פורסם 2008 ביוני 817 שנים אתה יכול לעשות משהוא יפה גם בלי הגריל הזה,אם תעמיד את הרדיאטור בצורה שהוא שוכב על TOP המארז...או שתוותר עליו,או שתזמין אותו יחד עם בלוק הקירור.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים רק בגג אלירן. מקדימה הוא מכניס חום למארז, מאחורה זה מסורבל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 817 שנים פה: http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=215 זה שריד ממערכת קרור מים שלא התאימה לAURORA ...
פורסם 2008 ביוני 817 שנים פה: http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=215 זה שריד ממערכת קרור מים שלא התאימה לAURORA ... תודה אולי אנסה גם לעשות משהו , אקח מאיזה מטוס מתא טייס ( אני עובד בחרת תעופה )
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר טל הרעיון מקדימה זה שהוא מוציא אוויר מחוץ למארזלהזכירך המארז שלי הוא Thermaltake Armor
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אם הוא מוציא אויר אז אתה משנה את זרימת האויר במארז והופך אותה ללא יעילה.אתה יכול גם להתקין את הרדיאטור מחוץ למארז למעלה, זה דווקא יראה נחמד לדעתי ;D
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר למה לא יעילה?1.הראדיאטור מתחמם אז האוויר שנמצא על הצלעות שלו יצאו מחוץ למארז.2. בדלת 2 מאוררים מוציאים אוויר בגלל כרטיס המסך.3. האחורי גם מוציא אוויר.4. יקדח חור נוסף ברצפת המארז כנראה היום שיכניס אוויר לכרטיס מסך
פורסם 2008 ביוני 917 שנים יהיה לך לחץ שלילי חזק במארז, אתה צריך לדאוג שיכנס אויר מכמה מקומות.... עכשיו נזכרתי בפתח למעלה אז בהצלחה עם הרדיאטור מקדימה
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר שכחתי לציין כי ישנו עוד מאורר נוסף של הדיסקים הקשיחים שמכניס אווירועוד אחד מאחורה מוציא אווירלסיכום הסידור הוא לאחר הרכבת קירור המים: ( ואם יש לך רעיון נוסף תשתף)1. רדיאטור > מוציא2.דיסקים קשיחים מעל הרדיאטור> מכניס3.רצפה> מכניס4. שני מאוררי דלת> מוציא5. מאורר אחורי > מוציא6. מאורר אחורי נוסף> מוציא7.ספק כוח > מוציא
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אני לא בטוח שלקחת לרדיאטור אוויר חם מהמארז זה עדיף על להכניס למארז אוויר חם מהרדיאטור, לפחות ככה הוא מקבל אוויר קר מבחוץ וגם ככה אם הלופ שלך לא עמוס אז הרדיאטור לא צריך להיות ממש חם.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר הרבה המליצו על להוציא אוויר מהרדיאטור, די הרבה אנשים שהרכיבו קירור מים
פורסם 2008 ביוני 917 שנים לא אצל כולם הטמפ' מארז זהה,ואגב, מה ההמלצה שלהם? לדחוף אוויר דרך הרדיאטור החוצה, או לשאוב אוויר מהרדיאטור החוצה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.