עבור לתוכן

עזרה לשיפור מחשב למטרת משחקים עם הצעות לסכום השקעה בתחום

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תוכל להסתכל על הקובץ ששלחתי למעלה ולהסביר לי מה הבעיה עם המשחק הזה בדיוק?

וגם מה בדבר הלוח אם אם צריך לעשות לגביו משהו?

בנוסף לכך על איזה כרטיס מסך תוכל להמליץ?

פורסם

לגבי הקובץ

המהירות של המעבד שלך לא מספיק גבוהה לדרישות<- לגמרי שטויות

בנוגע לכרטיס מסך

תחכה ליציאה של הכרטיסים החדשים (עד סוף החודש... אני דיי בטוח שאתה יכול לשרוד עד אז) ואז תקנה כרטיס כלשהו בתקציב שמתאים לך

סתם שאלה- זה לא נותן לך להריץ את המשחק? אם אין לך בעיה עם זה תעשה OC ותוך השנייה הבעיה נפתרת (הוא גם אומר משהו על הדרייבר של הכרטיס מסך.. תעדכן אותו)

פורסם

לי היה מפרט מאוד דומה - אותו כרטיס מסך ומעבד E6300. את הכרטיס מסך החלפתי כתוצאה מבעיה בכרטיס הישן (שנה ושמונה חודשים אחרי שרכשתי אותו כשהאחריות הייתה לשנה וחצי :pissed: ).

כרגע יש לי כרטיס 8800GTS ואני מריץ את כל המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות (יש לי 2GB זכרון).

שורה תחתונה תתעלם ממה שכותבים לך בהודעה ההיא, גם אני קבלתי אותה כמה פעמים בעבר והתעלמתי ממנה ולא שמתי לב לשום הבדל אף פעם.

כמו שאמרו לך תשדרג זכרון. עם הכרטיס מסך אתה יכול לדעתי לחכות ואת המעבד אין לך צורך לשדרג לכמה חודשים טובים (אני אולי אשדרג את שלי אחרי שנהלים יצא ויוריד מחירים לדור הנוכחי).

בקשר לכרטיס מסך - אם אתה מחליט כיום או בעתיד הקרוב לשדרג אני מציע לך לנסות OC לפני. זה כרטיס מסך עם ותק אבל עדיין אמור להחזיק בכבוד משחקים.

פורסם
  • מחבר

זהו הוא כרטיס מסך טוב אפשר להחזיק איתו הרבה יותר זמן עם משחקים,לא צריך להחליף אותו עכשיו או אחלרי כמה שבועות.

יש לו וותק כמו שאמרת והוא תותח,ככה שאפשר להחזיק איתו.

בכול מיקרה אם נאמר פה שמה שכתוב לי שם בקובץ על המעבד זה שטויות,אז מגיעים למצב שאין אף אחד שאפשר להאמין לו.

בנוסף לכך אני לא יכול לדעת למה המשחק הנוכחי הזה לא פועל לי כמו שצריך. אם המעבד הוא לא הבעיה למרות שהוא רושם לי כך והכרטיס מסך טוב למה הוא משקר לי? בנוסף לכך למה הוא עובד לאט ואיך אפשר לדעת מה באמת שגוי במקרים כאלה אם כול גורם שניראה מורשה כמו המפתחים והתארים מציינים שקרים?

בקשר לדרייבר של הכרטיס לא יודע איך מעדכנים.

פורסם

המפתחים מפרסמים דרישות בעיקר כי הם חייבים

יש דרישות מינימליות אבל לרוב כאשר משחקים בדרישות האלה המשחק לא בדיוק שחיק (ממש לאט)

כמובן שיש דרישות מסויימות כמו SM3 בכרטיס או משהו דומה

הדרישות המומלצות לרוב יתנו לך חווית משחק מספקת (הגדרות בינוניות+ לרוב לא הכל גבוה)

אבל הדרישות האלה זה לא מדע מדוייק (לעומת בנצ'מארקים ע"י אתרים נייטרלים שנותנים לך מספרים מדויקיים לפי מפרטים והגדרות)

בנוגע לדרייבר

הולכים לאתר היצרנית ומורידים את הדרייבר הכי חדש

פורסם
  • מחבר

עכשיו זאת בעיה כי אתה לא יכול להאמין למה שהמפתחים אומרים,מה שיותר שקר גמור לכול הקונים אשר מרומים ולא מקבלים פרטים מדוייקים.

אתה מוציא מהקשר את כול מה שראוי להיות מובן מאליו בקשר לדרישות המשחק על גבי גב האריזה.

בנוסף לכך בהנחה שאתה צודק עדיין המשחק אומר שהמעבד לא מספיק ובפועל לא מריץ את המשחק כמו שצריך אז זאת בעיה לגלות את הרכיב שמפריע לו לרוץ כמו שצריך.

בנוסף לכך ניכנסתי לאתר באינטרנט שבוחן את נתוני המחשב שלך ומשווה אותם להגדרות המשחק,נתן לי לגבי אחד המשחקים שהבעיה היא גם במעבד.

פורסם

הדיון מתפרש ע"פ 3 עמודים.

ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב אחרת אאלץ לנעול.

פורסם
  • מחבר

עכשיו השאלה היא למי אפשר להאמין ומה עושים שהמשחק מראה משהו שכניראה סתם מבלף.

אני לא יודע איזה רכיב במחשב באמת לא נענה לדרישות שלו, ולמה התקלות ממשיכות לקרות.[br]פורסם בתאריך: 8.06.2008 בשעה 01:07:02

אין לי סכום לרשום כי אני לא יודע כמה מומלץ להשקיע ועל מה אני צריך להשקיע,אז אין לי מושג איזה צקציב עוד להכניס,אני מבקש חוות דעת על איזה חלקים להחליף וכול אחד אומר משהו אחר שזה מוזר,ואי אפשר לדעת בכלל מה עושים.
פורסם

הדיון מתפרש ע"פ 3 עמודים.

ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב אחרת אאלץ לנעול.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים