פורסם 2003 במאי 1522 שנים יש לי מחשבAMD 950עם512 RAMלוח של אסוס A7Vוכטיס מסך g4 Ti 4400 למרות שזה לא עקרוני לבעיה נראה ליהמחשב בעיקרון עובד מצוין הוא מריץ לי משחקים כבדים בחלקות כמו מאטריקס ג'יטאיי החדש והכל ממש חלקהבעיה היא שאני מריץ נגיד 5 חלונות של אקספלורר(מה שפעם יכלתי לעשות בשקט) המחשב נכנס למין עצירה כזו חושבונתקעוזה לא רק אקספלורר זה גם 5 הודעות איסיקיו או 5 חלונות FlashFXP זה פשוט שיש מספר דיי גדול של תוכנות שפועלות ברקעהעניין הוא שפעם זה לא היה קוראאני חושב לפרמט מה שאני יעשה בקרוב אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו רעיון נוסף?הרצתי את ה-Norton Disk Doctor ו- Win DOctorניסיתי סייף מודניסיתי להוציא את הזכרונות ולחבר מחדשהתקנתי ווינדווס מחדש בלי פירמוט והכל עדיין אותו דבראגב מדובר בחלונות XP PROתודה מראש
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר זה לא טמפ'וכן עשיתיAlt Ctrl Delוהורדתי את כל מה שקשור ל-USerולא לסיסטם
פורסם 2003 במאי 1522 שנים זה נשמע כמו בעיה של זיכרון וירטואלי תפעיל מנהל מערכתותראה ב commit charge מה הערך שיא ומה המגבלהאם הם קרובים תגדיל וירטואלי
פורסם 2003 במאי 1522 שנים נ.בתעשה את באמצע עבודה רגילה שלך עם המחשב עם כל מה שאתה בד"כ מפעיל לא על מחשב ריק מתוכנות שרצות ברקע
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר ה-Commit Charge אחרי 24 שעות בערך שהמחשב פתוח ושיחקתי משחקים והכלהוא208/1250
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.