פורסם 2003 במאי 1522 שנים עוד לפני התקנת מערכת המים חשבתי איפה להתקין את הרדיאטור עם המאוררוכיצד להוציא את האויר החם החוצהשעד שבאה ההברקהhttp://photos.walla.co.il/ssddssddכונס האורי עוד לא מכון ולא גמורמה דעתכם לבינתיים*** תוקן הלינק ***
פורסם 2003 במאי 1522 שנים בעעעעע.... אתה לא חכם במיוחד , נתת לינק שאתה נכנס דרכו (ADMIN), לא לינק לתמונות.....
פורסם 2003 במאי 1522 שנים למה אתה צריך לקנות את זה ממנו?לא מוכרים כאלה בארץ?או שהוא פשוט קונה בארץ לא מגלה לאף אחד איפה ומוכר את זה במחיר יקר יותר (לא חוקי)?
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר מה המ משנה למה קונה או לא קונהזו לא מטרת הדיון , טאשמח מאוד אם נוכל לחזור לנושא
פורסם 2003 במאי 1622 שנים למה אתה צריך לקנות את זה ממנו?לא מוכרים כאלה בארץ?או שהוא פשוט קונה בארץ לא מגלה לאף אחד איפה ומוכר את זה במחיר יקר יותר (לא חוקי)?בתור הזייפן שאתה הייתי מציע לך לנסות לנקות את השם שלך ולא ללכלך שמות של אחרים.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים נראה מצויין - רק שאלה : כמה גדול המארז שזה יכנס למעלה - לי אישית אין מקום. המיכל הזה יכול להוות חלון מצויין - כמו האקווריום של LIAN LI שהופף להיות מאגר מים למערכת קירור. (ראיתי פעם מדריך לזה). אגב - צלפם פעם הבאה בלי פלש ;D
פורסם 2003 במאי 1622 שנים בתור הזייפן שאתה הייתי מציע לך לנסות לנקות את השם שלך ולא ללכלך שמות של אחרים.זייפן?מה זייפתי?ועדיין לא ברור לי למה צריך לקנות את זה ממךאתה מייצר את זה?
פורסם 2003 במאי 1622 שנים בתור הזייפן שאתה הייתי מציע לך לנסות לנקות את השם שלך ולא ללכלך שמות של אחרים.אתה כנראה חושב שזה הוא (הזייפן) בגלל האווטר שלו שהוא כמו שלי. אין לו שום קשר.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים למה אתה צריך לקנות את זה ממנו? לא מוכרים כאלה בארץ? או שהוא פשוט קונה בארץ לא מגלה לאף אחד איפה ומוכר את זה במחיר יקר יותר (לא חוקי)? אני גם קניתי ממנו ואני לא רואה מה הבעיה פה? אפילו אם הוא עושה על זה רווח אז שיהיה לו לבריאות ;D כי 150 שקל עבור רדיאטור חדש עדיף מאשר להשיג איזה רדיאטור משומש וכולו חלוד ובגודל לא סטנדרתי ב 100 שקל! ואני מציע לך (shlomid) לחתוך את הצינורות שיוצאים מהרדיאטור ואז הם יהיו ישרים ולא לשני כיוונים שונים. אני עשיתי את זה וזה עובד אחלה! :smoke:
פורסם 2003 במאי 1622 שנים למה אתה צריך לקנות את זה ממנו?לא מוכרים כאלה בארץ?או שהוא פשוט קונה בארץ לא מגלה לאף אחד איפה ומוכר את זה במחיר יקר יותר (לא חוקי)?ממתי לקנות משהו ולמכור אותו אותו במחיר יקר יותר זה לא חוקי ? לא מתאים לך ,אף אחד לא מכריח אותך לקנות.(ואני חשבתי שככה כל העסקים בעולם מתנהלים)
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר ואני מציע לך (shlomid) לחתוך את הצינורות שיוצאים מהרדיאטור ואז הם יהיו ישרים ולא לשני כיוונים שונים. אני עשיתי את זה וזה עובד אחלה! :smoke: ביום ראשון אני חותך אותו ( רק את זה שהולך באלכסון ) ומרתך אותו בחזרה ישר זה ייצא מצויין יש בלינק: http://photos.walla.co.il/ssddssdd גם כמה תמונות של 2 סוגי מכלי מים ובחלק של הכנה לקירור יש 2 תמונות שרואים את היחידה מורכבת בינתיים ללא כונס האוויר ( חתכתי אותו היום וכרגע הוא מתיבש מהצביעה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.