עבור לתוכן

האם יש אפשרות שבלחיצת כפתור , אגיע לגוגל ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

יש אפשרות שאם אני אלחץ על כפתור מסוים במקלדת , אגיע לגוגל (בפייר פוקס ) ?

יש לי ויסטה .

פורסם

אם אני לא טועה יש חיפוש של גוגל בסיידבאר...

פורסם

להגדיר את גוגל כדף הבית ואז להתקין תוכנה לקיצורי מקלדת לתוכנות (שאותה תמצא בגוגל).

פורסם

לא יודע אם התכוונת מתוך פיירפוקס או בכלל בווינדווז...בכל מקרה באקס פי אתה עושה את זה ככה: (אני מניח שבויסטה זה דומה)

תיצור איפה שהוא על ההארד דיסק חוץ מאשר על שולחן העבודה קיצור דרך חדש (כפתור ימני, New Shortcut) תכניס את כתובת האתר שאתה רוצה בשדה הראשון, וסתם תיתן שם בשני, אחרי שהוא נוצר כפתור ימני עליו ואז Properties, תלך ללשונית Shortcut ותבחר את הצירוף שאתה רוצה בשדה Shortcut key, למשל Ctrl + Shift + G....וזהו..

חוץ מזה, יש מספיק תוכנות שנותנות לך להגדיר מקשים במקלדת כדי לבצע כל מיני פעולות מוגדרות מראש, תחפש בגוגל

http://www.google.com/search?complete=1&hl=en&q=vista+keyboard+config+freeware&btnG=Google+Search&aq=f

פורסם

ההסבר של eyal_p ^^^ זה ההסבר שאני מאמין שפותח הדיון חיפש.

ואפשר להשתמש ב launchers סטייל launchy (המצויינת, שאני לא יכול בלעדיה)

לחיצה של alt+space (בכל מקום) מעלה את launchy ובפנים אתה כותב g hwzone למשל (צריך רק להגדיר את זה בפלאגין המתאים)

זה יפתח את דפדפן ברירת המחדל שלך עם חיפוש גוגלי על hwzone

משהו עוד יותר נוח? תתקין את google desktop search

ואז לחיצה כפולה על CTRL תפתח לך search bar שאוטומטית יחפש לך (כברירת מחדל - לוקאלית, אבל אפשר להגדיר שישר בגוגל)

(בדפדפן ברירת המחדל שלך)

128452096865823750.png

אבל למקרה שאתה מדבר על "מתוך פיירפוקס"

-אתה יכול להשתמש במועדפים...

במצב שמודגם בתמונה שבקישור, אם תכתוב בשורת הכתובת את האות g ואנטר - תגיע לגוגל. (או אם פשוט תתן קליק על הקיצור עצמו (חץ אדום))

למרות שאני באמת לא מבין למה אתה צריך את זה, כשיש לך את שורת החיפוש (ואתה יכול להגדיר שכל חיפוש ממנה ייפתח בטאב חדש אאל"ט)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה לכולם :)

אהבתי את העצות שלכם :xyxthumbs:

פורסם

צריך להיות לך שדה חיפוש גוגל בפירפוקס

במקום להיכנס לאתר אתה יכול לכתוב ישירות את מה שאתה רוצה בסרגל חיפוש ואז רק ללחוץ על חיפוש

בנוסף אתה יכול להכניס אתרים אחרים לשדה חיפוש הזה כמו וויקי\גוגל תמונות\ואפילו אוולה

פורסם
  • מחבר

בגוגל הרגיל יש אפשרות חפש ב "ישראל"

איך אני עושה חיפוש גוגל בישראל , בתיבת החיפוש ?

פורסם

אמורה להיות אפשרות להוסיף מנועי חיפוש בקלות

גם כאלו שלא קיימים במאגר

אני ינסה לבדוק לך

מצתי כרגע רק את זה

http://www.google.com/tools/firefox/toolbar/FT3/intl/iw/?utm_source=iw-et-more&utm_medium=et&utm_campaign=iw

זה סרגל הכלים שלהם שמתחבר לדפדפן

אבל אני יודע שקימת דרך להוסיף מנועי חיפוש שלא במאגר אבל לא מצאתי את זה

בטח יעזרו לך בדיון על תוספים לפירפוקס

פורסם

ctrl + k מביא אותך לשורת החיפוש. כשאתה שם ctrl + up/down משנה מנוע חיפוש.

לדעתי החיפוש בברירת מחדל גם ככה מביא אותך לגוגל ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים