עבור לתוכן

מאוורר הסטוק (המקורי) שבא עם הTbreds 0.13 מרעיש?

Featured Replies

פורסם

סתם לידע כללי.

כי אני לא ממש מרוצה מהמאוורר שנמצא עכשיו על המעבד שלי (שהוא 0.18 שמאופיין בספימפטום ההתחממות).

באותה הזדמנות אני אשחיל עוד שאלה: האם שווה לי להשקיע עוד 55 ש"ח כדי לקבל את המעבדים החדשים של AMD עם מאוורר והיטסינק ש"מומלץ" על ידם?

או שכל מאוורר והיטסינק סביר יעשו את העבודה באופן סביר (בהנחה שOC לא יבוצע).

פורסם

לא

יש לי 4 כאלה.

פורסם

יחסית לביצועים שלו הוא די מרעיש, אבל לא משהו שאי אפשר להסתדר איתו.

זה תלויי ברמת הסיבולת שלך לרעש.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי איתו היא שהרעש שהוא מפיק אינו מונוטוני.

לפעמים הוא משמיע צקצוקים.

אני מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר שם.

אגב, מפיסטו, ה"לא" שלך היה כתשובה לרעש או לשאלה השניה?

פורסם

לפעמים הוא משמיע צקצוקים.

אני מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר שם.

זה בטח החיכוך שבין הלהבים לגוף המאוורר

(דיי אופייני למאוורר של AMD גם לי היו אותם "צקצוקים" עם שני מאווררים שלהם: הירוק והכחול)

פורסם

חחחחח "הירוק" ו"הכחול"

אהבתי.

יש מצב לחברה ודגם מאוורר/היטסינק?

עריכה: או שזה משהו ג'נרי?

אם כן תיאור שלו מבחינת גודל, מבנה וכו' יהיה מבורך

פורסם

המאוורר הספייר הכחול הזה משהו חרע!!

הוא לא רק ציקצק לי אלא גם התחיל לרעוד והרעיד את כל המארז

אז תלשתי אותו (ברצינות) מרב עצבים לקחתי פטיש 5 קילו והרגתי אותו פשוט מאוורר כחול מרוסק לחלקיקים.

מאוורר כחול מרוסק לחלקיקים, מאוורר כחול מרוסק לחלקיקים.....

פשוט .. אך.. איזה כייף היה לדפוק בו את הפטיש וגם הגוף הקירור הזה אוסף אבק בכמויות.

פשוט הקירור הכל כך גרוע הזה של AMD רק מוציא עצבים ויום אחד כל אחד יהרוס את המאוורר הכחול או הירוק המגעילים האלו הם לא יותר ממזמזמים מעצבנים.

אחרי המוות של המאוורר (שאני הרגתי אותו) קניתי AX7 ושמתי עליו מאוורר של מארז משהו שקט ואין מה להשוות.

היה שיפור של 30 מעלות לפחות והרעש ממש לא נשמע.

אני ממליץ על הAX7 בחום-->קור רב פשוט קירור מצויין אפילו עם המארז הלא כל כך מאוורר שלי.

נ.ב תוציא את המאוורר הזה של AMD ותרסק אותו לפני שהוא יוציא לך את כל העצבים

פורסם

חחחחח "הירוק" ו"הכחול"

אהבתי.

יש מצב לחברה ודגם מאוורר/היטסינק?

עריכה: או שזה משהו ג'נרי?

אם כן תיאור שלו מבחינת גודל, מבנה וכו' יהיה מבורך

פורסם
  • מחבר

המאוורר הספייר הכחול הזה משהו חרע!!

הוא לא רק ציקצק לי אלא גם התחיל לרעוד והרעיד את כל המארז

אז תלשתי אותו (ברצינות) מרב עצבים לקחתי פטיש 5 קילו והרגתי אותו פשוט מאוורר כחול מרוסק לחלקיקים.

מאוורר כחול מרוסק לחלקיקים, מאוורר כחול מרוסק לחלקיקים.....

פשוט .. אך.. איזה כייף היה לדפוק בו את הפטיש וגם הגוף הקירור הזה אוסף אבק בכמויות.

פשוט הקירור הכל כך גרוע הזה של AMD רק מוציא עצבים ויום אחד כל אחד יהרוס את המאוורר הכחול או הירוק המגעילים האלו הם לא יותר ממזמזמים מעצבנים.

אחרי המוות של המאוורר (שאני הרגתי אותו) קניתי AX7 ושמתי עליו מאוורר של מארז משהו שקט ואין מה להשוות.

היה שיפור של 30 מעלות לפחות והרעש ממש לא נשמע.

אני ממליץ על הAX7 בחום-->קור רב פשוט קירור מצויין אפילו עם המארז הלא כל כך מאוורר שלי.

נ.ב תוציא את המאוורר הזה של AMD ותרסק אותו לפני שהוא יוציא לך את כל העצבים

יאללה, זה כאילו אתה גר בבית שלי.

זה בדיוק אותו הדבר.

כשהבנזונה מתחיל להרעיש על הלוח רועד קלות.

אני לא מתכוון להוציא אגורה על קירור חדש. יש לי אחריות ואני חשוב שרעשים המצביעים על מוות בטרם עת של המאוורר אמורים להיות קבילים במקרה הזה.

אגב, התמונה מעלי נכונה.

אותו היטסינק מקולל שאגב, באמת מגנט-אבק, ואותו מאוורר ארור.

פורסם

היה לי גם את הירוק הוא מאוורר יותר נורמאלי אבל עדיין שווה דפיקה עם פטיש כלומר הוא היה מסתובב בסל"ד יותר נמוך אבל עדיין הציקצוקים

וקצת רעידות אתם בטח שואלים "מה כבר עשיתי לו" אז: גם עליו היתעצבנתי והפעם לא ריסקתי אותו עם פטיש רגיל אלא עם פטיש שניצלים

הזה עם הבלוטות.

תגיד מה אתה חושב שהחברה תיתן לך מאורר אחר או גוף קירור אחר הם לא, מקסימום יחליפו לאותו אחד אחר שגם הוא בטוח ירעיש כמו משוגע

צריך להשקיע פעם אחת על קירור נורמאלי למעבד כי אחרי הכל הוא הרכיב שמבצע אל כל הפעולות של המחשב ולא צריך להזניח אותו

אפילו Volcano7+ יספיק בהחלט והוא מגיע עם מווסת מהירות שזה אומר גם עוצמת הרעש. הוא עולה בסביבות ה100ש"ח

פורסם

אותו דבר רק עם טיפת נחושת בתחתית ומאוורר יותר איטי :P

Volcano6CU יותר מומלץ והרבה יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים