פורסם 2008 ביוני 717 שנים יש לי מחשב בן שנהאני רוצה לשדרג אותו ולהביא לאחילשדרג ממש שיהיה כמו חדש הכל מצויין משחקים חדשים שירוצו וכו'הנה המפרטhttp://danlabs.net/cpu/חשבתי לשדרג מעבדולהוסיף זיכרון אולי או שלדעתכם גם צריך כרטיס מסך?אני רוצה מחיר ממש מינאמלי אבל שהמחשב יריץ משחקים חדשים...התקציב הוא עד 2500 אבל אשמח לקבל בפחותזה ממש מקסימלי
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר דבר ראשון:ערוך את הכותרת כך שתכיל את תקציב השדרוג.דבר שני:הקישור לא תקין.ערכתיונסה עכשיו (תלחץ על מה שכתוב CPU SPD וכו' זה תפריט כזה)
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מעבד:Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEMכמות: 1 - מחיר: ¤334קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 64 Proכמות: 1 - מחיר: ¤105ספק כוח:FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFCכמות: 1 - מחיר: ¤204זיכרון:A-Data 1GB DDR2-667 CL5כמות: 1 - מחיר: ¤97כרטיס מסך:Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retailכמות: 1 - מחיר: ¤1060סה"כ: ¤1800המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1764מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/bdzsy2pv
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מרובע ליבה נכון להיום לא נותן העדפה בביצועים במשחקים והמרובע ליבה של AMD לדעתי לא מוצלח מידייבמחשב הבא שלך תקנה מרובע ליבה, כרגע שאתה לא רוצה להחליף לוח אם, תשאר עם כפול ליבה וזהו
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר מרובע ליבה נכון להיום לא נותן העדפה בביצועים במשחקים והמרובע ליבה של AMD לדעתי לא מוצלח מידייבמחשב הבא שלך תקנה מרובע ליבה, כרגע שאתה לא רוצה להחליף לוח אם, תשאר עם כפול ליבה וזהואוקיי תודהוהשידורג שהבאתה ליתוכל להעריך כמה זמן הוא "יחזיק" עד שאצטרך שוב לשדרג\לקנות חדש
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר אני מאמין שבשנה-שנה וחצי הוא יריץ משחקים באופן סביר +מעבר לזה אין לדעתועוד שאלה לי עליך (סליחה עם זה מטריד)אני יודע להתעסק עם מחשביםפעם אחרונה שהרכבתי מחשב הייתה בכיתה ט אבל חפיףהייתה ממליץ לי להזמין חלקים ולשדרג לבדאו ללכת למעבדה?
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר אם יש לך ידע בנושא, תרכיב לבד, זה ממש לא בעייה.חבר אמר לי משהו שאם אני עושה את זה לבד אני מאבד את האחריות או משהו
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מה פתאום מאבד את האחריות?רק אם אתה קנית את המחשב מ-KSP (כולל הרכבה), אז הם שמים לך מדבקה כזאת בדלת, ואז כשאתה פותח את המארז המדבקה נקרעת ואין לך יותר אחריות, אבל כשאתה מרכיב לבד אין לך את הדאגה הזאת.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים שאתה מרכיב לבד החנות לא צריכה לתת לך אחריות על ההרכבה כי הם לא הרכיבו את המחשב, לכן אתה מקבל אחריות על כל חלק בנפרד..
פורסם 2008 ביוני 717 שנים ברוב המקומות האחריות היא על המוצר ולא על המערכת ולכן אתה יכול להרכיב לבד בלי בעיהאם אתה רוצה להיות בטוח אז תשאל בחנות שאתה בוחר לרכוש ממנה, אין דרך טובה מזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.