עבור לתוכן

מחפש קירור טוב למעבד Core 2 Duo E6400

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי בכותרת.

המעבד שלי פשוט רותח וזה מציק לי מידי בעין.. לא יכול כבר. במאמץ הוא מגיע כרגע ל:

Cpu - 47

Core 1/2 - 56/57

זה גבוה.. גבוה מידי לטעמי..

בעיקרון אני מעוניין בקירור יעיל כמה שאפשר ולא רועש מידי. אין לי בעיה עם רעש בעיקרון, אבל עדיין אני לא מחפש טרקטור לישון איתו בחדר... חח.

התקציב שלי הוא עד מקסימום 250 שקל, אלא אם יש משהו משמעותית יותר טוב בחריגה קלה..

עוד פרט חשוב - מארז - Thermaltake Soprano VB1000.

חשוב מן הסתם השקירור ייכנס למארז..

תודה לעוזרים!!

פורסם

הייתי בטוח שהוא לא שקט...

פורסם

אתה מתכנן OC?

אגב, הטמפ' בסדר גמור. (זה לא עניין של טעם :cool2:)

פורסם

הייתי בטוח שהוא לא שקט...

הטוניק לא שקט? :-\

פורסם

הבנתי שלא, יאבל אם ולמישהו פה סיש מה ילחדש לי ...:smile1:

פורסם
  • מחבר

הטמפ' האלה ממש מציקות לי, אני לא חושב שמעבד אמור לעבוד על טמפ' כזאת, ובעצם אפילו לא לעבור את ה50..

לאדע, מציק לי לראות שהמעבד שלי מגיע לטמפ' גבוהה יותר מהכרטיס מסך שלי O.o'

בעיקרון אני לא מתכנן OC... אם הייתה לי אפשרות הייתי עושה, אבל הלוח אם של Asrock קצת בעייתי בשביל זה.. וגם זכרונות DDRII 667Mhz שהם לא טובים ממש לOC, ככה שזה שילוב קצת באסה.. אבל זה מה שהיה בתקופה שקניתי תמחשב..

ולגבי הטוניק שמעתי המלצות עליו, לגבי השקט - יש לו מאוורר לד, זה כבר נשמע רועש.. חח.

עוד המלצות?

פורסם

לטוניק יש ווסת מהירות.

הוא לא "רועש", אבל כשהוא על מקסימום אתה תשמע אותו.

קירור מעולה, פשוט תכוון אותו על פחות ממקסימום.

פורסם

והמחיר אף אטרקטיבי יותר.

אם בכל זאת אתה לא רוצה את הטוניק (ואני ממליץ לך ללכת עליו), יש לך את האינפינטני של סייט'.

פורסם

לטוניק יש ווסת מהירות.

הוא לא "רועש", אבל כשהוא על מקסימום אתה תשמע אותו.

קירור מעולה, פשוט תכוון אותו על פחות ממקסימום.

אה יש לו פוטנציומטר?

פורסם

The unit comes standard with a slot-mount fan controller. Specifications indicate the fan dial adjusts fan speed from 1000 to 2000 RPM. These values are very low compared to smaller fans that must run at much higher speeds to be effective. The down-side of higher speed fans is that fan noise normally increases with speed. It is clear Sunbeam chose this huge 120mm fan with 9 blades to reduce noise in this design.

tuniq-control.jpg

פורסם

ומאיזה גרסה של הטוניק זה מגיע? מהראשונה או מזאת שבאה עם לד?

פורסם

הווסת נמצא גם בגרסא הרגילה.

פורסם

יש לי את הטוניק אני עם OC 20% למעבד אני שם אותו על מינימום שזה 1300RPM יש לי מעלות טובות מאד במנוחה ובמאמץ ולא שומעים אותו בכלל.

לך עליו, אני רק אומר לך מראש, שאתה מפרק את הלוח כדי להדביק את ההברגות מאחורה תרכיב כבר את הקירור ותכניס אותו ככה עם הלוח כי אחר כך סיפור להרכיב אותו שהלוח מורכב, אני בגלל זה פירקתי את הלוח פעמיים כי לא שמתי לב לזה.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

וואי ההרכבה של הטוניק הזאת נשמעת לי מפחידה O.o'...

להוציא את כל הלוח אם, זה פרוייקט...

הדבר הזה שוקל כמעט קילו, אין לו איזה תמיכה מלמטה/למעלה?! רק על הלוח הוא תלוי? הדבר הזה לא עלול לתלוש לי את תושבת המעבד? xD חח

דור, למה אתה מתכוון טמפ' טובות מאוד? 35/40?

ואם כבר נראה שאתם מכוונים אותי על הטוניק, ראשית אני מעדיף את זה בלי הלד (כי ממה שאני מכיר, מאווררי לדים עושים יותר רעש..), שנית - הוא מגיע עם הווסת עוצמה לפי מה ש/אתם אומרים.. אבל הדבר הזה בא גם עם הוראות הרכבה?.. חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים