אתה מוזמן לנסות להרכיב ב FROZENCPU.COM אני כמעט בטוח שהם שולחים לארץ.

גם כדאי שתחליט מראש על איזה רכיבים אתה מתפשר וקונה\בונה בעצמך (צינורות אם אתה לא מחפש משהו מי-יודע-מה גמיש אתה יכול לקנות לבד בהום סנטר ויצא לך הרבה יותר זול מאשר יעודי למחשב, כנ"ל לגבי נוזל קירור, מיכל מים אם אתה יכול להכין בעצמך משהו איכותי גם יחסוך לך).

רדיאטור\משאבה\בלוקים\מאוררים כמובן שעדיף לקנות יעודים למחשב אם אתה רוצה להשיג מערכת איכותית ויש לך כסף.

אגב, מה המטרה שלך בקירור מים עם הרבה בלוקים?

אם אתה חושב שזה יפתור אותך ממאוררי מארז זה טעות, אתה בכל מקרה צריך זרימת אוויר טובה במארז בשביל ששאר הרכיבים על הלוח אם, ההרדיסקים הזכרונות וכו' לא יתחממו יותר מידי.

המטרה שלי במערכת היא שיהיה לי קירור מעולה למחשב, ושקט שלא יוציא ציוץ! כי כרגע הטמפורה די גבוהה, וגם כן יש רעש מציק, וגם כמובן שאני אוכל לעשות OC כמו שצריך אחרי זה.

המטרה שלי היא לקרר כמה שיותר, בקשר לשאלה שלך לבלוקים, כי כרגע המעבד והכרטיס מסך הם הרכיבים הכי חמים ואני בטוח שללא בלוק לכרטיס מסך זה פשוט לא משתלם לי כי זה רכיב אחד שאני חייב לקרר אותו כמו שצריך, טמפ' נורא גבוהות יש ל - 8800GT. ובקשר למאווררי מארז, יש לי מאוורר מקדימה שמכניס אוויר ושניים מאחורה שמוציאים אוויר, אז אני מתכוון להשאיר אותם ואני מאמין שזה אמור להספיק במידה ואני אלך על קירור מים.

ובקשר לרכיבים שאני קונה\מרכיב בעצמי, אין לי ידע בקירור מים, ולכן אני לא יודע אם כדאי לקנות צינורות כאלה או אחרים, אני מבקש המלצות ואני מוכן להקשיב לכל הצעה שיש בקשר לעניין.

וגם אם אני מרכיז מאתרים מחו"ל, כמה כסף תעלה לי כל המערכת, משהו טוב?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים