עבור לתוכן

samsung 226bw vs samsung 2253bw - הבדלים ובחירת מסך.

Featured Replies

פורסם

החלטתי שאחד מהשניים זה המסך שאני קונה,

מישהו התנסה עם החדש יותר שזה ה 2253BW, ה 226BW פצצה של מסך אבל השני חדש יותר (ובתקווה גם טוב יותר והבדל במחיר הוא לא בשמיים).

למישהו יש מושג עם מה עדיף ללכת ?

תודה לכולם.

פורסם

מסכי TN חדשים לא מחדשים שום דבר חדש לבקרים. הם ממשיכים להיות דומים באיכות התצוגה. זה לא משנה מה תבחר. היום מאוד קשה לדעת האם סמסונג מבצעת רולטת פאנלים גורפת בכל 22" חדש שהיא מוציאה לשוק. אתה יכול לקחת כל מסך של סמסונג בהתאם לתקציב שלך. על פי התרשמויות שקראתי על ה-2243BW עם נטייתו לגוונים כחולים בגווני האפור המצב לא נראה שונה. אם אתה רוצה מסך TN סביר מאוד קח Dell E228WFP בו מקבלים אותו פאנל TN המפורסם של סמסונג ב-226BW שנסקר בביקורות.

פורסם
  • מחבר

אבל ה DELL הוא 5 MS האם זה יוצר הבדל, המטרה שיהיה משהו בין 2 ל 5 בזמן עבודה, האם יש דרך לבדוק את ה פאנל של ה 2253BW. כי אם הפאנל הוא האיכותי אז עדיף לא ?

פורסם

לא אין אפשרות לזהות מי יצרן הפאנל. צריך לפרק את המסך לשם כך, ואין טעם לטרוח לעשות זאת מכיוון שזה בסה"כ פאנל TN. אם יקרה לו משהו בגלל הפירוק, אתה תפסיד כסף כי החנות לא תסכים להחזרתו על רקע של פירוק, שלא על ידי גורם מוסמך.

בקשר למהירות התגובה של 5ms מול 2ms אם יש פער כספי קטן לטובת ה-Dell של כ-200 שקל, וזה לא משמעותי לך קח את ה-2253BW. בסה"כ במשחקים לא מרגישים בשני הסוגים מריחות, מכיוון שמהלך המשחק יותר מדי שוטף בשביל להבחין בהבדלים כמו שנאמר בביקורת הסובייקטיבית שכאן. גם מסכי 2ms לא תמיד נקיים מבעיות של צלליות בגלל כיול לא אופטימלי של RTC, אז זה לא משנה. מסך שידוע כאופטימלי למשחקים מהירים הנו ה-ASUS VW222U.

פורסם
  • מחבר

כל הזמן ההתייחסות היא ל 2243BW ואני מדבר על ה 2253BW אין הבדל בינהם זה אותו מסך בשם של דגם אחר ?

מבחני ההשוואות זהים שאני יכול להתייחס לזה אותו דבר ?

תודה על כל העזרה,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים