עבור לתוכן

העולם השתגעע!!!!

Featured Replies

פורסם

מי אמר שזה מובנה ???

על PCI שמעתם :P

לThe Grey Matter תערוך בבקשה את החדשה, לא שמעתי על furewire .

מה לא מובן בזה?

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זאת אומרת כרטיס קול וfirewire מובנים על הכרטיס מסך!?!?!?

לא מובנים אלא בבאנדל.

ותודה על התיקון - יתוקן מיידית, למרות שאני כן שמעתי על furewire... ;D

פורסם

זה בכרטיסים נפרדים!

PCI , חברה , PCI . אבל אם אני לא טועה הכרטיס קול די מסריח .

פורסם

אם יתחשק להם הם גם יכולים לעשות את זה על אוטו PCB של הכרטיס מסך, אבל מישהו יצטרך לנסר את המארז בשביל שזה יכנס :lol:

פורסם

אני חושב שעוד מעט מחשב שלם יהיה רק כרטיס מסך וזהו, הרי יש בו מעבד חזק ומהיר זכרונות הרבה יותר מתקדמים, מה עוד צריך?

עוד דבר, לדעתי דווקא ה Geforce fx 5900 הרגיל יהיה הקלף הכדאי של NVIDIA שייעלה בקירוב ל 399$ שלפי השער הנוחכי של 4.5 זה 1700 שקל, והוא עובר בביצועים את ה Radeon 9700 PRO / 9800 PR, תוספת הזכרון לULTRA לא משנה הרבה בביצועים כרגע וגם לא בעתיד, מה שהכרטיס יכול לעבד, הוא מעבד גם עם 128MB זכרון, זה כמו האנשים האלה שאז קנו Geforce 2MX 64MB זכרון ועכשיו הביצועים שלהם גם ככה גרועים אבל יש להם הרבה זכרון, אז מה הטעם? עדיין הדרישות מינימום זה 32MB, הדרישות המומלצות זה 64MB, על 128MB אף אחד עוד לא מדבר, אז למה לקפוץ על ההכי יקר ללא סיבה מוצדקת?

אני אומר ש Radeon 9800 pro ב 2400 שקל

ו Geforce fx 5900 ultra ב 2000 שקל שניהים עם 128MB זכרון, הם אחלה בחירה לכרטיסי HIGH-END.

פורסם

ואני אומר שבמחיר הזה אתה יכול לקנות קונסולה שלמה - XBOX למשל ולקבל אותם ביצועים........... :P

פורסם

שטויות, איכות ויכולות הגראפיות של הקונסולות עדיין לא הגיעו לחצי של מחשבי הPC המודרניים במיוחד עם הGEFORCE והRADEON החדשים.

אולי אתה תקבל ביצועים יותר טובים מ GEFORCE 4MX או מ RADEON 9000 PRO.

אבל לא מכרטיסי מסך בדרגה כמו Geforce fx5900 או radeon 9800 pro ואפילו ה 9500 PRO וה 9700 PRO.

האיכות, הרזולוציות וקצבי הריענון, שלא נדבר על חדות ואיכות התמונה.

ביצועים, אם אתה מתכוון מבחינה של מהירות (fps) אז יש משהו בדבריך, אבל זה לא תמיד מה שקובע.

פורסם

xbox עולה בסביבות 200 יורו , לדעתי הוא הרבה יותר משתלם , עולה פי 4 פחות ויש לך אחלה גרפיקה ובשאר הכסף אתה קונה הרבה מאוד משחקים או צ'יפ + cd-rw ומוריד מהמחשב משחקים + יישאר לך עוד קצת כסף לקנות מחשב נחמד ( ללא מסך ) .

לדעתי עדיף ::)

פורסם

אבל מחשב הוא לא רק מכונת משחקים כמו ה-XBOX . אפשר לעשות בו המון דברים שאי אפשר ב-XBOX .

פורסם

א. אז למה יש לך כרטיס מסך שעולה 1000 שקל?

לא היית יכול להסתפק ב geforce 4mx ולקנות איזה PS2?

ב. יש כאלו שמעדיפים מחשב

יש כאלו שמעדיפים קונסולה, אני מעדיף מחשב, כי יש לו יותר יתרונות מאשר חסרונות אל מול קונוסלות המשחקים.

יום נעים.

פורסם

ב. יש כאלו שמעדיפים מחשב

יש כאלו שמעדיפים קונסולה, אני מעדיף מחשב, כי יש לו יותר יתרונות מאשר חסרונות אל מול קונוסלות המשחקים.

כל מילה נכונה.

פורסם

אני שונא קונסוליות,שיחקתי פעם אחת בPS הראשון ושנאתי כל רגע!!! לפני המחשב הראשון שלי (486) היה לי מגאסון ושיחקתי בו הרבה מאוד מאז שיש לי PC אני אפילו לא יודע איך עובד PSאו XBOX

פורסם

אני שונא קונסוליות,שיחקתי פעם אחת בPS הראשון ושנאתי כל רגע!!! לפני המחשב הראשון שלי (486) היה לי מגאסון ושיחקתי בו הרבה מאוד מאז שיש לי PC אני אפילו לא יודע איך עובד PSאו XBOX

גזענות לא פה ! ;)

פורסם

אני דווקא אהבתי XBOX, יש לי חבר, וזה ממש כיף, אבל לא הייתי מחליף אותו מול המחשב שלי :)

פורסם

אתם ממש התבלבלתם פה... 399 דולר זה ממש לא 1700 ש"ח... תזכרו שזה לא כולל מע"מ, אז זה יוצא משהו כמו 2100~ ש"ח. בוודאי שלאור הביצועים בבנצ'מארקים הוא שווה את הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים