עבור לתוכן

עזרה\ אובד עצות בנוגע לקניית מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. :hi:

לאחר שעות של חיפוש מאסיבי באינטרנט עדיין לא הגעתי למסקנה איזה רכיבים כדאי לקנות... :kopfpatsch:

אני ממש אבל ממש מתוסכל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה...אין לי זמן אפילו להרים טלפון לחנויות מחשבים להתייעץ (לעזעאל עם חדוא 1ת'...)

מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (משחקים כבדים).

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + עבודה משרדית.

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אל פסק טוב, ספק טוב שמתאים למחשב חזק.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא!

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - לא!

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד - לא!

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה - לא!

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם - לא!

9. האם חשוב שקט? עד כמה? - לא!

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? - לא!

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. רזולציה גבוהה - CRYSIS

12. הערות - המעבד כבר אצלי - QX9770 וזיכרון ומסך לא צריך.

שאלות נוספות שלא ידעתי לסווג:

א. לוח אם - האם הלוח חייב לתמוך ב fsb1600? אם התשובה היא לא, אז האם זה קריטי שהוא יתמוך בזה? ובנוסף, אם תדירות הזיכרון הפנימי צריכה להיות גם גבוהה (ז"א מעל 1033?)

ב. כרטיס מסך - חשבתי על 8800GT אבל כבר שמעתי המלצות חמות על 9800GTX....מה אתם אומרים?

ממש תודה לעונים, תמיר.

פורסם

קירור למעבד:

Thermaltake Big Typhoon VP

כמות: 1 - מחיר: ₪213

לוח אם:

Asus P5Q Pro

כמות: 1 - מחיר: ₪745

מארז:

Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ₪415

ספק כוח:

Corsair 550VX 41A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ₪449

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4

כמות: 1 - מחיר: ₪453

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 500Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ₪368

כרטיס מסך:

TwinTech 9800GTX 512MB DDR3 Retail - מחיר מיוחד למזמני מפרט דרך HWZONE - קופון HWTW98X מחיר 1285שח!

כמות: 1 - מחיר: ₪1409

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪135

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ₪5

סה"כ: ₪4192

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪4109

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/wv4yhm6s

המעבד הזה רותח אז שמתי קירור טוב,

מארז מצויין וספק חזק

כ.מסך 9800GTX במחיר טוב - כולם אותו דבר אז לפחות המחיר זול

זיכרון לא שמתי OCZ כי יש להם באתר רק את ה REAPER X שהם יקרים ולא נכנס לי בתקציב, אז תקח בחשבון איזה דגם אתה רוצה.

ספק מצויין

לוח אם מהסדרה החדשה של אסוס שתומך בFSB 400 נקי.

זה לא קריטי למערכת אבל לוחות זולים שלא מסוגלים לתת FSB 400 בקלות יתקלו בבעיות איתחול עם המעבד הזה מידיי פעם ולא שווה לקחת את הסיכון.

עריכה : אחרי ששינית את ההודעה (בזמן שאני הגבתי), השארת את התקציב והוצאת את הזיכרונות מהמשוואה אז יש מקום לקחת קירור מעבד טוב יותר כגון ה TR ULTRA 120 XT ו\או לשפר את הלוח לDELUXE בסדרת ה P5Q או לRAMPAGE המצויין אבל אז תהיה חריגה

שאלה קטנה - אתה מתכוון לעשות OC או רק בגלל שהוא הגיע בחינם (ואני בטוח שהוא הגיע בחינם מאינטל כמו כל ה QX9770 בשוק היום) אז אתה רוצה להשתמש בו אבל לא לנצל את המכפלות הפתוחות

במידה והתשובה לOC היא לא, יש מקום לחסוך פה בכמה וכמה מקומות וה RAMPAGE יהיה מיותר לחלוטין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים