עבור לתוכן

frequency is out of range + ati2dvag ? עזרה?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי מחשב די ישן לפני 3 שנים מבוסס AGP (אינטל 2.4 פרספוקט), ומסך מחשב עוד יותר ישן לפני 6 שנים של פילפס 17'.

רכשתי לפני 4 חודשים x1950pro, התקנתי את הדריורים והכול היה בסדרר ורץ מצויין עד עכשיו.

אולם עכשיו יש בעייה כלשהיא, (סגרתי 21 ואין לי מושג מה אח שלי עשה למחשב), הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, ולאחר השלב של הלוגו של XP שנטען, המסך לפתע מתכבה, מופיעה לי ההודעה - 126k/240 hz frequency is out of range, לאחר כמה שניות מופיע לי מסך כחול עם ati2dvag.

עכשיו, אני פשוט מפעיל שוב את המחשב, עושה last known good... והמחשב עולה, אך עם הדריור תצוגת הברירת מחדל של וינדוס. נסיתי הלוך ושוב למחוק ולהתקין את הדריור, אך הבעייה חוזרת על עצמה, הדריור מותקן, אני מבצע ריסטרט, ואז מופיעה ההודעה הנ"ל. נסיתי למחוק את הדריור עם "דריור כלינר" ואז להתקין שוב - אך זה לא עזר.

נכון לכרגע אין לי דריור מותקן לכרטיס מסך... ואין לי מושג מה הבעייה...

תודה מראש.

פורסם

תעשה ריסט לביוס , תיכנס אליו ותעשה LOAD OPTIMIZED ..

כאשר אתה מתקין את הדרייבר מחדש , תבדוק על איזה תדר עובד המסך.. תגדיר אותו על 60HZ

יש פיתרון מוצע , תבדוק אותו :

Right click on My Computer

Choose Properties

Choose the Hardware(Tab)

Choose Device Manager(button)

Click the [+] next to System devices

Right click on CPU to AGP Controller

Choose the Update Driver(button)

Select Install from a list or specific location (Advanced)

Choose Next(button)

Select "Don't search". I will choose the driver to install.

Choose Next(button)

Select PCI standard PCI-to-PCI bridge

Hit Next(button)

Hit Finish(button)

Reboot.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, הפתרון המוצע פתר את הבעייה (למרות שאין לי מושג מה הוא עושה עשה). :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום.. במסך שלי קורה שלפעמים הוא נתקע ומתכבה או מסך כחול שרשום עליו ati2dvag אחר כך שאני עושה ריסטרט למחשב פועל כרגיל אחרי כמה דקות עוד בעיה מה עושים ... תעזרו לי בבקשה ממכם !

פורסם

ניסית את מה שהוצא פה בדיון לפני שלושה חודשים?

פורסם

לא אחי לא נסיתי ואני לא יודע מה יצא .. אולי תעזור לי !

פורסם

אני לא אח שלך.

אז למה אתה מעלה את הדיון אם אפילו לא ניסית את הפתרון שעבד, לפי מה שנכתב פה?

פורסם

מזה ביוס מה לא הבנתי כלום ממה שאמרת לו .. מה אתה חושב שלא קראתי ..

פורסם

קודם כל לא אני כתבתי את התגובה המקורית ואם חסר לך כל כך הרבה ידע אני מציע לך להיעזר במישהו שיוכל לעזור לך כדי שלא תגרום לנזק.

פורסם

שלום.. במסך שלי קורה שלפעמים הוא נתקע ומתכבה או מסך כחול שרשום עליו ati2dvag אחר כך שאני עושה ריסטרט למחשב פועל כרגיל אחרי כמה דקות עוד בעיה מה עושים ... תעזרו לי בבקשה ממכם !

אל תקפיץ דיונים ישנים ואל תנצל דיונים של אנשים אחרים לשאלות שלך.

להבא זה יזכה אותך באזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים