פורסם 2003 במאי 1522 שנים Sapphire Radeon 9500Pro 128MB OEMאז ככהבדקתי ב 3Dmark2001se וסמתי לב שחלק מהמבחנים הכרטיס מקרטע (משהק) קשותעכשיו הדריברים שהתקנתי הם אלה שבאו עם הכרטיס כי אני לא יודע אם אפשר להתקין את ה Catalyst3.2 מהאתר כי לפי מה ששמעתי אלו דריברים לכרטיסים BBA.. אז רציתי לדעת מה הבעיהאני אישית חושב שאלו הזכרונות של הכרטיס כי כשאני נוגע בהם הם רותחים..ובדיוק במבחן האחרון שזה איכות תמונה של הטבע נתקע לגמרי המחשב אז לא הצלחתי להוציא תוצאה, ואני חושב שזה מהחום..אשמח לקבל תגובות, תודה.לקחתי עוד פעם מבחן ב 3dmarkהפעם פתחתי מארז שמתי מאורר עליועבר את כל המבחנים אבל....התוצאה הייתה מעניינת..8759 זאת התוצאה שקיבלתי..ולפי מה שראיתי זה גרוע..ואף מאוד לכרטיס שלי.. אני יעדכן פה אחרי שאני יפרמט ויתקין דריברים אחריםאבל קודם תגידו לי אם אני יכול בכלל להתקין את הדרירים מהאתר של ATIתודה..
פורסם 2003 במאי 1522 שנים אל תדאג בoem הזכרונות תמיד רותחים זה לא נורא...וכן אתה יכו ללהוריד מהאתר של ATI כי יש שמה גם קטגוריה של bba וגם קטגוריה של pba נקסימום אתה יכול להוריד גם מהאתר של ספיר...וזה כמעט בטוח קורה בגלל שהיה לך קודם כרטיס של nvidia ואתה צריך להשתמש בתכונה כמו driver cleaner (אני לא ממש זוכר את השם) בשביל שהכרטיס החדש יפעל כמו שצריך אבל הכי הרבה אתה יכול לפרמט
פורסם 2003 במאי 1522 שנים נכון אבל למשל אם הוא היה לוקח herclues או חברה אחרת עם קירור טוב היה לו קירור על הזיכרונות גם הoem שלי רותח! אבל אני כבר הזמנתי הרקולס כי בנוסף הati oem שלי עושה מלא בעיות שרובכם כבר יודעים עליהם בכל מקרה תנסה מה שאמרתי זה יעזור מאוד
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר אז אם אני צריך לפרמט אז סבבה, כי כבר חשבתי שהכרטיס דפוק..ודרך אגב..אני מפרמט רק את כונן סי שיש שם רק ווינדוס ותוכנות מותקנותאני יכול לעשת פירמוט מהיר במקום הפירמוט שהורס את הדיסק?
פורסם 2003 במאי 1522 שנים איזה שטויות,פירמוט לא יהרוס לך את ההארד דיסק רק אם אתה מפרמט 10 פעמים ביום אז אולי תפרמט חופשי אבל אם אין לך זמן תעשה פירמוט מהיר
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר טוב אז אחרי פירמוט והתקנת Catalyst 3.4 and DirectX 9התוצאה שלי ב 3dmark 2001 se היא עדיין 8712אולם לא מקרטע..זה לא נראה לי תוצאה כל כך..לא צריך להיות לי יותר (מפרט בצד)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.