פורסם 2008 ביוני 917 שנים שאני סוגר את האנטי וירוס האתר עולה ללא בעיות,אך אני מגדיר את ESET שלא יחסום את האתר.הסברים בעברית ,תודה לעוזרים,מדובר על אנטי וירוס nod32 3.0.650.0
פורסם 2008 ביוני 917 שנים לחיצה על F5 בחלון הראשי של EST כדי להיכנס להגדרות מתקמות.לא יודע איך להדריך אותך בעברית, אז הנה תמונה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר Shlompy-=אתה אחלה מדהים=תודהיש בעיה,כל לחיצה על משהו באתר המדובר,האנטי וירוס,רוצה שאני יאשר,אך נותנים לאנטי וירוס חופשי באתר
פורסם 2008 ביוני 917 שנים תנסה להשתמש בכוכביות, למשל:http://hwzone.co.il**.hwzone.co.ilהבנת את הנקודה...
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר Vatos-Locosאם הבנתי אותך נכון,בוא תראה אך אני מששתמש בכוכביותלך תמצא מי ינענע אותךועכשיו אני עף מהפורום,
פורסם 2008 ביוני 917 שנים Vatos-Locosאם הבנתי אותך נכון,בוא תראה אך אני מששתמש בכוכביותלך תמצא מי ינענע אותךועכשיו אני עף מהפורום,יפה, ככה אתה מדבר למנהל שעוד מנסה לעזור לך?מקווה שהוא יחסום אותך כמה שיותר מהר מפה..
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אה כן נו ברור אני גם אעזור לך אחרי זה, למה לא...ננעל, וקח לעצמך איזה חופשה על חשבון המערכת להרגע.ואם לא הבנת, יש גם צד שמאל לפוסט שרשמתי ( זה שמאל --> ), רק צריך להזיז טיפה את הראש, זה לא כזה מסובך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.