עבור לתוכן

המלצה לעכבר - תקציב : 80$ [חו"ל]

Featured Replies

פורסם

אז ככה, חבר שלי בארה"ב וחשבתי שזה הזדמנות טובה לעכבר. רציתי גם מקלדת אבל אין עברית :kopfpatsch:

בכל מקרה עכבר לגיימר מה אתם ממליצים תקציב הוא בעקרון בלתי מוגבל ממש.

חשבתי על G9 מלוגיטק או Sidewinder של מיקרוסופט. יש המלצות?

פורסם

יש לי deathadder קצת פחות משנה ואני מרוצה מאוד, לפני זה היה לי MX518

ויצא לי להשתמש גם בG5 של חבר ולדעתי ללא ספק הDA יותר טוב מהם, מה גם שלדעתי הוא יותר נוח.

פורסם

לך על ה Razer DeathAdder עכבר מצוין, ולגבי מקלדת יש איפשהו חריטות בארץ נראה לי בחולון תחפש פה בפורומים.

פורסם

עכבר: Razer DeathAdder

מקלדת: Cherry G81-1800

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לגבי העכבר.

לגבי המקלדת הזאת, חיפשתי אותה בגוגל היא נראית כמו מקלדת משנות ה 90 אתה בטוח לגבי זה?

פורסם

אם אתה קונה מקלדת מארה"ב עדיף לך לקנות מקלדת מכאנית איכותית ולא מקלדת ממברנה יקרה נוסח הLogitech G15 או הRazer Tarantula שהן אמנם אחלה מקלדות (וכן, הן יותר טובות מהמקלדת הפשוטה הרגילה), אבל הן עדיין משתמשות באותה טכנולוגיה כמו המקלדות הפשוטות.

הדגם שהבאתי לך הוא לא האפשרות היחידה, יש גם את הtactile pro 2 שבאה בגרסה למאק וגרסה לפיסי http://www.matias.ca/tactilepro2/

יצא לי לנסות כשהייתי בארה"ב לפני הגיוס מקלדת מכאנית אצל קרוב משפחה, ההבדל בין זה לבין מקלדת פשוטה הוא עצום.

(גם steelseries מייצרים מקלדות מכאניות, הg6 וg7, אבל הן סתם יקרות, לא מומלץ)

פורסם
  • מחבר

נשמע מאוד מעניין אני אברר לגבי זה תודה רבה.

עוד שאלה, אתה רוצה להגיד שה G15 והטרנטולה הם סתם גימיק וכל צעצועים האלו חסרי טעם?

פורסם

המקלדות האלו לרוב עדיפות על המקלדות היותר פשוטות באיכות הבנייה שלהן ואני מודה שכל המקשים האלו יכולים להיות שימושיים (במשחקים שמאפשרים לך לתכנת פקודות מאקרו, כמו World of Warcraft למשל), אבל הן ממש לא מצדיקות את המחיר שלהן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך מר בחור, עזרת לי מאוד.

פורסם

עכבר: G9

מקלדת: Zboard

ואם אני לא טועה, יש מדבקות שאתה יכול לשים על מקלדת שקנית מחו"ל.

פורסם

עכבר: G9

מקלדת: Zboard

ואם אני לא טועה, יש מדבקות שאתה יכול לשים על מקלדת שקנית מחו"ל.

ממש (אבל ממש ממש ) לא!!!

עכבר: Razer DeathAdder

מקלדת: Cherry G81-1800

מילים כדורבנות...

פורסם

G9 עכבר מעולה, לא קראתי ביקורת שלא אומרת עליו משהו טוב למעט המראה שלו.

Zboard לא יקרה, טובה, והסטים שלה ממש טובים למשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים