פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר צינורות בקוטר רגילכמו של גינה נדמה לימשאבה ככל הנראה תהיהשל איהם דגם 1250
פורסם 2003 במאי 1622 שנים צינורות בקוטר רגילכמו של גינה נדמה לימשאבה ככל הנראה תהיהשל איהם דגם 1250כמה ליטר לשעה היא? והאם הצינורות האלה בכלל עולים על החיבורים של הרדיאטור?
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר כן הצינורות עולים יופי על החיבורים של הרדיאטוראני עדיים מנסה כל מיני דרכים להשיג את המשאבה הזובעירון היא 1200 ליטר לשעה ככה הבנתימה אתה אומרים?אריק, איך השינורות שלך עלו על החיבורים שלו?
פורסם 2003 במאי 1622 שנים זייפן? מה זייפתי? ועדיין לא ברור לי למה צריך לקנות את זה ממך אתה מייצר את זה? סליחה - באמת חשבתי שאתה yot - טעות שלי למה לקנות ממני ? כי גם לא תשיג כזה בשום מקום - וגם לא במחיר כזה.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים כן הצינורות עולים יופי על החיבורים של הרדיאטור אני עדיים מנסה כל מיני דרכים להשיג את המשאבה הזו בעירון היא 1200 ליטר לשעה ככה הבנתי מה אתה אומרים? אריק, איך השינורות שלך עלו על החיבורים שלו? השינורות שלי סתם , הצינורות עולים יופי על החיבורים של הרדיאטור. טיפה בלחץ אבל ככה זה צריך להיות שלא יהיו נזילות. ואגב עכשיו עשיתי ניסוי קטן והחלפתי את המים של הרדיאטור במים מזוקקים והמעלות ירדו ב 3 מעלות. (לא לגמרי החלפתי אתה דיללתי בהרבה מים מזוקקים, כי המים של הרדיאטור סמיכים ולכן המשאבה לא יוצרת זרימה טובה.)
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר אההה לא ידעתי שאתה משתמש בזהאבל עצם העובדה שהוספת מים הרסת למעשה תכונה חשובה של ה- ANTI FREEZוהיא שהחומר למעשה אינו מוליךככה הבנצי מנסיונות שערכתי.ז"א שאם חס וחלילה תהיה נזילה אז ה-ANTI FREEZ למעשה לא יגרום לנזק
פורסם 2003 במאי 1622 שנים אההה לא ידעתי שאתה משתמש בזהאבל עצם העובדה שהוספת מים הרסת למעשה תכונה חשובה של ה- ANTI FREEZוהיא שהחומר למעשה אינו מוליךככה הבנצי מנסיונות שערכתי.ז"א שאם חס וחלילה תהיה נזילה אז ה-ANTI FREEZ למעשה לא יגרום לנזקאני מעדיף לקחת את הסיכון ולקבל קירור טוב יותר.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים לגבי משאבה, תכנס לחנויות דגים ותקנה משהו יותר חזק, מבית אטמן, זול ואיכותי. קוראים לזה ראש כוח בחניות דגים.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים לגבי משאבה, תכנס לחנויות דגים ותקנה משהו יותר חזק, מבית אטמן, זול ואיכותי. קוראים לזה ראש כוח בחניות דגים.בדיוק מה שיש לי "Atman Power Head"
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר אוקייאבל הבנתי שראשי הכוח הללו הם טבולים במים לא?ועוד כמה שאלות:כמה זה יותר חזקות?וכמה יותר זולות?מישהו הביא לי שלשום משהאבה ( ראש כוח כזה ) של חברת CHOSENעכשו זו צריך לשבת בתןך המיםההספק שלה הוא 800 ליטר\שעהועושה רושם שהיא חלשה משהו
פורסם 2003 במאי 1622 שנים כן הם יושבות בתוך המים.יותר חזק זה באיזור ה2000-2500 ליטר לשעה.יותר זולות, לא ממש מכיר מחירים אבל אהיים היא חבארה מאד יקרה ואטמן היא החקיינית היפאנית, איכות דומה אבל מחיר קטן בהרבה
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר בדיוק מה שיש לי "Atman Power Head"תוכל לומר לי בבקשה איפה קנית?וכמה עלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.